• goli

    Bilder från kvällen med brudklänning och sofreh aghd mm kommer tyvärr dröja lite längre innan jag får... Men ska lägga upp så fort jag får dem! Vet ni flickor, kom på en rolig grej. Efter att jag fick på mig min brudklänning, och då var jag hemma, hann jag bara ta en snabb titt framför en spegel som var väldigt långt ifrån. Så jag såg aldrig riktigt hur jag såg ut förrän vi kom fram till hotellet typ vid halv fem på morgonen! Glad

  • goli
    Pagnie skrev 2013-08-07 11:26:42 följande:
    jag hoppas det. som sagt nu tänker jag inreda hemmet. Vi var till ikea i helgen och det blev så bra med dom nya bokhyllorna. Så nu är jag nöjd. var och kollade i förrgår också och hittade massa fina möbler på en butik vi har här. nu ska här mätas och ordnas och nästa månad blir det nog en ny soffa. hoppas på det i alla fall. tänker köra det här med att försöka att bara vara kanske. jag är väldigt dålig på det. vill ju ha något hela tiden. men vet att du har rätt. och det som är så skönt nu är att jag har världens bästa man som finns här och förgyller min vardag.
    Haha, visst e det en härlig känsla att kunna kalla honom för sin make? Jag får gåshud varje gång jag kallar min älskling för min man! Skrattande
  • goli

    Glömde lägga upp en bild på min brudbukett ju! Dagen efter så de är inte lika fräscha längre men men...fortfarande väldigt vackra!


  • goli

    Flickor, tack så mycket för era ord! Vad söta ni är! Det var verkligen en dag fylld av glädje! Hoppas att ni har fått lite hjälp av det jag har berättat.


    Lavelii, den andra bruden jag berättade om som Gabi gjorde håruppsättning på hade en lägre håruppsättning och den blev verkligen vacker och iögonfallande. Önskar att jag hade haft en bild på det så att du hade fått se den! Jag har förresten inboxat dig Gabis nummer, hoppas du har fått det!


    Jag bad MUAn att sminka mig naturligt men att det ändå skulle synas och det blev precis som jag ville ha det. Kitkät, hon var jätteduktig på att framhäva kindbenen så det har jag henne att tacka för! När det gäller schemat så kan du få se hur vårt såg ut. Men eftersom vi hamnade lite före schemat tom så kunde DJ och livebandet improvisera lite och spela när de tyckte att det passade. Jag gav dem och Elias schemat och de hade väldigt bra koll på när gästerna var redo att dansa och då skickade de alltid fram ngn till oss som frågade om det var okej att de gjorde si och så. Det måste jag säga att det var jag jäkligt imponerad över, hur de alltid rådfrågade oss innan de gjorde något. Det var alltid vi som var i fokus och fick bestämma och även om vi inte hade någon aning om t ex ljussättning eller sånt så kändes det jättebra.


     


     


     


    11.00 Smink och hår


    16- porträttfotografering


    18.00 Aghd


    Efter aghd DJ


    19.45 Elias tal


    20.00 Entré liveband, baren öppnas


    20.40 Tal direkt efter att vi har satt oss


    20.50 syskon uppträder


    21.00 Mat DJ


    23.00 Tryckarlåt


    23.10 syskon projektor+syskon sång


    23.50 DJ


    00.00-01.30 Tårta, DJ


    00.30 DJ


    01.30-03.00 liveband


    Så här såg schemat ut som vi skrev det men redan 22.30 började DJ spela låtar igen och fastän det bara var en halvtimma så var det perfekt. Man tänkte inte alls på tiden eller att oj vad kort den speltiden blev för DJn. Jag var oxå väldigt orolig över det. Om man tittar på schemat så känns det som att alla har väldigt lite speltid eller att det inte är så mycket musik, men tro mig att så blev det inte. Det var musik hela kvällen och dansgolvet var fullt hela tiden! Sen efter tårtan började DJn spela tidigare och mot slutet av kvällen hann de spela extra omgångar, både DJn och livebandet. Så oroa dig inte, de är proffs! 


     


    En sak som jag dock kan tipsa er om är fotograferingen under kvällen. Tyvärr hann vi inte ta kort med alla, det blev t ex inga kort med våra familjer... Rynkar på näsan vi har ju mkt på film och vi har kort från den borgerliga vigseln men fortfarande... Så det tycker jag är värt att lägga ner lite tid på, prata t ex med fotograferna och bestäm under en viss tid under kvällen eller sprid ut det över hela kvällen och ta ett bord i taget. Men prata med fotograferna om det innan! Och sen ber ni bara er hovmästare att meddela gästerna vid varje bord när det är deras tur...

  • goli

    Lavelii, tack så mycket. Blev supernöjd med buketten och även med bordsblommorna. Det blev jättefint med aprikos och ljuslila. Synd att jag inte har bilder på det. Hos det går bra idag, jag får läsa om hur det har gått för dig när jag kommer tillbaka. Mustikka, vad söt du är! Jag hoppas att ni får en fortsatt härlig smekmånad och du får berätta allt och lägga upp fler bilder när ni kommer tillbaka. Måste även säga att ni är ett jättegulligt par! Ja flickor, idag när det av till Lund för min del och tidigt imorgon bitti åker vi till Köpenhamn och sedan vidare till Bali. Är väldigt väldigt nervös och håller tummarna för att allt ska gå bra. Kommer att sakna er väldigt mycket och ser fram emot att höra hur det har gått för er. Många många kramar till er alla!

  • goli

    Hej flickor! Som jag har saknat er! Nu är vi tillbaka hemma i Sollefteå efter två underbara veckor av semester. Det var verkligen en upplevelse och vi har passat på att sola så mycket som möjligt. Hela jag flagnar bort snart, hahaha!

    Kan ge er en liten sammanfattning av smekmånaden: Vi började med 5 dagar i Ubud, Bali. Passade på att shoppa och uppleva lite äventyr och det var riktigt roligt. Provade på forsränning som var så otroligt kul (bästa upplevelsen, faktiskt!) Vi åkte på en flod via djungeln och det var så fantastiskt vackert överallt. Kändes så overkligt. Vi var även på elefantsafari, fick mata och kela med elefanter, stora och små och avslutade kvällen med en elefanttur. Var riktigt roligt. Vi åkte på väldigt mycket sightseeing, fick se en vulkan som hade haft utbrott senast 2000 någon gång. Den var omringad av en massa lava, väldigt coolt att se! Vi besökte kaffe- och teplantage och provade en massa olika kaffesorter och tesorter. Så gott! Testade även Luwak-kaffe, som är världens dyraste kaffe. Vet inte om ni har hört hur det framställs men det är ett djur som heter mongoose på engelska (vet inte svenska namnet) som äter kaffebönorna, eller närmare sagt skalet. Själva bäret inuti jäser i deras tarmar och bajsas ut, haha. Sen plockas bajset (yup), rensas och bäret som har jäst får torkas och framställs sedan som vanliga kaffebönor görs. Och det kaffet provade vi naturligtvis! Smakade vanligt kaffe med lite annorlunda eftersmak, hahaha! Vi var även på ett besök i monkey forest. Vi fick chansen att mata lite apor som var riktiga tjuvar för övrigt. Såg flera som hade örhängen och annat bling bling som de snott från folk. Skrattande Vi klarade oss från det, däremot lyckades jag bli riven av en apa i pannan. Hade tur att det inte var i ögonen! Tydligen ska man undvika ögonkontakt med dem eftersom de kan bli lite aggressiva och detta lyckades jag glömma bort. Mannen fick med allt på video, haha!

    Sedan spenderade vi 5 dagar på ön Lombok på ett underbart hotell som vi aldrig ville lämna! Helt fantastiskt var det! Underbar service, vacker plats, skön pool med havet precis framför. Åkte på en dagtur till Gili-öarna och provade på snorkling. Svalde en massa havsvatten men det var jättehäftigt!

    Sen avslutade vi med 5 dagar på Bali igen, denna gång i Nusa Dua. Var VÄLDIGT många turister här vilket gjorde att det var ganska dyrt jämfört med andra ställen. Men oxå ett fantastiskt vackert hotell med ett stort shoppingcenter i närheten med massa restauranger och butiker.

    Och nu är det tillbaks till vardagen igen men det känns skönt att vara tillbaka!

    Hur går det för er? Vad händer i planeringen? Och Pagnie, grattis till antagningen även om du tackade nej. Håller tummarna för Västerås!

    Tänkte bomba med lite bilder snart, både från vårt bröllop och smekmånaden. Skrattande

  • goli

    maten, mmmmmmmmmm...




    en bild med blommorna vid honnörsbordet...


    väntar fortfarande på en bra bild på sofreh aghd. Kommer fler bilder snart...
  • goli

    så här såg det ut utanför vårt rum i Nusa Dua



    en bild från favorithotellet i Senggigi, Lombok


    forsränning i Ubud...


    elefantmys!



    avslutar med en fin bild på en vacker strand vid vårt hotell i Lombok...

Svar på tråden Orientaliskt bröllop