Inlägg från: kitkät |Visa alla inlägg
  • kitkät

    Orientaliskt bröllop

    Nu har jag beställt tärnklänningarna, det blev dessa två men i färgen aprikos. Dom är enkla och fina, ingen av mina tärnor gillar mycket krimskrams. Det ska vara enkelt och stilrent.
    Och eftersom jag inte vill att dom ska se ut som tvillingar i exakt likadana klänningar så valde jag två klänningar som skiljer sig åt (den ena har ett axelband, den andra två) men dom har ändå samma modell i övrigt, samma skärning, samma modell på bröstet etc. Det, tillsammans med färgen, knyter dom samman!


    http://www.edressit.com/edressit-super-fabulous-one-shoulder-evening-dress-00120605-_p1920.html


    http://www.edressit.com/edressit-elegant-v-cut-beige-evening-dress-party-dress-00120814-_p2025.html


    Det är inget märkvärdigt med dom, dom är bara enkla och fina tycker jag.
    Vad tror ni, är dom FÖR enkla?

  • kitkät

    Pagnie,
    Kan inte du visa vigselprogrammen? Vi har inte bestämt om vi ska ha vigselprogram eller inte ännu. Men festprogram ska vi ha i alla fall.

    goli,
    Åh, jag bävar också inför bordsplaceringen! Jag vet inte om jag har frågat dig förut, men hur många tackade ja/nej till bröllopet? OSA:de alla i tid eller behövde ni jaga folk?

    ------------------------------------------------------------------------------------

    Kan inte ni, allihop, visa era smycken som ni tänkt ha på bröllopet? Jag har hittat fyra örhängen som jag gillar, men jag kan inte bestämma mig för vilka jag ska satsa på!  

  • kitkät

    goli,
    Trist att inte alla gäster kan svara i tid! Jag kommer bli galen av detta tror jag. Men förhoppningsvis så svarar alla gäster i tid, men det tvivlar jag starkt på av uppenbara anledningar. Haha.
    Vi har bjudit in ca 225 gäster, men jag räknar med att det blir ca 200 gäster i slutändan! Hittills så har runt 40 gäster tackat ja och 6 har tackat nej. Vårt OSA-datum är satt till den 16/8, dvs. exakt 6 veckor innan bröllopet.  

    Hur kom ni fram till just dessa låtar? Jag tycker det är svårt, vi har inte bestämt oss ännu. 
    Egentligen så skulle vi vilja dansa till Kent - Utan dina andetag, eftersom den låten har en viss betydelse för oss. Men den är för rockig för att dansa tryckare till. Det finns covers på den, men då blir det ju inte samma sak. Jag vill ha just Kent i så fall, eftersom dom är mina idoler och jag inte vill svika dom med att välja någon cover istället. Haha. Vad heter er Dj? 

    Idag har jag & O beställt såpbubblor, ettiketter till såpbubblorna med våra namn på samt champagneglas med gravyr. Skönt att få det gjort! 

    Kan inte du visa vad du ska ha för smycken? 
     

  • kitkät

    Åh Pagnie, tänk att imorgon blir du din drömmans fru! :)
    Det första jag sa till min fästman imorse var: "Jag kan inte fatta att Pagnie ska gifta sig imorgon, vi har följt varann så länge och nu är det dags för den första av oss". 
    Det har varit otroligt givande att följa dig genom all planering och vi har lärt oss så mycket av varann. Men det är inte över än, jag är säker på att vi kommer hålla kontakten tills vi blir gamla och gråa.

    Jag önskar er en härlig och underbar dag med fint väder, mycket glädje, dans och god mat!
    Och så hoppas jag att ni får en fantastiskt bröllopsresa. Om du inte kan sluta tänka på oss, så kika in här ibland och lämna livstecken.

    När jag kommer hem från jobbet imorgon bitti så vet jag att du är vaken och gör dig i ordning inför din livs största dag. Och när jag åker till jobbet igen imorgon kväll så kommer jag tänka på att ni har er bröllopsfest just då. Nu blir jag lite sentimental faktiskt. Gråter 

  • kitkät

    goli,


    Ja, visst blir man allt lite nostalgisk?


    Jag ska inte ha något halsband, det vet jag i alla fall. Men jag är på jakt efter ett tunt strass-armband och ett par örhängen. Jag har hittat några örhängen på etsy som jag gillar, men jag kan inte välja någon bland dom. Alla är fina! Jag kan visa sen när jag köpt ett par! :)


    Hur går det för dig med allt? Hur går det med bordsplaceringen?

  • kitkät

    Åh goli, lycko dig som får se bilder på Pagnie. Jag har ju ingen FB!


    Pagnie har funnits i mina tankar till och från hela dagen idag. Även om jag bara känner er via BT så känns det ändå så nära nu när någon av OSS nu har gift sig. Kanske blir känslorna starkare just för att vi gått igenom all planering tillsammans och nu har all planering verkligen blivit verklighet för Pagnie idag.
    Och det slår mig att det snart är min tur, jag börjar förstå vad det är jag planerat i snart ett år med hjälp av er, nämligen mitt och O's bröllop.


    Jag kan inte förklara känslan som infinner sig just nu. Men jag har aldrig kunnat föreställa mig hur det kommer kännas när det är min tur, men det är nu som jag börjar förstå och tro att jag också kommer få uppleva det. Det har känts som en dröm, som att man planerar något på låtsas. Men nu när det varit dags för en av OSS så vet jag att det är på riktigt. Just nu är Pagnie på sin egen bröllopsfest, hon är gift med sin drömman och firar det med släkt och vänner! Kan ni förstå det? Det är på riktigt. Och snart är det vår tur också.
    Allt som vi planerat ska bli verklighet!

  • kitkät

    Åh, Pagnie! Vilka fina bilder! Jag kan inte fatta att du är gift nu. Det känns helt orealistiskt!


    Hur känns det nu då? Känns det konstigt, tomt eller bara skönt att allt är överstökat nu?
    Vad var det som inte gick som planerat? Kan vara bra att veta, så vi också kan förbereda oss på det.


    Jag hoppas ni får en underbar bröllopsresa nu. Glöm inte oss nu!

  • kitkät

    Nu behöver jag smakråd igen! Jag har tre par örhängen som jag gillar, men frågan är vilket par jag ska välja? 

    1. http://www.olivierlaudus.com/products/faye-wedding-earrings.html

    2. http://www.etsy.com/listing/121000706/crystal-bridal-earrings-wedding-jewelry?ref=sr_gallery_20&ga_search_query=bridal+earrings+crystal&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_page=9&ga_search_type=all&ga_facet=bridal+earrings+crystal

    3. http://www.etsy.com/listing/129099068/bridal-clip-on-earrings-wedding?ref=col_view

    Jag kommer inte bära halsband och kanske bara något enkelt armband! Jag vill ha något som syns, men som ändå är klassiskt. 

  • kitkät

    Vilken tur att ni båda gillade dom första örhängena från Olivier Laudus, för jag beställde dom nämligen bara en stund efter att jag postade inlägget, förrigår. Jag hade inte tålamod nog att vänta tills ni gav era smakråd! Men jag valde "rätt" örhängen i alla fall, utifrån er smak. 

    Lavelii, angående ditt dilemma... Hur skrev du på inbjudningskortet? " Anna + 1" eller "Anna & Kalle"? 
    Om du har skrivit Anna + 1 t ex, så har du lämnat uttrymme för henne att tro att hon får ta med sig vem hon vill. Och som goli skriver, det är vanligt med +1-inbjudningar i t ex England. Och då tycker jag faktiskt inte du har rätt att bli irriterad, eftersom du har lämnat utrymme för tolkningar. 
    Efter alla missförstånd man har läst om här på BT så har jag lärt mig om att det är viktigt att vara övertydlig när man skriver inbjudningskort! 

    Men om du har skrivit "Anna & Kalle" på kortet, alltså att inbjudningskortet är speciellt avsett för henne och hennes pojkvän, så tycker jag att det är fult av henne att dra med sig sin kompis istället, utan att först fråga om lov. Och då tycker jag att du kan tala om för henne att kortet var avsett för henne och hennes pojkvän - att ni bara har bjudit par eller familjer, inga kompisars kompisar. 

    Men
    om det nu skulle vara så att ni har gett henne utrymme att tolka inbjudan fel eller att ni skrivit "Anna & Kalle" men att hon hellre vill dra med sig sin kompis än pojkvän på bröllopet. Känner du att det är värt att ta den fajten? Jag frågar bara alltså... Känner du att det gör så stor skillnad för er om hennes kompis kommer istället för pojkvännen? Ni känner ju ändå inte pojkvännen, lika lite som ni känner kompisen. Kanske kan du leva med det och låta det gå för den här gången! Du kan ju påpeka att inbjudan var avsett till dom som par och att i Sverige så har vi inte +1 på samma sätt som i England, men att det är ok att hon tar med sig sin kompis ändå. Då vet hon att du gör ett undantag!  

  • kitkät

    goli,
    Vilken fin brudbukett! Vinrött, ljuslila och vitt låter inte som en fin kombination, men det var jättefint verkligen! Annorlunda färgkombination.


    Skönt att ni fått ordning på bordsplaceringen. Det som jag är mest orolig för är just det att folk inte ska svara eller att dom i sista minut säger att dom inte kan komma.


    Vad har ni kvar att ta tag i? Kan inte du visa vad du ska ha på dig, förutom brudklänningen? Jag måste säga att ni är dåliga på att visa och berätta vad ni gör, köper och ska ha på er till bröllopet! Jag berättar ju föfan allt!


    Lavelii,
    Vad skönt att det löste sig. Och om hon har andra kompisar som ska komma på bröllopet så ser jag inte heller någon anledning till varför hon ska ha med sig en objuden kompis. Jag förstår ditt resonemang, men jag försökte bara se det från hennes perspektiv, att utifrån deras seder så kanske hon missuppfattade er inbjudan och då kan man kanske låta det gå. Men vilken tur att du kunde ta upp det utan att det ledde till sura miner!


    Åh, vilka skor har du beställt från Brandos? Jag beställde ju mina därifrån också, om du minns. Det blev dom med rosett!


    Du berättade förut att du köpt en slöja, kan inte du visa den?


     

Svar på tråden Orientaliskt bröllop