• Äldre 25 Oct 13:26
    1418227 visningar
    3377 svar
    3377
    1418227

    Orientaliskt bröllop

    Pagnie, tycker det är en jättevacker frisyr och en fantastisk klänning! Ja, det e inte lätt att veta vad man vill ha för något förrän man har testat det. Det e ju tur att provuppsättning ingår i priset. Hoppas detsamma gäller med sminkningen!

    Jag har, som sagt, också tänkt mig lite lös håruppsättning och halvlockigt. Vill att det ska vara lite "vilt" eller hur man nu ska säga. Sen vill jag absolut ha en tiara men inget stort eller pråligt. Hittade faktiskt några som jag tyckte var ganska söta. Vad tycker ni om dessa?




  • Äldre 25 Oct 13:31

    Vet inte om ni har sett min brudklänning, lade upp den i en annan tråd, men kan lägga upp den här också, Men den e inte helt färdig. Beställde den från Kina och efter att jag fick den bestämde jag mig för att sätta på mer kristaller upptill så att den liknar originalet mer plus att jag vill ha breda axelband som hänger ner över axlarna av samma material som tyllet. Vad tycker ni?




    Sen måste jag hitta en underkjol också så att jag får "prinsess-effekten". Underkjol gör det faktiskt mycket lättare att gå i också!
  • Äldre 25 Oct 13:50
    Pagnie skrev 2012-10-25 13:42:18 följande:
    Åh det var många fina tiaror det. ja någon sådan där tiara kan jag också tänka mig. blir lite roligare då jag tar av mig slöjan efter fotografering och vigsel. Jag tänkte faktiskt också ha uppsatt ett tag men jag gillar verkligen mitt hår när det hänger ner. Men en uppsatt frisyr håller ju mycket bättre. så jag måste verkligen fundera igenom det där.
    Men angående tiarorna så var alla jättefina och du är ju inne på samma modell i alla även om dom inte är helt lika. Men en sådan där måste jag nog hitta.
    Ja det ingår en provuppsättning OCH en provsminkning för mig. Hittade ett jättebra erbjudande där jag betalar 3500 och då ingår det uppsättning och provuppsättning samt sminkning och provsminkning och sen så har vi då tillgång till brudrummet där man är helt ensam och personalen finns till ens förfogande hela dagen och dom bjuder på frukt och små tilltugg. Så jag är helt klart nöjd med det. :D
    Härligt! Är det i Stockholm du har hittat detta? Och hur hittade du det här erbjudandet?
  • Äldre 25 Oct 17:53

    Ja, kan tänka mig att det säkert e mkt billigare än Sthlm.  usch, förstår inte varför det måste vara så mkt dyrare med allt bara för att det e Sthlm. Det e visserligen ännu billigare i Polen. Kanske kan hitta en bra salong här, fixa håret sista dagen jag e här o hålla det i 2 månader tills det e dags, hahaha!

  • Äldre 25 Oct 18:16

    just det, tänkte fråga om ni vet var man kan hitta bra och billiga underkjolar?

  • Äldre 25 Oct 21:05
    Pagnie skrev 2012-10-25 18:18:08 följande:
    haha ja men det är ju så konstigt nog. men man får göra det bästa utav det. jag kommer även sätta i löshår någon månad innan och så kommer jag några veckor innan sätta dit lösögonfransar på en jättebra salong hemma i dalarna. mamma hade gjort det nu och det blev jättebra. :D Och nu i november ska jag göra en kemisk peeling och sedan göra ansiktsbehandling en gång i månaden bara för att hålla huden fin och glowing ;)
    Och naglar så klart.
    ska ni göra något sådant? eller är jag jätte utseendefixerad?
    Inte alls! Tvärtom, blev nyfiken på det där med lösögonfransarna... do tell! Hur fungerar det, vad kostar det, hur länge håller det? Kemisk peeling, hur långt innan ska du göra det o vad kostar det? Hade inte alls tänkt på sånt men nu har du fått mig hooked så nu måste du berätta, hahaha!
  • Äldre 25 Oct 21:17
    kitkät skrev 2012-10-25 20:08:16 följande:
    Jag har ingen klänning än! Har inte varit i butik och letat än, men jag har kikat lite på nätet för att känna efter vad jag gillar för modeller. Men det får bli att jag åker till Stockholm och letar snart! Jag berättade ju för er att jag kontaktade Drottninggatan Brud och fest, dom sa att dom kan sy upp brudklänningar efter eget önskemål. Så det vart jag sugen på, för dom klänningar jag har sett på nätet har alltid haft något fel enligt mig. Dom stämmer liksom inte helt överens med hur min drömklänning ser ut! Så det låter som ett bra alternativ, att få brudklänningen uppsydd efter önskemål! 
    Era klänningar är jättefina, verkligen. Jag gillar att det inte är massa krimskrams, jag gillar inte sånt! Dom är inte allför enkla, men ändå stilrena... 

    Vad gäller hår och smink, så tror jag att det alltid ingår provsminkning/håruppsättning.
    Min väninna som gifte sig för två år sedan sminkade sig på Make-up Store, och det blev jättebra! Hon var jättenöjd. Jag kan fråga henne vad hon fick betala så återkommer jag med svaret!

    Jag tror att jag vill ha korta naglar med någon fin nagellack, kanske aprikos? (samma färg som vårt färgtema, haha). Jag älskar verkligen färgen aprikos! Jag har alltid korta naglar vanligtvis, jag tycker det är snygg med typ nagelförlängning med fransk manikyr, men jag får se... Det finns tydligen en ny nagelteknologi, där man målar naglarna med typ akryl eller gele, det är i alla fall något material som ser ut som nagelack, fast det håller läääänge. Det är som att bygga på färg på nageln, det ser ut som nagellack, fast  det går inte att tvätta bort vad jag förstått. Så det kanske vore något för mig, om jag väljer att inte ha fransk manikyr.

    Goli, underkjolar, borde det inte finnas i Kina, typ samma sida som du beställde klänningen ifrån?  
    Just det, så var det ja. Ja, jag känner igen det där. Satt själv i MÅNADER och letade efter klänningar på nätet men kunde inte hitta ngt som jag kände klickade. Det var alltid något som inte var rätt, antingen överdelen eller kjolen osv. Sen var jag helt anti ärmlösa klänningar men den jag fastnade för är ju ärmlös, så där ser man hur det kan gå, haha! Men har du hittat ngn modell än som du har fastnat för? Som jag skrev tidigare, blir en helt annan grej när man väl provar klänningar. Speciellt de klänningar som finns på drottningg Brud o Fest, så fantastiskt fina!

    Ja, du får hemskt gärna fråga din vän hur mkt det kostade. Har säkert ändrats sedan dess men bara så man får ett hum om priset.

    Ojojoj, fransförlängning och akrylnagellack mm mm. Shiiiiiit, vad jag ligger efter, hahaha! Har helt förlorat koll på allt sånt. När jag började plugga här så var jag alltid så mån om mitt utseende, kunde inte ens gå ut i korridoren utan smink. Brukade se tjejer som pluggade åren över mig, helt osminkade och alltid håret i hästsvans och tänkte att så där tänker jag aldrig bli. Hrm, gissa tre ggr hur det gick sen... Förvånad Hur mkt kostar det då, sånt nagellack som håller länge?

    Ja, jag kom på det alldeles försent tyvärr och då hade de redan skickat klänningen. Om jag ska beställa nu så kommer frakten och portot kosta en del så vill gärna köpa ngt från Sverige. E lite osäker på vad för underkjol jag ska ha oxå, så jag vill kinna skicka tillbaka om det skulle vara ngt. Nä, har aldrig varit mycket för krimskrams jag heller. Enkelt o stilrent o klassiskt har jag alltid tyckt om. Sen får det gärna bli lite fluff på kjolen till min brudklänning, det e nog okej!
  • Äldre 25 Oct 22:39

    Ni tänker säkert, shit, har hon inget liv eller? sitter o skriver o lägger upp bilder hela tiden. nej, just nu äter, sover o drömmer jag bröllop hela tiden. det e ganska lugnt på pluggfronten för tillfället så jag passar på att surfa medan jag kan! Hittade lite bilder på fina sminkningar som jag fick lite idéer av. Vill gärna ha ögon make-upen i lite bruna och gröna eller bruna och lila toner. Kom gärna med idéer och förslag!





    Tyckte Valentinas sminkning var jättefin (från mitt stora feta syrianska br). Hade dödat för hennes make-up artist!

  • Äldre 26 Oct 10:12

    Hahaha! Tack, skönt att höra, Pagnie! Skrattande

    Tack för tipsen! Ska kolla upp både fransförlängning och kemisk peeling!

    Tycker snarare tvärtom. Du som är ljus kan välja vilka färger som helst, kan ha både mörka och ljusa toner. Vilken ögonfärg har du? Jag som e mörk och har bruna ögon kan nog inte välja ljusa färger, kommer nog se för "skrikigt" ut!

  • Äldre 26 Oct 16:19
    Pagnie skrev 2012-10-26 11:55:23 följande:
    ja gör det. jag tror att det är bra i alla fall. :D

    ja kanske du har rätt. jag har gröna ögon och ärligt talat vet jag inte vad som passar till det. :S jag är sjukt dålig på smink och vad som passar till vad. haha.
    Du kommer nog säkert få en provsminkning innan bröllopsdagen så då kan du ju be om att få testa olika sminkningar med olika färger! Ta med dig kameran oxå o fota lite så kan du titta på det efteråt och se hur det ser ut på bild. Man får ett annat perspektiv då plus att du bara kan visa upp den igen och få nästan exakt samma sminkning. Så tänkte jag göra... Skrattande
Svar på tråden Orientaliskt bröllop