Inlägg från: kitkät |Visa alla inlägg
  • kitkät

    Orientaliskt bröllop

    Jag kikade på etsy förut, är det begagnade skor? Jag förstår inte riktigt, eftersom det bara finns en av varje par skor typ. Dyrt är det i alla fall. Jag känner inte att jag vill lägga så mycket pengar på ett par bröllopsskor. Jag hittade ett par jättesöta ballernaskor i spets med massor med små, vita pärlor. Men dem kostar runt 1600 kr tror jag. 

  • kitkät

    Oj, jag var lite för snabb, glömde att svara på det andra inlägget.

    Vi har fått svar från Djn som vi mejlade för ett par veckor sedan, och han kan spela på vårt bröllop, så honom har vi preliminärbokat. Nu gäller det bara att boka live-bandet också.

  • kitkät

    Mitt i inlägget ovan så vaknade en av ungdomarna upp, rädd och ledsen.  Jag är ju på jobbet. 

    Hursomhelst, dem flesta skor jag såg var jätte dyra. Men det kanske är som du säger, plötsligt händer det. 

     

  • kitkät

    Här skrivs det på för fullt ser jag. Igår firade jag & fästmannen två år tillsammans, så jag fick snällt avstå från att kika in på BT. 

    Pagnie,
    Vilka fina inspirationsbilder, jag tycker att den vita brudnäbbsklänningen var jättesöt! Men jag är jätte nyfiken på hur tärnklänningarna ser ut, du får gärna visa oss. 
    Vi ska ha både Dj och liveband, för att vi vill ha en svensk Dj och ett syrianskt liveband! Jag vill inte ha en Dj som spelar syriansk musik eftersom jag tycker att det är mycket mer känsla live!  

    Goli, 
    Jag har inte börjat leta efter tärnklänningar än, jag känner att det får vänta en stund. Jag har ju inte ens frågat mina brudtärnor. Det tänkte jag göra inom en snar framtid. Jag har köpt varsin fyll-i-bok till dom som innehåller frågor om vänskap t ex: "Din bästa egenskap är...", "Du betyder mycket för mig för att..." och i boken ska jag klippa in lite bilder så det blir lite som en scrapbook. Och på sista sidan ska jag skriva "Vill du bli min brudtärna?". Jag tycker att det är ett roligt och personligt sätt att fråga dom på.

    Vad gäller presenter till familjen på bröllopsdagen, så kommer inte vi göra något sånt. Jag ser ingen mening med att ge presenter till familjemedlemmar. Jag förstår inte riktigt, tycker det blir för mycket fokus på presenter. Det känns för överspelat att ge bort presenter hit & dit. 
    Dom enda som ska få någon liten, personlig gåva är våra brudtärnor/bestmans. 

     

  • kitkät

    Men det här är ju en av dom, du hade två andra sa du? Du sa ju häromdagen att du beställt en till som tillomed var snyggare! Det är den jag är väldigt nyfiken på. 

  • kitkät

    Goli, 

    Jag hoppas det blir Örebro för er del! Då får jag en ny kompis. Kan behöva det nu när i princip ALLA mina vänner har flyttat Örebro, nu när dom är färdigutbildade.  

    Jag håller med dig Pagnie, Strägnäs är en fin stad. Jag brukar vara där eftersom min fästmans mormor bor där. Och i Eskilstuna var jag jämt när jag var yngre eftersom jag har släkt där. Men om jag skulle välja mellan Örebro eller Eskilstuna så skulle jag utan tvekan välja Örebro. Så ska ni inte flytta tillbaka hit istället? Snälla, snälla...

     

  • kitkät

    Jaaaa, vad kul! Jag ser framemot det! Har du köpt biljetter till bröllopsmässan, Pagnie? 
    Jag funderar på om jag vill gå eller inte, känns lite onödigt eftersom vi har kommit så långt i planerandet och jag tror inte bröllopsmässan kan tillföra något till det. Meningen med bröllopsmässan är att man t ex ska få kontakt med fotografer, cateringfirmor osv, och allt det har vi ju redan klart. Jag kan tänka mig att bröllopsmässan är bra för dom som precis börjar planera för bröllop och är på jakt efter inspiration och att komma i kontakt med olika företag, men för min del känns det lite meningslöst nu när det mesta är klart! 

  • kitkät

    Nej, nej! Lyssna inte på Pagnie, hon är sinnesförvirrad så hon vet inte vad hon pratar om! 

    En vän till mig som pluggar till sjuksköterska har faktiskt också arbetat på USÖ och hon tyckte det var ett bra sjukhus och då har hon Karolinska (Huddinge) sjukhus att jämföra med.  Sådetså! 

    Nu jävlar håller du klaffen Pagnie, yttrar du ett ord som får goli att ändra sig så.... så.... så.... ja jag kommer på någon hämnd!  

  • kitkät

    Haha bra! Det gillar jag. 

    Jag börjar fundera lite på att sy upp min klänning i Kina ändå, såg i en av Kina-trådarna en blivande brud som hade sytt upp en liknande klänning som jag är ute efter och den var jättefin och välsydd! Men jag vet inte om jag vågar. Tänk om den blir helt fel?  

Svar på tråden Orientaliskt bröllop