• Äldre 30 Nov 19:30
  1408777 visningar
  3377 svar
  3377
  1408777

  Orientaliskt bröllop

  Mandis skrev 2012-11-29 21:43:21 följande:
  Min klänning och min man ;)


  du hade verkligen en underbar klänning. jag har ungefär samma modell på min. har du en vit eller en ivory? Det är nu vansinnet börjar känner jag haha. Nej sevetterna ska inte vara elfenben dom ska vara ivory. haha
 • Äldre 30 Nov 19:34

  jaha undra vad som blir nästa steg då flickor? Jag vet inte alls vad jag ska ta tag i nu. ja när vi åker till stockholm så blir det ju slöja och underkjol men annars då?
  Man kanske ska ta tag i smycken? Hur har ni fixat med det?

  Jag har ju halsbandet som min farmor fick i morgongåva men armband och örhängen behöver jag ju. och sen underkläder kanske? Och sovkläder till bröllopsnatten. Det är kanske sådant som man ska ta tag i. Det låter ju rätt roligt att hitta. Har ni hittat detta än?

 • Äldre 1 Dec 21:08

  tack för den dissen då tjejer. ni är så trevliga. ;) Ingen som ville svara på min fråga kanske? :(

 • Äldre 1 Dec 22:24
  goli skrev 2012-12-01 21:53:35 följande:
  hahaha! Pagnie, jag lovar att efter att jag läste ditt inlägg så tänkte jag: shit, det där har jag oxå tänkt på o borde ta tagi. Underklädes-delen, alltså! Men sen tog mitt fiskminne över och ja... men du kan ju ta det som en diss. hellre det än att erkänna att jag e gammal! Död

  Vet faktiskt inte hur jag ska göra med underkläder under klänningen. Funderade på ngt korsettliknande innan men då blir det kanske kaka på kaka iom att klänningen har typ korsettsnörning o inbyggd bh. Fast den inbyggda bh:n ger ändå inte den effekt som jag vill att den ska ge, jag har väldigt väldigt liten byst... obefintlig typ... vilket lefer oss in på underkläder/sovkläder för bröllopsnatten, förutsatt att man lyckas hålla sig vaken då, hahaha! men om man har större byst e det lättare att hitta ngt sexigt, för då blir allt man sätter på sig sexigt!!! men med liten byst e det mkt svårare. vill inte ha överdriven push-up heller, känns så fake då, speciellt som den ändå ska av liksom.

  hur ska ni göra?
  okej jag blev dissad helt enkelt. fy fan för er. ;)

  Ja men så är ju min klänning med men jag tror nog att jag kommer ha en korsett under ändå. för precis som du kära goli så är tuttar något jag har brist på. Därav svärmors kommentar om att vi ska åka till iran så jag kan köpa tuttar.
  Ja du fattar haha. Men som sagt det blir nog en korsett under men frågan är vad man ska ha för trosor som är bekvämt hela dagen. det är ett riktigt problem. jag vet inte alls vad som skulle vara skönast. jobbigt.
  Men ja till kvällen/natten där är det ett problem. Man vill ju ha något sexigt nattlinne men som du säger det är snyggare om man har lite byst. Men det finns ju sådana med inbyggd bh i också och dom kan man ju ha. men som du säger man vill ju inte pusha upp för mycket. Nu har väl min man redan sett allt så han vet ju vad han får men ändå. Svårt det där.
  Och mannen är inte till så mycket hjälp han heller. jaja. Man får leta helt enkelt. men jag vet inte vad det finns för alternativ.

  dock tror jag nog att man kanske ska ha en naturfärgad korsett eller något under klänningen för att minimera risken för att något syns igenom.
 • Äldre 1 Dec 22:25
  goli skrev 2012-12-01 21:58:45 följande:
  vet ni, tjejer, vill bara berätta att idag gjorde jag, för första gången i mitt 30-åriga liv, pepparkaksdeg från scratch. men som med allt annat jag företar mig lyckades jag ändå fucka till det. tror jag iaf. Följde receptet fram till slutet när jag kom till mjöl och knåda degen-biten. Degen blev aldrig deg utan mer lös, klumpig. så jag la till mer mjöl, sen ännu mer o sen lite till. Sen sa min fästman: det kanske e meningen att den ska vara lite lös eftersom den ändå ska stå svalt över natten?

  yup... sådär lite lagom efter att jag lagt till typ 5 dl mer mjöl än det som stod i receptet. Ja, ska bli intressant att se hur de blir imorgon! Skrattande
  haha du är duktigt du. jag skulle ju också behöva baka men nu har jag som sagt helvetesveckor på jobbet så lika bra att försöka vara effektiv och plugga när man väl är hemma.
  sen finns det alltid något gott på jobbet. igår kom man dit och såg massa påsar fulla med lussekatter. såååå gott.
 • Äldre 2 Dec 00:36

  Hallå vad tror ni om mig egentligen tror ni verkligen att jag sover. Jag är alla gånger mer natt människa än goli så ta det lugnt nu. Haha. Vi har ätit god mat nu och sett på Dexter. Lördags nöje kallas det. Haha. Och visst jag jobbar ihjäl mig men jag ger inte upp än. Kasta in handduken. Aldrig.

 • Äldre 2 Dec 12:37
  kitkät skrev 2012-12-02 00:52:48 följande:
  Pagnie! Jag har aldrig varit gladare över att se dig inne på BT!

  Dig kan jag räkna med, det visste jag. Goli är för gammal helt enkelt.  
  haha. Eller hur. Men nu blev du visst ensam ändå. Sorry. :( blev en filmkväll och såg den nya julkalendern. plus lite dexter. hoppas du klarade dig ändå. Och ja Goli är lite väl gammal för att vara uppe så sent. haha.
  Nej men goli är allt bra ändå.
  Gick natten bra ändå?
 • Äldre 2 Dec 15:19
  goli skrev 2012-12-02 14:21:49 följande:
  hahaha, så fort man e borta så börjar ni prata bakom ryggen på mig... så typiskt! men skönt att det inte var så mycket att ta igen, förutom skitsnacket då!

  vet ni tjejer, pepparkakorna blev totalt misslyckade! det vart inga pepparkakor alls, typ vita runda brända ting... blev alldeles för mycket mjöl o så blev det med adventsfikat. Får nöja oss med julte och lite toffifee till. Men skam den som ger sig. Ska göra nytt försök efter min tenta o då ska jag försöka baka lussekatter oxå, hahaha!
  haha bara att ta nya tag då. Jag ska baka i morgon hade jag tänkt. hihi
 • Äldre 2 Dec 15:21
  kitkät skrev 2012-12-02 15:16:03 följande:
  Pagnie, jadå. Det gick bra ändå. Jag satt och sökte på olika brudbutiker i Stockholm... Letade också skor på etsy, men hittade inga som var aprikosfärgade. Och så tittade jag på flera avsnitt av Grey's anatomy. Det gör jag varje natt när jag jobbar. Jag har precis börjat följa den serien, sen jag började jobba natt.

  Goli,  
  Men håll dig vaken då, så slipper du att vi snackar skit bakom din rygg! Var mer närvarande så känner du dig mer delaktig! 

  Inatt jobbar jag igen, någon frivillig som tänka sig att ställa upp och hålla mig sällskap?  
  va hittade du inget på etsy? det var konstigt. jag som hittar så mkt. du får fortsätta kolla runt då helt enkelt.
  ja jag kanske kan hålla dig sällskap en stund. kommer nog in vid 23 kanske eftersom jag jobbar nu. Men jag är ledig i morgon så en stunds sällskap kan du nog få.

  Du det var fan på tiden att du började följa den. för övrigt måste jag nog se senaste om det kom ut något denna veckan.

  Är det någon utav er som ser nya julkalendern då?

  Föresten, bra sida med fina smycken eller andra ställen. Måste hitta armband och örhängen.
 • Äldre 2 Dec 17:12
  kitkät skrev 2012-12-02 15:28:29 följande:
  Vad bra! Jag kommer också in vid 23, eftersom ungdomarna måste gå och lägga sig då. Har du tips på fler sidor, typ som etsy? Jag hittade inga aprikosfärgade skor där, nej. Om du hittar några, så får du gärna hojta till! 
  Jag hittade som sagt ett par vita ballerinaskor på etsy, jättefina, men dom var alldeles för dyra, 1600 kr. 

   
  okej men det förstår jag att det är lite dyrt. visst det är en gång i livet men man får ju ta det lite lugnt. Men kan kolla sen när jag får tid. jobbar ju nu så kan inte vara inne hela tiden. haha
Svar på tråden Orientaliskt bröllop