• Milano

    Öviksbrudar 2013!

    Finns det fler därute som också ska gifta sig i Övik under 2013?

  • Svar på tråden Öviksbrudar 2013!
  • alfonso

    Milano: Då ses vi säkert där! Vi gifter oss efter er, kl 15. :)

    Vi har precis börjat skicka ut inbjudningarna. Känns som att det kan vara bra att vara ute i rätt så god tid om man gifter sig under semestertider.

  • MariaMagdalena

    Nu är jag inte så hemma på alla kyrkor vi har här i Ö-vik, men själevads är ju för underbar Fast vi blev förvånade över hur liten den faktiskt är invändigt!

    5 dagar kvar och börjar bli nervöööös Tyst Musiken har varit absolut svårast hittills, men nu äntligen är den spikad oxå. Och det höll på att skita sig alldeles med hårfixet då min frisör blev magsjuk i helgen när hon skulle klippa och färga mig, och imorn åker hon till sthlm och blir där tills på fredag, man vill ju inte gärna vara alldeles nyfärgad på den stora dagen om man skulle fått färg i pannan eller så Så jag får helt enkelt åka dit ikväll sent efter jobbet, stressigt!

  • Milano

    Åh vad roligt! MariaMagdalena: posta gärna bilder efter dagen B ;)

  • Miss M

    Arnäs kyrka och FV:s klubblokal på Varvsberget gäller för oss. =)

    Vi skickade ut julkort lite som save the date med ett rim som talade om att vi ska vigas och vilket datum. Glömde dock nämna vart bröllopet ska ske, haha. Ganska viktigt egentligen eftersom de flesta gäster kommer få åka rätt långt, men men, det löser sig nog ändå. Får prata med folk... =P Inbjudningar skickar vi nog ut i mars-april kanske... Borde väl räcka eftersom alla iaf vet om datumet? 

    Alkohol tror jag vi köper på Systemet.

    Vi tänker oss grönt och lila, ev. lite rosa också som färger och inspiration finns t.ex. här:


    http://www.newenglandfineliving.com/purple-green-wedding-theme-cocktail-party.html 

    En hel del har vi ordnat, fast det finns fortfarande många stora grejer som måste bokas/fixas. Känns både lite stressigt och roligt!

  • MariaMagdalena
    Milano skrev 2013-01-21 20:40:03 följande:
    Åh vad roligt! MariaMagdalena: posta gärna bilder efter dagen B ;)
    Självklart Ska bli jättespännande att se fotografens bilder sen. Tyvärr är det ingen vidare fin utemiljö utanför kyrkan och runtomkring, men vi får väl göra det bästa av det hela helt enkelt
  • Marnepaj

    Hej Öviksbrudar! Här har vi ytterligare en Öviksbrud 2013 och även här är det 6 juli som gäller. Är det någon av er som har bra koll på potentiella bröllopsliveband här i kommunen och ungefärlig prisklass?!

  • alfonso
    Marnepaj skrev 2013-02-08 22:51:08 följande:
    Hej Öviksbrudar! Här har vi ytterligare en Öviksbrud 2013 och även här är det 6 juli som gäller. Är det någon av er som har bra koll på potentiella bröllopsliveband här i kommunen och ungefärlig prisklass?!
    Vi gifter oss också den 6 juli, i Själevads kyrka. Vilken kyrka gifter ni er i? Har tyvärr ingen koll på liveband.
  • johanmarie

    6/7 verkar vara ett populärt datum!! Vi gifter oss 13,00 i Själevads kyrka. Sitter i detta nu och letar lokal, men det var inte det lättaste! Har köpt hus här i Ö-vik, så vi har haft lite att stå i så bröllopsplaneringen har fått lida en hel del.. Vore väldigt tacksamt med lite insperation/tips! :)

  • ElinsPhoto

    Såg att det efterlystes liveband till bröllop. Sara Karlsson sjöng på ett bröllop jag fotade, hon är otroligt duktig. Hon sjunger även i ett coverband som brukar bokas till bröllopsfest. De brukar spela på olika ställen i stan, bl.a. Merry Can så få kan ni ju gå och provlyssna. Här är länken till hennes och bandets hemsida. www.sarakarlsson.n.nu/ www.rebus.n.nu/


  • Miss SS

    Hej! Vad roligt med en Öviksgrupp för 2013, här är en till brud, vi gifter oss den 31/8 i skags kapell. Kommer att skicka ut våra inbjudningar i april då vi har många långväga gäster. Vi har inte hunnit så långt i planeringen än, förutom att jag hittat min klänning och vi har kollat ut vilken ring vi ska köpa. Alkoholen köper vi från tyskland. Var gör ni frisyr/smink?

Svar på tråden Öviksbrudar 2013!