• Äldre 7 Dec 11:16
  1431605 visningar
  3377 svar
  3377
  1431605

  Orientaliskt bröllop

  kitkät skrev 2012-12-06 23:19:33 följande:
  Goli, 
  Lycka till imorgon och på tentan!  

  Pagnie,
  Ja, jag fick numret till deras "bröllopsexpert", så jag ska ringa henne och höra om vi kan komma dit och provsmaka deras muffins med gräddkräm. Min fästman ska ringa till det andra konditoriet som Panorama samarbetar med, för dom har inte svarat på mitt mejl än.

  Vad kul att du köpt vigselringarna. Men du får tagga ner lite, du har ju inget kvar att planera snart haha. Jag ska försöka att inte planera allt på en gång, så jag har lite att ta tag i varje månad. Kanske ska göra en tidsplan?  
  Jag har skrivit ut en checklista från brollöpsguiden,  där checkar jag av det som är gjort och ser vad som är kvar att planera/ordna! Det är smidigt. 

  Har ni gjort någon bröllopsmapp där ni har alla papper som har med bröllopet att göra? Jag har en plastficka bara, men skulle vara kul att samla allt i en pärm eller mapp som man pimpar lite haha.  
  ja men vad bra. då får vi hoppas att dom går med på det men jag har svårt att se att dom inte skulle det.
  haha det är bra att du sätter karln på lite saker också. det är vår rätt att göra det för annars händer ingenting ;)

  haha ja jag är så lycklig nu. jag vet men jag var ju tvungen nu då det var rea på dom och vi fick 5000 kr i rabatt. så det är ju inget man klagar på direkt. sparar pengar is the shit.
  Och sen älskade jag ju verkligen dom så då kan det inte bli annat än bra.
  Men jag har gjort en tidsplan och skrivit vad jag ska göra varje månad. men sen så blir det ju som nu att man snubblar över bra saker till bröllopet så då är det ju bara att köra på det.
  jo jag har en mapp på datorn jag. inspirationsbilder uppdelat i typ klänning, frisyr, dekorationer, ringar osv osv. ja du förstår. sen har jag dokument med gästlista, planering, musik, budgeten osv osv
  Ja så har jag mitt i alla fall.
 • Äldre 7 Dec 19:36
  kitkät skrev 2012-12-07 12:56:07 följande:
  Pagnie,

  Ja, men då förstår jag att ni köpte ringarna redan nu. 5000 kr är inte lite pengar! Det kan du köpa fina smycken och sexiga underkläder för istället haha.

  Haha, jag har också en inspirationsmapp på datorn, indelad i bröllopsklänningar, bröllopstårta, hår- och makeup, dekorationer, osv. Sen jag har jag en plastficka där jag lagt in papper från t ex Panorama, fotografen osv. Och på bröllopstorget har jag budget, gästlista och planering. 

  Jag hann inte bläddra i tidningen när jag kom hem igår, men inatt jobbar jag. Så jag har hela dagen/natten på mig att göra det. Jag kan skriva här, när jag gjort det. Nu sitter jag och äter frukost... 

  Kanske kan du hålla mig sällskap inatt igen, som du gjorde sist?  
  eller hur nu får du faktiskt ge mig en klapp på huvudet för att jag  är så duktig.;)

  haha du är som jag alltså? ja vi har inte så mycket papper än men jag kanske ska göra så då. Jag har det från olles krog. sen har jag i och för sig provkort och sånt till inbjudningar. ja lite papper har man ju. kanske man ska fixa en mapp helt enkelt.

  nej men då har du hela natten på dig helt enkelt. jag jobbar kväll ikväll så svarar när jag kan. Och kväll i morgon. buuu dåligt säger jag åt det. men men. gör det bästa utav det helt enkelt.
 • Äldre 7 Dec 19:36
  kitkät skrev 2012-12-07 13:14:10 följande:
  Föresten, jag har beställt några prover  på inbjudningskort från Calligraphen. Har inte fått hem dom än, men ett av korten är denna... Både jag och min fästman tycker att kortet är sött och enkelt. Vad tycker ni? Vi kommer då byta ut det turkosa bandet till ett band i färgen aprikos. 


   
  åh dom där var jättefina. det måste vara nytt för det har jag inte sett på calligrafen.
 • Äldre 7 Dec 19:42
  goli skrev 2012-12-07 19:27:37 följande:
  hej tjejer! puh, nu var akutmedicinen avklarad o det gick bra, tack ska ni ha! lite tråkigt faktiskt, hade så kul o det var en riktigt bra kurs.

  Förra veckan beställde jag en underkjol, om ni kommer ihåg? Idag gick jag o hämtade den o var så glad och så fort jag kom hem slet jag upp plastförpackningen o provade den. O vilken besvikelse!!! kände mig grundlurad! den var så dålig o det e så tråkigt. ringarna var typ plaströr o den står helt snett när jag har den på mig. o ringarna e inte tillräckligt stabila för att bära upp min klänning. meningen med underkjol e ju att man ska kunna röra fötterna fritt o så. men när jag försökte gå i den så kom jag åt ringarna hela tiden, alltså slog fötterna i o så ska det ju inte vara? lite ledsen faktikst men det  får väl bli en dyr underkjol från sverige. men det kommer det att vara värt om det blir en bra underkjol?

  Pagnie, grattis till ringarna! vad kul! 5000 kr... kan du få mycket annat för nu!!!

  Kitkät, tycker det e ett jättefint kort. Och jag förstår varför ni vill ha ett aprikos band men jag tycker att det e jättefint med det turkosa bandet också!
  usch vad tråkigt. ja du får nog köpa en från sverige istället. vad kostar dom att köpa? jag fick tips av affären jag köpte klänningen om att hyra underkjol av dom. kändes som att det kunde vara en bra idé.

  Ja men visst 5000 kan jag göra massa roligt för och oj vad fina dom är. älskar verklgien mina ringar. helt underbara är dom.
  Ringar - Check
 • Äldre 8 Dec 09:11

  god morgon flickor. blev väckt väldigt trevligt idag av mitt härliga jobb. Skulle jobba kväll men kl 8 ringer dom å frågar att jag kunde komma. Yes säger man bara. somnade tre inatt och var på jobbet halv nio. :P dock kommer man ju hem tidigt. så skönt.
  Zombie, yes

 • Äldre 8 Dec 16:28
  kitkät skrev 2012-12-08 14:25:33 följande:
  Goli, 
  Vad tråkigt att du inte blev nöjd med underkjolen. Trist när man tror att man köpt något bra, så visar det sig vara en flopp! Men är du säker att underkjolen inte kommer se/sitta bättre om du testar tillsammans med klänningen också?  

  Ja, det turkosa bandet var jättefint, men vårt färgtema är aprikos, brunt och vitt!

  Pagnie,
  Själv så vaknade jag precis, helt slut. Känns som jag blivit påkörd av ett tåg.
  haha skönt för dig. nu är jag hemma och ska inte till jobbet förän kl 7 i morgon bitti igen. så skönt var det. Ja det var jättefina kort. hade inte vi kontakter som fixar våra kort hade jag lätt beställt dom där med marinblå band. :D
 • Äldre 8 Dec 17:51

  haha vad roligt. dom blir säkert jättebra. men ska ni köpa banden själva för det fanns väl inte i aprikos?

  Ja jag ska också beställa bubblor för vi ska med knyta band runt. hur ska ni göra med det med era namn och datum då? det skulle jag också vilja. ha.

 • Äldre 8 Dec 18:02

  det har du rätt i. nu är jag hemma i alla fall och har det skönt. dock väldigt trött. men men.

  det där kommer du klara galant. det tvivlar jag inte på.

  Nope får inte veta något förän vi är där. är sååå spännande. men nu är det bara en vecka kvar. fan vad jag räknar ner till allt nu då. Fan vad mycket som jag vill ska hända.

 • Äldre 8 Dec 18:13
  goli skrev 2012-12-08 18:07:09 följande:
  hahaha! fan vad jag håller med dig! jag har oxå massa nedräkningar. ibland tänker jag att jag verkligen missar nuet eftersom jag sitter o tänker på det som ska hända i framtiden. dåligt, egentligen. får inte glömma uppskatta det man har ju!
  ja men skoja inte. nuet ja visst men jag vill ha framtiden. jag vill flytta, jag vill ha romantisk weekend jag vill elda upp dom där jävla kondomerna och blir med barn nu och framförallt så vill jag gifta mig, nuuuuu!!!
  Vill vara gravid nuuuuuu!!!
 • Äldre 8 Dec 18:33
  goli skrev 2012-12-08 18:25:03 följande:
  hahaha! you and me both! kanske ska dra till vegas o gifta sig o sticka hål i kondomerna? Skrattande
  haha eller hur. synd att vi har mer vett än så måste jag nog säga då. men snart så. 4 månader kvar. fan vad tiden går sakta. vill i alla fall att jul och nyår ska vara över nu. är det för mycket begärt?
Svar på tråden Orientaliskt bröllop