• fasit
  Äldre 27 Nov 22:20
  28912 visningar
  171 svar
  171
  28912

  Träningspepp!

  jag har inte varit här på länge nu, men det är roligt att se och läsa om er motivation. Man blir peppad själv att fortsätta. Jag har varit mycket på resande fot senaste två veckorna så träningen har inte varit jättehård. Jag måste ändå säga att nu känns det bättre än någonsin! Jag tycker det är roligt med styrketräning och mina vänner säger att de tycker att de ser mina muskler. Jag tycker till och med det är roligt att jogga! Jag känner mig knäpp, men det var kanske just en paus jag behövde. Min blogg är inte så mycket uppdaterad på senaste tiden, men den ska jag ta tag i nu, La upp mitt armpass idag som verkar framgångsrikt för mig :)

  Lycka till alla som tränar på! 


 • fasit
  Äldre 29 Nov 15:38

  Det verkar ju gå bra med träningen för de flesta. Ikväll blir det promenad för mig och pilates med min klasskompis. Har nog aldrig gjort det innan, men hon är gammal instruktör så hon ska visa mig :)


 • fasit
  Äldre 3 Dec 12:30
  NeutronStar skrev 2012-11-30 21:35:02 följande:
  Ja nu är 30 dagar Finetssfighten över och jag kan säga att det har varit en ganska jobbig men ack så tillfredsställande månad. Det är verkligen "fast lane" till viktnedgång och att komma i form snabbt. Jag trovs mycket bättre med mig själv nu och känner mig piggare, mättare och i bättre form än jag någonsin har varit tror jag (möjligtvis att jag var i något bättre form under mina elitfriidrottsdagar =P).

  Det är ett koncept som jag tycker är en bra väg för att kickstarta din träning, men jag tror inte att det är en livsstil som jag hade klarat av i längden. Behöver någon ledig dag från träningen och en fridag i veckan där jag får äta vad jag vill. =)

  Kort sagt, rekommenderas starkt till dem som känner att det kan vara segt att komma igång och som behöver hjälp på vägen med kost och träningstips!
  Det är ju super!!Tror du att du kommer kunna hålla vikten och må bra nu när fighten är över? Känns det som att du fått med dig bra verktyg för framtiden?
 • fasit
  Äldre 4 Dec 21:13
  NeutronStar skrev 2012-12-03 18:35:37 följande:
  Jo verkligen, det blir ju inte att man kommer träna varje dag men man har ju lättare att ta sig iväg till gymmet när man vet exakt vad det är man ska göra. ^^ Hoppas det, vill ju gå ner ca 10 kg till så det är bara att kämpa på. =)
  I alla fall grattis till din start. Jag kollar på din blogg ibland så jag följer hur det går :) Jag har inte vägt mig på flera veckor nu. Både av princip och för att jag kanske inte riktigt vågar :) Det känns ändå som att jag mår lite bättre när jag inte känner mig pressad att prestera för att jag väger mig. samtidigt försvinner ju det att man blir glad när man gjort bra ifrån sig. 
   
 • fasit
  Äldre 11 Dec 09:50

  Hur går det för er???! Jag har en nyttig vecka nu. Inga onödiga mellanmål med massa socker och inget julgodis som står i kylen. Inga söta saker alltså, men jag äter mat och så :)


 • fasit
  Äldre 8 Feb 07:53

  Nu har jag kommit hem från bröllopsresan och det var jätteroligt att vara iväg tillsammans med älklingen. Jag nådde väl delvis mitt mål, men när vi väl kom iväg så spelade inte 2 eller 3 kg någon roll :) Nu ska jag fortsätta på samma träningsmängd ungefär. Har två vilodagar i veckan nu.
   


 • fasit
  Äldre 8 Feb 08:39
  Mandala skrev 2013-02-08 08:25:04 följande:
  Jag har börjat lite smått nu med att träna med pilatesbollen. Gör övningar var o varannan dag. Ser fram emot våren, då brukar jag bli mycket mer motiverad till att träna, ut o gå, jobba med mera, plus att när det är vår så börjar det närma sig på riktigt.
  När gifter du dig?
 • fasit
  Äldre 8 Feb 09:42
  soderpling skrev 2013-02-08 09:17:48 följande:

  Vad roligt att ha några att prata träning med.


  Jag har flera mål och för mig är det viktigt att inte bara fokusera på bröllopen. 


  Mina mål är:


  - att se snygg och trivas i min kropp när jag ska till återträff den 11/4
  - att springa, Milspåret under 54 minuter
  -att springa på en bättre tid än förra året i Parloppet.
  -att klara av att springa Midnattsloppet (veckan innan den borliga vigseln) under 60min och ha roligt.
  -att behöva sy in min brudklänning.

  Just nu blir det mycket gym träning med cardio. Varvar med ett och annat snällt löp-pass.
  3-4 pass i veckan och en och annan lång promenad.


  Kul!! Verkar som bra mål! Du verkar tycka om att jogga. Jag önskar att jag hade uppskattat den träningsformen mer, men jag gör inte det tyvärr...en stund ibland eller ute någon gång när det är fint väder, men annars så är det inte min grej. Kommer ge det fler chanser i livet, men just nu blir det mycket gruppträningspass typ step och body combat och även endel styrketräning på gym eller i grupp.

  Lycka till!! 
 • fasit
  Äldre 11 Feb 10:18

  Mycket handlar ju om träning, men jag undrar hur mycket ni tänker på vad ni äter..?


 • fasit
  Äldre 17 Feb 19:58

  ny vecka=ny utmaning
  Denna veckan ska jag verkligen hålla mig borta från kakor! 


 • fasit
  Äldre 21 Apr 10:52

  Jag har börjat med utmaningar veckovis. Olika utmaningar för att inte tröttna på något. Denna veckan har det varit förbud mot sötsaker, typ godis, kakor, glass etc. Vet inte vad jag ska satsa på nästa vecka? Förslag?


 • fasit
  Äldre 1 May 12:19
  soderpling skrev 2013-04-22 09:16:44 följande:
  Sprang Spring Cross i helgen. Sista 1,5km med as ont i knät. Efter jag har sprugit lopp brukar jag alltid "unna" mig mat. Denna gång blev det lösgodis, glass och Napoleon bakelse.
  Det var då jag insåg att jag faktiskt inte tycker om lösgodis längre någon bit är gott men det blir en vädligt söt hinna i munnen efter en stund.
  Hej då lösgodis. Hej då Napoleon bakelse.

  Min stora last är fortfarande kaker och bakverk men det jobbar jag på.
  Låter som en insikt jag också gärna vill komma till! jag är väldigt svag för godis. När jag väl börjat så är det svårt att sluta!
   
Svar på tråden Träningspepp!