• Milano

    Öviksbrudar 2013!

    Finns det fler därute som också ska gifta sig i Övik under 2013?

  • Svar på tråden Öviksbrudar 2013!
  • Miss M

    Trevligt med fler Öviksbrudar. Här står det lite stilla med bröllopsplaneringen... Får se om vi tar tag i det nu framöver. Fästmannen är bortrest mycket i november/december så det vore kanske skönt att få lite gjort.

    Är det någon som vet bra företag i bröllopsbranchen?
    Catering?
    Florist?
    Make up?
    Frisör?
    Bageri till tårtan?

    Alltid bra med tips! 

  • Milano

    Oj, vi har hittills bokat catering från Safari, hade tur och prickade in precis innan de semesterstänger Men det finns rätt många, kalas catering, richard sångkock, näske krog bland annat. När man googlar så kommer det upp en lista på kommunens hemsida om jag inte minns fel. Vad gäller frisör ligger Våga Frisörer mig varmt om hjärtat! Karin och Petra är dom trevligaste frisörerna i hela stan Annars vet jag att bland annat Rut och Karl är en populär frisörsalong! Bästa och billigaste bageriet är enl. mig Lundbergs Bageri Hoppas ni hittar vad ni vill ha (Förlåt för ev. stavfel, skriver från ipaden)

  • MariaMagdalena

    Hallå hallå! 
    Här är en till ö-viksbrud 2013
    Vi gifter oss i Själevads kyrka 26/1, vi två tillsammans med vittnen och fotograf innan vi sticker vidare till Umeå flyplats och sätter oss på ett plan till värmen Planen var från början att gifta oss i Skorped iom att min blivande är därifrån och vi båda gillar kyrkan men när man gifter sig utan gäster har dom som så att man gifter sig hemma i prästgården vilken inte alls kändes bra, så då kändes Själevad given. Men det är en stor och pampig kyrka att vara alldeles själva i

    Nu är det inte så länge kvar för vår del så det mesta är klart, men det som ligger högst upp på listan just nu är blommorna. Tror jag vill ha vita kallor med pärlor trädda på strån som går över blommorna och buketten bunden med lila band i samma färg som m2b´s kravatt. Tror jag ska ge mig på att binda den själv, men är det nån som sett någon butik här i stan som har just kallor i sitt ordinarie sortiment? 

  • Miss M

    Ska ni ha någon solist i kyrkan? Eller har ni tips på någon som sjunger/spelar bra? Vi hade en idé, men det funkar tyvärr inte, så nu försöker vi dra i de trådar vi kan för att hitta solist (bl.a.)... Jag känner att många val av företag osv blir svårare när man inte bor i stan. Försöker ta hjälp av mamma och pappa och deras kontaktnät för tips...

    Går det bra för er annars? Inte långt kvar för er MariaMagdalena! =)  

  • MariaMagdalena
    Miss M skrev 2013-01-17 16:14:37 följande:
    Ska ni ha någon solist i kyrkan? Eller har ni tips på någon som sjunger/spelar bra? Vi hade en idé, men det funkar tyvärr inte, så nu försöker vi dra i de trådar vi kan för att hitta solist (bl.a.)... Jag känner att många val av företag osv blir svårare när man inte bor i stan. Försöker ta hjälp av mamma och pappa och deras kontaktnät för tips...

    Går det bra för er annars? Inte långt kvar för er MariaMagdalena! =)  
    Jag vet att Axelina Lundqvist har brukat sjunga på dop och bröllop tidigare och är tydligen jätteduktig

    Nä nu är det näääära Skrattande Tiden går i en rasande fart! Vi var och repeterade i kyrkan med prästen igår. Det gick väl bra förutom att vi redan där blev så nervösa att vi inte kunde hålla oss för skratt när vi övade Men det ska nog gå bra. Träffade fotografen härom dagen, kändes bara bra det med.

    Nervöst som attan iaf! 
  • alfonso

    Hej!
    Jag ska också gifta mig i Övik 2013, närmare bestämt 6 juli. Vi har inte kommit särskilt långt i planeringen. Men kyrka och festlokal är i alla fall bokat, det gjorde vi redan i somaras. Imorgon ska jag prova brudklänningar - känns så roligt!

  • Milano

    Tjoho vad kul att fler trillar in här :) Vårat datum är också 6 Juli :) Vilken kyrka och lokal har ni valt?

  • alfonso

    Vi ska gifta oss i Själevads kyrka och ha festen på Nävertjäls bygdegård. Vart ska ni andra vara?

  • Marre1981

    Hej på er!


     


    Här är en till som ska gifta sig i Övik, 20/7 är datumet. Vi bor inte heller kvar i Övik men jag är född och uppvuxen där. Bor tio mil bort så inte alltför långt att åka emellan i planeringsjobbet. Vi kommer gifta oss i Dekarsjöns kapell och sen ha bröllopsfest i Själevads hembygdsgård. Catering är inte helt spikat men hoppas på en lösning till veckan. Frisör är bokad, Salongen för dig. Fotograf är också bokad. :) Börjar kännas som att inbjudningarna ska ut snart, eller hur gör ni andra?


    Hur gör ni andra med alkohol, köper från bolaget eller handlar från Tyskland?

  • Milano

    alfonso: Vi ska också gifta oss i Själevad, kl 14.00 och festen har vi i Billsta Marre1981: Åh, vad trevligt! Vilket datum har ni valt? Ja vi har också funderat på när vi ska skicka ut inbjudningarna :) Har ni brudar några inspirationsbilder eller något att dela med er av? (förlåt för ev. Radbrytningsfel, skriver från ipaden)

Svar på tråden Öviksbrudar 2013!