• goli

  Orientaliskt bröllop

  Pagnie skrev 2012-11-17 22:54:55 följande:
  haha det kan nog säkert vara stressen. men vet inte det krånglar hela tiden nertill så att säga. haha. har hela min uppväxt haft problem att gå på toa då jag typ aldrig velat göra det. fråga mig inte varför jag var nog bara knäpp. nu funkar det bra men jag tror dock inte det är förstoppning nu. men jag är palpöm över vänster fossa och lite högre upp.
  Nej jag brukar egentligen inte ha ont i magen. stress- massor, dåliga matvanor - njae inte direkt nu när svärmor gör mat, hinner äta gör man ju inte alltid.
  Dock är läkarna lite konfunderade då jag sökt för att jag har någon konstig känsla i min livmodertapp. så vet du något om vad det kan vara får du gärna berätta det. har en punkt på höger sida av tappen som gör ont om man petar på den. inte ont vid sex eller så men det känns liksom hela tiden men gör inte direkt ont. men om gynekologen petar på det gör det ont och strålar ut i benet. höger ben alltså.
  Har inga blödningar, inga konstiga flytningar, inga svullna äggstockar eller knölar eller något irriterat eller något alls.
  Nu ska dom dock skicka mig på MR då 4 gynekologer inte kan hitta problemet. härligt va?

  Så där fick ditt läkarhuvud något att fundera på. Hur gick vi från bröllop till vårdrelaterade problem va? haha

  haha ja jag får ta lite plommon och lite nabat och sen får vi se om det löser sig. Men fan ska vi inte ta ketogan framför morfin? det är väl mindre bieffekter va?
  Ja, där fick jag verkligen ngt att tänka på! Tycker däremot att MR låter som en jättebra idé, brukar visa det mesta. Har ingen aning, tyvärr. Om det strålar ut så låter det som att hon träffar på en massa nerver, kan det vara något nervknippe som har bildats? Ungefär som ett Mortons neurom bara i livmodertappen. Nu hittar jag bara på, vet inte ens om det e möjligt. Vi har faktsikt obstetrik o gynekologi den här veckan och jättegulliga läkare, kan fråga om ngn av dem har stött på ngt liknande!

  Ja, eller hur? Tror det e mitt fel, jag e så hjärntvättad o umgås bara med läkarstudenter så jag har noll social kompetens. Och förlåt, Kitkät, du måste tycka att jag e jättetråkig! Ska försöka sluta!

  Hahaha, du känner oxå till fenomenet nabat? Måste säga att det har aldrig fungerat för mig, tycker det e så sött o sliskigt och om ngt ska vara sött o sliskigt så ska det vara choklad!!!
 • goli
  kitkät skrev 2012-11-17 23:00:02 följande:
  Oj, oj, oj. Medan jag skrev mitt inlägg så har ni två hunnit skriva varsitt också! Nu ser jag att vi är online allihop!
  ja, synd att BT inte har ngn chattfunktion! Hade varit så mycket enklare då! Skrattande
 • goli
  kitkät skrev 2012-11-17 23:14:40 följande:
  Nabat, är det socker på en träpinne som iranier brukar ha i te? 
  hahaha, ja det är det, vad roligt att du beskriver det så, men det e exakt vad det e!

  Kitkät, tycker du ska gå till sjukhuset i er stad och lägga in ett gott ord för mig o min fästman. Sen smider vi lite lömska planer och lurar tillbaka Pagnie till Örebro. Och då kan vi hänga o planera våra andra kommande bröllopsfester, de vi ska en gång om året!!!
 • goli

  Okej, innan jag fortsätter måste jag bara skriva 75 000 kr för en säng???? WHAT??? Ibland måste jag bara stanna upp o hämta andan när jag hör saker som verkar vara ett sjukt skämt. Var sängen gjord av diamant eller vad? Shiiiit!!!

  Ja, Pagnie, jag borde veta allt. Och jag håller med dig, läkare har noll social kompetens, det hör till. På tal om min fd roomie: jag pratade med han som är ansvarig för korridorerna här innan det skulle flytta in ngn och bad om en rökfri, stillsam och lugn tjej som e här för att plugga och inte festa. Sagt o gjort, det knackar på dörren och in kommer en liten liten mörkhårig tjej med glasögon med pipig röst men väldigt trevlig. Iaf, satt o pratade lite med henne o frågade om hon hade vänner här eller folk hon kände från innan hon kom hit. Hon greppade hårt om sina böcker och sa: Neeej, det e bara jag o mina böcker. Och efter det så lämnade hon ALDRIG rummet. Och hennes sociala skills.... no comments...

  Ok, nu när vi alla skriver samtidigt så har jag tappat tråden. Hm, vad var det vi diskuterade egentligen?

 • goli

  Just det, Kitkät, kollade in länken och det ser verkligen jättemysigt ut! Rummet var ok, men inte alls så farligt! Kanske ser bättre ut i verkligheten! Och om ni ska stanna borta över en helg så låter det ju som ett bättre alternativ, att vara någonstans med lite natur... nästan som en mini-smekmånad!

 • goli

  smekmånad, ja... visar sig bli tuffare än jag trodde för det finns så många alternativ. Vi vill hemskt gärna ta en mini-tripp till Italien ngn gång, känns som en romantisk resa men inte till smekmånad. Måste säga att jag verkligen har fastnat för maldiverna!

 • goli
  kitkät skrev 2012-11-17 23:39:09 följande:
  Goli, 

  Hahahaha! "Och då kan vi hänga o planera våra andra kommande bröllopsfester, de vi ska en gång om året!!!"
  Vi kommer bli gamla kärringar som sitter i varsin gungstol och planerar bröllop.

  Ja, jag har lite koll på iranier och era konstigheter, haha! Min bästa vän är iranie. 
  Det är faktiskt hon och en annan väldigt nära vän som förhoppningsvis ska bli mina brudtärnor. Jag har inte frågat dom än. Jag har klurat på ett fint och gulligt sätt att fråga dom på, lite som ett frieri haha. Så jag har tänkt att skriva ett brev till dom och förklara hur mycket dom betyder för mig, hur mycket jag uppskattar allt dom gjort för mig och varför jag vill att just dom ska stå vid min sida på bröllopsdagen. Jag tror att dom skulle bli glada över det. 
  Aaaaw, vad gulligt! Jag sitter här o får tårar i ögonen. Tycker det e ett fantastisk sätt att fria till dina brudtärnor! Nu vill jag oxå ha brudtärnor, ju!

  Hahaha, gamla kärringar va? Själv e jag redan på god väg dit! O förresten, tror inte att våra äkta makar skulle palla med ett bröllop varje år, de hade lämnat oss lagom innan medelålderskrisen!
 • goli
  Pagnie skrev 2012-11-17 23:41:08 följande:
  haha det var en väldigt bra fråga. jag minns inte riktigt. smekmånad frågade kitkät om. Den svarade du aldrig på. så du och din sociala kompetens får ta och uppdatera oss på om ni bestäm er för smekmånad än ;)
  haha vilken roligt liten typ. det var väl bra då. hihi
  Hahaha! Det har jag gjort ju, Pagnie, nu får du faktiskt ta o skärpa dig o hänga med lite bättre... Skrattande Ni sjuksyrror ska alltid vara så seeeega...
 • goli
  goli skrev 2012-11-17 23:44:11 följande:
  Hahaha! Det har jag gjort ju, Pagnie, nu får du faktiskt ta o skärpa dig o hänga med lite bättre... Skrattande Ni sjuksyrror ska alltid vara så seeeega...
  oj läste precis mitt eget inlägg o det lät inte alls bra! Förlåt Pagnie, det var ett dumt skämt, hoppas inte du tog illa upp. Menade absolut inget illa med det!
 • goli
  kitkät skrev 2012-11-17 23:49:22 följande:
  Alltså, jag känner mig knäpp! Sitter här i min ensamhet och skrattar själv framför en datorskärm åt era kommentarer!  Hoppas ingen granne ser mig genom fönstret. Det måste se väldigt dumt ut! 
  You and me both! Som tur är så e inte min fästman här, han e i Sverige på besök. Så jag sitter o skrattar gott åt allt!
Svar på tråden Orientaliskt bröllop