• goli

    Orientaliskt bröllop

    Kitkät, låter bra att du ska ta det lite lugnt o bara smälta in allt. Ge det 2-3 dagar och prova klänningen igen. När du gör det, så tänk inte på att du har beslutsångest mm. Utan bara känn efter hur det känns när du har klänningen på dig. Saken e att det finns så sjukt många klänningar o ska man prova alla så e det ganska naturligt att man blir förvirrad eller fastnar för flera. Om jag hade fortsatt leta klänningar hade jag säkert känt likadant. Men när jag provade min klänning så kändes det precis som du beskriver här, att man känner sig som en prinsessa o detta är enda gången som man får chansen att ha på sig en sån klänning.

    Så stressa inte, du kan nog ge det några dagar! Skrattande

  • goli

    Hahaha, Kitkät, tack för dina kärleksförklaringar, behövdes verkligen just nu med annat skit som pågår här. Är bara glad om jag kan hjälpa på något sätt, kunde verkligen känna din ångest och det är inte alls kul att känna så. Ångest är bland det värsta jag vet!

    Håller verkligen med Mustikka, att vilken klänning du än väljer så kan det inte bli fel för de e så otroligt vackra! Jag hade också blivit förvirrad, jag lovar!

    Hotellet låter riktigt härligt, alltså! Kan inte tänka mig ngt bättre sätt att slappna av på än med spa efter ett bröllop, haha! Hade oxå tänkt försöka fixa rabatt på ngt hotell men det var så svårt att samla ihop gästerna plus att många har bekanta osv i Stockholm som de tänkt bo hos. Vad är nästa grej på listan då?

    Mustikka, hur känns det med din nya klänning då? Känns det som att det var rätt val? Och hur går det för er med allting?

    Pagnie, var sjutton håller du hus någonstans? Har du övergett oss? Tungan ute

  • goli

    Kitkät, har kollat på båda klänningarna och jag kan säga att vilken du än väljer så kan det inte bli fel! Båda e så otroligt vackra o det e svårt att säga när man ser dem på bild. Är säker på att när du väl kan prova båda klänningarna, så kommer du veta säkert! Sen ska du veta att jag verkligen uppskattar att du e så fruktansvärt förnuftig när man frågar om råd, du läggar upp all fakta på ett enkelt sätt och du har varit ett stort stöd och stor hjälp för mig med! så det minsta jag kan göra är att återgälda det!

    Håller tummarna för att ni båda ska få era klänningar sålda! Hoppas hoppas hoppas!

    Mustikka, det händer inte så mycket med planeringarna just nu, jobbar på att få ut inbjudningarna och om ung 3 veckor ska vi göra ett nytt försök att träffa Danny från lokalen och bestämma dekorationer, blommor, tårta och menyn! Hoppas din klänning är allt du hoppas på och mer! Och att ringen passar! Vad kul! Då har du mycket roligt att se fram emot!

    Pagnie, seriöst, tycker du lägger ner alldeles för mkt tid på era kort o för lite tid på oss. Jag börjar känna mig lite försummad här... Vad tycker ni, tjejer? Skrattande

  • goli

    Pagnie, välkommen tillbaka!

    Vad fina era kort blev! Allt ert slit har verkligen lönat sig! Vilken dikt blev det till slut? Jättefina kort verkligen!

    Du får gärna berätta mer om Ebba Montgomery! Är hon dyr? Jag tänkte lämna in min klänning nästa vecka o fixa ärmarna o sånt på Bröllopsarenan, men om Ebba är bättre o inte alltför dyr så...Skrattande

  • goli
    kitkät skrev 2013-03-13 22:44:33 följande:
    Tja goli, 

    Jag ser att du är inne på BT just nu :)  
    Tja Kitkät,

    Ser att du oxå är det... men jag hänger inte riktigt med.. har jag missat något?
  • goli

    Hahaha, du lät lite lurig där så jag undrade om jag kanske hade missat något!

    Skrev värsta inlägget precis o just när jag skulle posta det så försvann vårt internet! Så nu ska jag försöka skriva det igen, haha!

    Det e förståeligt att du haft fullt upp, du har haft ett riktigt dilemma o mycket att tänka på. Men skönt att det känns bättre nu!

    Själv har jag haft en ganska dålig dag. Inget bröllopsrelaterat. Vi har lite problem med vår examensceremoni. Jag vill att mina föräldrar och min bror ska närvara och min fätman har sina föräldrar och sina 3 syskon. Vi tycker inte det är för mkt att begära att vilja ha med dem på den dagen då vi får ta emot våra examensbevis, speciellt med tanke på all skit vi har fått svälja under våra 6 år här. Så vi har försökt planera så att alla studenter kan ha alla sina familjemedlemmar här. men så fick vi veta att det inte gick och att det är max 2 pers per student som gäller. Så vem ska jag välja bort? Och varför ska jag behöva göra det på MIN examen? Vi har försökt komma på massa olika sätt o olika lösningar men de som styr på den här skolan har bestämt sig för att sätta käppar i hjulet för ALLT. Så då kom jag med förslaget på att vi skiter i att ha rektorer och dekanus mm som vi aldrig har träffat ändå o inte vill ha med på vår examen. Att vi kan boka en lokal o bjuda in de lärare och läkare som är omtyckta bland oss alla o att de kan dela ut våra examensbevis och att alla kan ha sina familjemedlemmar med. Men folk orkar inte bry sig. De bara struntar i allt. Och jag blev ganska stött och ledsen över folks attityd. så nu försöker jag acceptera det... Glad

  • goli

    Haha, roligt att du skulle säga så för exakt så har vi tänkt oxå. Att vi ska ta med våra syskon in ändå o om ngn protesterar så ska vi göra kaaaoooosss med dem! Skrattande

    Tack, tjejen! Känns mycket mycket bättre nu! Skönt att få ventilera lite! Helt seriöst, vad ska jag ta mig till utan er när vi alla har gått o gift oss??

  • goli
    kitkät skrev 2013-03-14 00:13:11 följande:
    Det har jag också tänkt på, speciellt dom senaste dagarna... Det känns verkligen som vi kommit varann nära över nätet :) 

    Men vi behåller kontakten! Jag som avskyr avslut kommer säkerligen läsa vår tråd flera gånger om och fälla några tårar över den tid som vi delat ihop här på tråden! Det kommer också bli kul att läsa tråden när allt  är över, bara för att läsa hur allt gick till när vi planerade tillsammans, vad vi pratade om, våra dilemmor och hur det löste sig till slut etc. 
    Kitkät, det hoppas jag verkligen att vi gör! Och det är så himla roligt att ha lärt känna dig och Pagnie här, och nu Mustikka också, och tänka sig att det hela började med en fråga om en bröllopslokal! Skrattande Er tänker jag inte släppa ur siktet, så det så! Ganska roligt att vi lärt känna varandra på nätet för om vi hade träffats in real först så hade vi inte haft tillfället att komma varandra så nära, tror jag iaf. Så det finns positiva saker med internet oxå! Och efter bröllopet ska vi fortsätta hålla kontakten, så får ni komma upp till Sollefteå och hälsa på mig och lära mig att åka skidor, hahaha! Och så ska vi snacka om att starta upp vårt företag!
  • goli
    Pagnie skrev 2013-03-14 07:09:06 följande:
    Hihi tack. Det känns jättebra med korten faktiskt. Tror alla kommer tycka dom är jättefina. nej det blev en vanlig dikt ingen på persiska för det fanns inte tid till det. men tyvärr får vi inte skicka ut dom än heller för R´s farmor dog i fredags så då får man inte skicka inbjudningskort.
    Pagnie, hemskt tråkigt att höra om fästmannens farmor. Beklagar verkligen sorgen till både dig och R!
  • goli

    Hahaha, Kitkät, har själv aldrig ens provat men det vore kul. Får mig att tänka på första gången jag provade rullskridskor. Fick dem av min kusin och var helt överlycklig. Jag satte på mig dem, gick ut i trappuppgången för att rulla ut och testa dem och det gick knappt 3 sekunder innan jag ramlade, landade på min arm och stukade handleden! Ska försöka undvika det när jag provar skidor. Glad Vad kul att folk hör av sig ang klänningen! Hoppas oxå du får den såld snart och hoppas det går bra för Mustikka oxå.

    Flickor, jag o fästmannen satt o diskuterade tårtor precis ocj kom på en sak. Vi båda råkar älska cheese-cake (riktig cheese-cake, inte ostkaka!) och tänkte hmmm, tänk om vi skulle ha cheese-cake tårta? Med smakerna vit choklad och passionsfrukt. Vad tror ni? Tror ni det går att göra det i form av en tårta? Är det ens populärt i Sverige?

Svar på tråden Orientaliskt bröllop