Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    hallå flickor. äntligen har vi ett fungerande internet igen så nu jävlar kan jag skriva till er igen. hur går det för er. goli har du gjort något vad det gäller bröllopet under tiden i sverige och kitkät vad har du för dig?

  • Pagnie

    haha ja men det är ju bra. hoppas du hamnar här hos mig i alla fall. skulle ju vara jätte roligt.

    ja det står lite still. har kollat lite på budgeten och så men det är väl det enda egentligen. Har ju fixat i lägenheten och så nu. Men nu när det är klart så är det väl bara att köra igång med bröllopsfix igen.
    Tänkte beställa lite placeringskort och så från Ebay. Plus mitt paraply och så nu då. nu när vi äntligen har fått vår egna adress så kan jag börja beställa igen. wihi.

    sen tänkte jag sätta sambon på att göra inbjudningskorten snart också. börjar känna att dom borde skickas ut snart. eller ja snart och snart men i mars i alla fall. tar ju säkert lite tid att få dom. sen måste man nog kanske fixa med festhäften också och välja psalmer till kyrkan.

    oj nu vart det ju massor ändå. haha.

  • Pagnie

    vad trevligt att du vill titta in kitkät. vi har saknat dig.
    vad roligt att dj snart är klar. vi måste ringa snubben som har koll på dawoul zurna snart också. sambon är liiiiite seg på den punkten. men men

    oj ja då är det nog kanske inte så lätt för henne att vara tärna om hon nyss blivit mamma. jag hade nog faktiskt blivit glad om hon över huvudtaget hade möjlighet att ens komma på bröllopet om bebisen bara är några veckor.
    Men vad bra att du hade tre i åtanken då blir det ju inte något problem.

    usch jag känner att nästan allt står still nu. känner att det är massor som jag vill göra men vet inte i vilken ordning jag ska göra något. har nog hamnat i en återvändsgränd just nu.
    får nog ta det lugnt några veckor och se vad som händer bara. blev lite för mycket nu med flytt och tenta och jobb och allt där emellan.

  • Pagnie

    för övrigt, nu är det endast 6 månader kvar för oss. tills vi blir man och fru. det känns löjligt nära faktiskt.

  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-01-06 21:23:33 följande:
    Pagnie, 

    Ja... Men hon, hennes man & bebis kommer på bröllopet! Det har hon lovat mig. Så det är jag glad över!
    Hon skulle inte missa mitt bröllop för något i världen. Så även om hon inte kommer kunna stå brudtärna, så ska jag se till så hon känner sig lika delaktig i bröllopsplaneringen ändå. Hon har varit den som jag bollat mest tankar och idéer med ändå, eftersom hon är den enda av mina närmsta vänner som redan är gift.

    Jag vet precis vad du menar med återvändsgränd, jag känner lite samma sak just nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta tag i riktigt ännu. Inbjudningskorten kanske, men det känns lite väl tidigt kanske? Men brudklänning får nog stå näst på schemat, det måste jag ordna snart! Jag säger till när det är på gång. 

    Trivs ni bra i nya lägenheten? Jag längtar jätte mycket till jag och min fästman gifter oss och flyttar ihop på riktigt till en ny lägenhet med ALLT nytt, nya möbler, heminredning... Vi har fått ganska mycket "finare" textiler, porslin och glas i julklapp till vårt blivande hem- band annat jätte fina muggar från märket Rörstrand "Mon amie" med tillhörande kaktallrik, champagneglas, handdukar & badlakan, sängkläder i satin, ja... lite allt möjligt smått och gott! Så ni förstår säkert att jag längtar massor till vi kan inviga allt. 
    ja det förstår jag verkligen. :D det är jätte roligt att flytta till nytt. vi stormtrivs verkligen i vår nya lägenhet och den är verkligen perfekt. och den känns så stor så nu känns det inte alls konstigt att skaffa bebis utan det känns som att det kommer bli jättebra. man har så mycket yta liksom. och på onsdag kommer våra nya sängar också. usch så jag längtar. det vi sover på nu är bara skit.
    och på tisdag kommer mina vigselringar och på onsdag är det bara 99 dagar kvar tills vi ska baka bebis. haha. allt händer nästa vecka. plus att lillvovven blir 1 år. blir en bra vecka tror jag. :D
  • Pagnie
    Mandis skrev 2013-01-06 22:45:44 följande:

    Hej tjejer, först av allt gott nytt år till er...hoppas ni har fått en härlig start på 2013 =)! Tänk att ni kommer att gifta er i år...är lite avundsjuk på att allt ni har framför er ;). Själv har jag haft fullt upp med jobb först och sen med familjeträffar över julen och nu har vi precis kommit hem efter en vecka i Barcelona där vi firade både nyår och 6 månader som gifta hihi. Tiden har gått så himla snabbt och det är fortfarande svårt att förstå att vi numera är gifta..jag älskar att presentera honom som min man =)!


    Skummade igenom senaste inläggen och såg att ni nämnde Fadi i Rinkeby, han fixade mitt hår inför vår förlovningsfest och jag vart jättenöjd..jag vill alltid ha det enkelt och inte för mycket och det kändes som att han verkligen lyssnade på mig. Det enda tråkiga var att han var försenad med kunden innan och jag fick sitta och vänta ett tag trots att jag hade andra tider att passa inför festen...nu var det ju bara inför förlovningsfesten men om det hade varit bröllopsdagen hade detta gjort mig skitstressad. Men det kanske är annorlunda om man bokar tid hos honom inför ett bröllop, då kanske han är nogrannare med att hålla tiden!


    Vad kul att ni har flyttat Pagnie =)!


    Kitkät, inbjudningskorten kan man ju alltid beställa och förbereda så är det bara att skicka iväg dom när det är dags. Man bör i och för sig ha klart gästlistan inför detta men det har ni nog. Brudklänning brukar funka bra att beställa senast 3-4 mån innan bröllopet men där jag köpte den ville dom helst ha beställningen 6 mån innan så det kan ju vara bra att prioritera den!


    Goli, jag håller tummarna för att du får ett bra underläkarvik. Säg till om du vill ha tips för vik i sthlm =)!!!


    härligt å höra från dig också mandis.
    måste bara fråga eftersom jag och goli pratar en del om det men har ni planer på några barn snart?
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-01-07 10:21:12 följande:
    Pagnie & goli,
    Hör och häpna men jag börjar också få lite barnlängtan faktiskt... Ni har smittat mig era jävlar! 
    ojdå. vad hände med dig kitkät? det trodde jag verkligen inte att du skulle joina oss. bara att sätta ett datum nu då och sen köra? ;)
  • Pagnie
    MA1 skrev 2013-01-07 11:44:56 följande:

    God fortsättning alla brudar!!

    MA1 är här igen :) jag är inte lika duktig på att vara aktiv som ni men jag försöker hålla koll på vad ni skriver. Ibland kommer jag på mig själv tänka "hmm, kanske ska fråga tjejerna på BT om det" :p

    Har läst bara de senaste sidorna ni har skrivit. Pagnie visst är det du som ska ha på Olles krog också? Hur ska du göra med inbjudningskort? Ska du välja någon utav dem från Gabis som ingår i priset? Jag har bara kikat snabbt på dem på hemsidan men såg inget spontant som jag gillade :/

    Såg att ni skrev om dawul & zurna. Jag ville så gärna ha DZ också så vi lyckades få vår sångare att ordna det till när vi kommer in i lokalen, men till när jag blir "hämtad" kommer vi bara att ha en dawul. Kommer bli otroligt kul att se min svenska släkts ansikten när dem drar igång och spelar DZ när vi kommer in i lokalen, dem kommer nog få en chock av allt spektakel :D

    Tjejer, 2013 är här! Äntligen kan vi säga att vi gifter oss i år! Känns rätt bra :)


    yes vi ska vara på olles krog. nej det kommer vi inte. min mammas kusin jobbar på ett stort tryckeriföretag i stockholm så hon kommer att fixa alla trycksaker som vi ska ha under bröllopet. inbjudningar, festhäften, vigselprogram, placeringtavla, tackkort osv osv.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-01-07 12:25:59 följande:
    Pagnie, 
    Haha, jag undrar också vad som har hänt med mig? Allt är ert fel! Från och med nu  förbjuder jag barnprat i tråden! Jag blir ju smittad!

    MA1,
    Vad kul att du tittat in igen! Visst ska du gifta dig med en syrian? 
    Hoppas detta år börjat bra för dig och att du får en god fortsättning. Visst känns det härligt att kunna säga "I år ska vi gifta oss"? :) 
    Vilken sångare har ni bestämt er för? Jag funderade också på dawol & zurna, men det är inte så viktigt egentligen. Vi har bokat Bashar Yuhanon, om du vet vem det är... Min idol när det kommer till syriansk musik, typ! Vi ska ha en Dj också som ska spela västerländsk/svensk musik. Ska ni ha Dj också?  
    haha det kan du glömma. här ska det pratas massa barn. 101 dagar kvar idag, 100 i morgon och på onsdag går det ner på tvåsiffrigt för sen jävlar smäller det flickor. sen ska jag bli befruktad. ;) haha
  • Pagnie
    goli skrev 2013-01-07 17:43:12 följande:
    hej igen allihopa! åh vad kul när vi e så många helt plötsligt! trodde det skulle vara bara jag, Kitkät o Pagnie här men startade den här tråden för att samla alla orientaliska brudar här ju! So spread the word, hahaha! Men jag måste säga att jag e väldigt stolt över hur många inlägg vi tre har lyckats producera! Skrattande

    Nu har jag lite att ta igen känns det som! Först o främst: YAY! Kitkät har kommit över to the dark side, hahaha! Kanske ska ta o bomba lite med en massa gulliga bebisbilder??? Tycker du ska utveckla din barnlängtan lite, Kitkät o berätta hur det började... spännande att höra!

    Pagnie, vad roligt att ni trivs i lägenheten! Jag själv längtar ngt så otroligt tills vi ska skaffa eget. Nu e det bara 169 dagar kvar tills vi tar examen o kommer härifrån. Skönt!
    ja och fan goli 99 dagar kvar till befruktningsförsöken börjar från och med onsdag. då går det ner på tvåsiffrigt. den du ;)
Svar på tråden Orientaliskt bröllop