• goli

    Orientaliskt bröllop

    Ja, han kommer nog att bli överlycklig av att se sin vackra brud! Skrattande Han har tur, din fästman!

    Ja, min klänning e nog färdig, det där med ärmarna var ingen vidare idé, blev inte alls som jag tänkt mig. men jag e faktiskt jättenöjd med den som den är nu. Ska bli spännande att prova med den GIGANTISKA underkjol jag har hyrt, har ju inte provat den med min klänning än. Funderar på hur det ska gå att dansa tryckare med den... hahaha! får kanske bli tryckare på avstånd? Glad

    Testa båda längderna och ta kort med båda om du kan så kan vi kanske hjälpa dig med ditt val!

  • goli

    Viola, jag har beställt min från Kina, en hemsida som heter missfishbridal.com. Det är en Maggie Sottero-kopia och jag är väldigt nöjd. Hade mina tvivel ett tag, fick för mig att kopian inte var lika bra som originalet. Då gick jag tillbaka till butiken och provade originalet igen, insåg då att jag var fäst vid min egen och att den kändes finare! Jag och min mamma sydde på några fler kristaller som vi beställde från Iran och nu är den perfekt.

    Viola och Lavelii, berätta mer om era klänningar! Har ni bilder?

  • goli

    Viola, ja det var verkligen en rejäl risk! Jag beställde därifrån innan jag kände till att det finns trådar på BT om kinaklänningar. Kan lägga upp bild senare, min fästman sitter precis bredvid mig och han får inte se den, hahaha! Men ska försöka så fort jag kan, lovar! Annars kan du gå in på min profil, så kanske du kan se bilder där, vet inte hur det funkar...

    Tänkte för din syster så finns den här sidan och där nämner de DHGate också. Kolla gärna in den innan ni beställer, finns så otroligt många bra tips och råd!

    www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m3949530.html

  • goli

    Lavelii, såg din klänning och den är riktigt vacker! Så klassisk och elegant! Bra val, hahaha! Tycker man har rätt att känna sig som en prinsessa minst en gång i livet!
    min är Maggie Sotteros Nora. Det var  klänning nr 2 som jag provade och jag fastnade för den på en gång. Precis som dig hade jag bestämt mig för att absolut inte ha prinsessmodell och absolut inte ha en ärmlös. Men så fort jag provade den så var jag helt såld!

    Pagnie, ska åka hem i nästa vecka och då ska jag prova min klänning, ta foton och lägga upp den här i tråden! När det gäller underkjol så tycker jag personligen att det ger bättre form på klänningen samt att det blir lättare att gå i den. Jag har provat att gå i min klänning utan underkjol och det är inte det lättaste. Svårt att säga om din klänning. Hur känns det när du går i den? Den är ju väldigt stor, kan tänka mig att det är lätt hänt att trampa på släpet mm. Har du provat med underkjol också? Vad är det som bekymrar dig?

    Viola, önskar dig lycka till i jakten på din brudklänning! Har du någon aning eller en bild av hur du skulle vilja ha den?

  • goli

    Lavelii,  tack så mycket! Tycker verkligen att Maggie Sottero-klänningar är helt fantastiska! Finns så många olika modeller och det finns en klänning för alla typer!

    Till ditt dilemma, håller med om bandet i midjan! Alltid finare med markerad midja, speciellt i en prinsessklänning vilket gör att kjolen framhävs ännu mer. När det gäller V-ringningen så tycker jag att det låter som en bra idé. Har du provat en V-ringad klänning och jämfört med Willow? Svårt för mig att säga eftersom jag inte sett klänningen på dig men om du tycker att du passar bättre i V-ringat så tycker jag absolut att du ska köra på det! Har du hittat en bra sömmerska som kan hjälpa dig?

  • goli

    Kitkät, det var längesen!

    Jag har oxå hyrt min underkjol från Stockholm Brud och Fest. Jag och Pagnie kanske ska ha samma underkjol, hahaha! Flört

  • goli

    Flickor, nu måste jag bara berätta om gårdagen när jag fick en underbar möhippa av världens underbaraste vänner!

    Måste säga att jag hade mina aningar och visste att det skulle ske men hade ingen aning om vad de hade planerat.

    Det började med att jag skulle gå ut och ta en fika med en av mina vänner. Meningen var att vi skulle promenera tillsammans till gamla stan och där sätta oss någonstans och bara ta det lugnt. Hon hade tidigare frågat om hon kunde få en heldag med mig och att det skulle bli en "möhippa", fast bara hon och jag. Hursomhelst så hade hon en påse med sig och sa att hon var tvungen att lämna den hos en av våra gemensamma vänner. Så vi gick dit och ringde på och när dörren öppnades så hörde jag bara: SURPRISE!!!

    Det var början på en helt fantastisk dag. De hade dukat upp med en massa chips, cupcakes (frosting föreställande snoppar), tilltugg och självklart sprit. Jag fick en brudslöja tillsammans med en prinsesskrona som jag skulle ha på mig. Sen fick jag en skylt att hänga runt halsen där det stod vilka uppgifter jag skulle utföra:
    1. polish idol (fråga random folk på stan om deras favoritartister som jag skulle sjunga låtar från)
    2. whipped cream fantasy (fick spruta grädde på mitt ansikte som någon skulle slicka av)
    3. candy heart necklace (godishalsband runt halsen som folk skulle äta av medan jag hade det runt halsen)
    4. label underwear (fick en sax som jag skulle använda till att klippa av märket på folks trosor resp kalsonger)

    Men innan vi gav oss iväg så skulle jag snurra en flaska och personen som flaskan hamnade på skulle få sminka mig... med ögonbindel!!! hahaha! det där var det roligaste jag var med om den kvällen. Jag fick inte se hur jag såg ut förrän efter att hon var färdig. de filmade allt och min reaktion i slutet. Jag kan inte säga att jag såg ut som en clown eftersom de ändå har en symmetrisk sminkning. Jag hade ögonskugga på kinderna, på näsan, pannan... och jag har det förevigat på foto!

    Iaf, var tur att jag slapp se mig själv under resten av kvällen när jag fick gå runt sådär. Försökte intala mig själv hela tiden att det var lugnt och att jag åker härifrån om två månader... men det var jätteroligt. Lyckades utföra alla mina uppgifter plus den sista vilket var att smeta på läppstift på någon kille som skulle lämna sitt kyssavtryck på min skylt. Hittade en stackars gubbe som mitt offer, hahaha. Han var riktigt gullig!

    Sen gick vi runt lite och jag fick chansen att skämma ut mig ännu mer och sedan tog vi taxi till restaurangen där vi skulle käka middag. Det låg ganska lång ut och jag hade aldrig hört talas om stället, blev lite nyfiken på hur de hade hittat det eller varför vi skulle just dit. Men maten var riktigt god! Trerätters italienskt. Och när det blev dags för efterrätten så släckte de helt plötsligt ner i restaurangen och satte på musik, Jag tänkte att de skulle komma med antingen tårta eller tvinga mig att dansa på bordet... tills jag såg en manlig polis komma fram till mig... hahaha! ja, ni kan nog tänka er vad det var för polis! Skrattande

    Ja, efter min lapdance så drog vi vidare och klubbade resten av natten. Hamnade på en klubb där de hade riktigt bra musik och där stannade vi till efter 3 på natten tills vi åkte hem. Och jag gick omkring med ett stort leende hela tiden, kunde inte fatta vilken tur jag har haft som har lyckats hitta så fantastiskt fina vänner som ansträngde sig så för min skull! Det var en oförglömlig dag, kväll och natt!

  • goli

    flickor, här har ni varit flitiga och hållit igång tråden ordentligt. Bra jobbat, hahaha! Tog mig bara två dagar att läsa igenom allt! Skrattande Ni får förlåta att jag inte har varit aktiv men jag har faktiskt följt era diskussioner. Känner inte att jag har så mycket att tillföra så jag har valt att inte kommentera, ni är ju så otroligt duktiga med allt peptalk, råd och stöd!

    Har varit otroligt trött de här senaste dagarna, har varit ganska mycket med plugget men nu har vi långhelg och imorgon åker jag hem till Sthlm. Ska bli skönt att träffa föräldrarna, även om jag har massa arbeten att skriva. Tänkte passa på att boka tid för provsminkning och provuppsättning, boka tid för provsmakning av tårtor och boka tid med DJn också. Vi har även varit i kontakt med den persiske kocken och har NÄSTAN bestämt menyn.

    Tack, tjejer! Det var verkligen den bästa möhippan jag kunnat tänka mig och jag hoppas att ni får minst lika roligt på era möhippor! Ska bli roligt att få läsa era historier och det snart, hoppas jag. Och ni ska nog inte vara nervösa! Jag var oxå nervös efter att jag fick alla uppgifter, speciellt sjunga-delen. Men när jag väl kom igång så ville jag inte sluta, hahaha! Stackars alla som var tvungna att höra min "skönsång"!!!

    Pagnie, vad roligt att ni äntligen har fått era lådor! Vet att du har sett fram emot att få dem jättemycket! Och de är jättefina verkligen! Diggar fjärilstemat på dem och placeringskorten!

  • goli

    Pagnie, det var verkligen tråkigt att höra! Tycker att han beter sig väldigt omoget. Kan det vara så att han precis börjar inse att det inte kommer vara likadant efter att du och din fästman är gifta? Kanske bara har svårt att hantera det och det här är hur han väljer att bearbeta det på. Förstår att det är jobbigt nu men ge det lite tid. Tycker själv att om man planerar att vara borta i tre hela dagar så får man faktiskt planera långt i förväg. Hoppas att det kommer kännas bättre snart! Vet din fästman något om detta?

  • goli

    Pagnie, vad säger din fästman om allt detta då? Har han pratat något med sin bestman om det? Ledsen att jag missade att vi tre var inloggade samtidigt! Hann inte se det innan jag loggade ut!

Svar på tråden Orientaliskt bröllop