Inlägg från: PiaB |Visa alla inlägg
  • PiaB

    Kan jag verkligen...?

    Ja det där är den senaste versionen. Den ska vi ha på vårt bröllop. Eller jag menar den ska JAG ha på MITT bröllop! Tycker den borde handla lite mer om bruden och mindre om älgen iof, men man kan väl inte få allt.


     


    Men nu undrar jag, kan jag verkligen gifta mig fast jag inte är först i världen? Eller kan jag tvinga alla som är gifta att skilja sig och gifta om sig efter mig? Jag har nämligen förstått att det finns folk som redan gift sig, alltså innan mig! Vilken oförskämdhet, det är så man rodnar...


  • PiaB

    Jag tycker det verkar bättre om alla slutar gifta sig med alla istället för att alla ska vänta på alla. Då slipper man ju det här tramset om vem som har det finaste bröllopet. För det är ju egentligen bara därför man gifter sig. För att vinna tävlingen "vem har bäst bröllop".


     


    Jag har hört att det finns några förvirrade stackare som blandar ihop bröllop och kärlek. Ojojoj, vilseledda själar.


     


    Om alla slutar gifta sig så behöver ingen stå i städskrubben och gästerna slipper elchocker. Älgen går fri och det blir fred på jorden. Och norskekokken får sparken.


  • PiaB
    maxmamma skrev 2012-11-25 22:28:54 följande:
    Du kan väl inte missunna mig det PiaB? gör du det så är du bara orättvis o bitter tant som inte fick som du ville...

    Tant kan du va själv, uppmärksamhetskossa! Jag ska ta reda på var du ska ha din fest och så ska jag baka in mig naken i din tårta och hoppa upp och stjäla hela showen så kan du stå där och undra vad som hände när allt fokus försvann från dig! Och jag lovar, att se mig naken är en syn som dina gäster aldrig kommer glömma om de kanske får fel på synen också, men det kan det vara värt om det enda de minns är mig


     


    Så, ha nu en trevlig kväll lilla gumman. Puss och kram


  • PiaB

    Förövrigt tycker jag aniara4as sång passar alldeles utmärkt på en så tragisk tillställning som ett bröllop.


  • PiaB

    Kan man inte dela ut sådana där godisarmband? Det finns ju en massa färger på samma armband liksom. Och så blir det en favour samtidigt. Annars kan man väl ha en lista där alla får skriva upp vem som har haft sex med vem så får de byta kläder med varandra.


     


    Om bruden har haft sex med bruden får hon ha dumstrut. Och om bruden och brudgummen har haft sex får de inte gifta sig lagligt. Då måste de först be påven om dispens och han är ganska kinkig på den punkten. Om inte han har haft sex med brudparet för då krävs ingen dispens, dock ett skriftligt intyg som lämnas till moppen i städskrubben.


  • PiaB
    snowstars skrev 2012-11-30 13:00:26 följande:

    Jag har en fråga. Jag kom fram till att den där röda julduken som klänning och rött som färgtema blir för.. Tacky. Jag vill ha det stilfullt och elegant. Mitt nya färgtema är därför vitt, äggskalsvitt och lite, lite kritvitt. Men jag känner mig lite osäker. Funderar på att piffa upp det med nån färg ändå, typ beige? Eller blir det för färgglatt? Jag vill ju verkligen att det ska vara stiiiiiiiilrent.


     


    Och när vi ändå är inne på färger: hur gör jag NU med m2bs ögonfärg? Måste jag gifta mig med en albino nu så ögonfärgen matchar bordsduken? Moppen är nog inga problem, jag anställer bara en vit mopp. Finns det att få tag på moppar i äggskalsvitt?


    Men snälla rara! Inte beige, det blir alldeles för skrikigt. Det finns en nyans av vitt som heter Stockholmsvit. Den rekommenderar jag. Det påstås att det är en liiiten aning grått i men det är inget man kan se med blotta ögat. Den tror jag skulle bli bra.


     


    Och du måste absolut gifta dig med en albino nu, eller så får din man ha solglasögon. fast det kanske skär sig med mörkt mot alla härliga vita nyanser. Men vad tror du om att han får ha en papperspåse på huvudet då? Du kan ju försöka bleka den först?


  • PiaB

    Skit i den vita färgen! Jag har en allvarlig fråga! Kan jag verkligen gifta mig, jag är korthårig. Och nu pratar vi KORThårig! Vad jag förstått passar brudklänningar bättre till långt hår. Varför har ingen sagt något och vad gör jag nu? Peruk eller golvmopp? Spagetti? Ryamatta? Ställa in? Jag menar, man vill ju se ut som en brud bör enligt tradition.


  • PiaB

    Men ååh! Jag klippte av mig håret i femte klass och sedan det har det varit kort. Måste varit därför mitt förra äktenskap inte höll, för att jag inte såg ut som en brud ska. Kan man inte ha en standin brud då? Jag tänker att eftersom många ändå har löshår, lösögonfransar, lösbröst, lösnaglar o.s.v. så är ju bruden egentligen inte äkta. Då kan någon lånhårig spela mig.Medan jag står i skamvrån. Gud vad dum jag känner mig...


  • PiaB

    Hörrnini. Idag fick jag på allvar frågan var vi ska bo när vi gift oss. Jag svarade att vi forfarande väntar på att min dotter ska flytta hemifrån så vi kan bo i hans lägenhet. Hon som frågat blev upprörd och sa att man väl ändå måste bo ihop om man är gifta. Vad har man annars för konstigt förhållande. Så då är det väl bara att ställa in och avboka alla statister och allt. Jag slipper spara ut håret och hålla reda på vem som haft sex med vem och hur det går med älgen och Krister. Känns lite snopet bara. Vad hände med min dag i universums centrum liksom...


  • PiaB

    Nej nu får ni ta och kamma till er i den här tråden! Det var väl ett himla tjat om att den där maxmamma är den som jorden snurrar kring. Vad vet hon om någonting? Jag vill be att få påtala att jag varit gift i 20 år en gång. Jag vet ALLT om bröllop och äktenskap. Speciellt hur de inte fungerar. Jag borde starta en tråd. Jag har rätt bra koll på trasiga äktenskap, fråga mig vad du vill {#emotions_dlg.tongue-out}. Känns ju som att den borde passa på BT.


     


    Så nu får det vara sluttramsat. Jag stiger ner från första platsen när någon varit gift längre än mig. Det färstår väl vem som helst att jag kommer vinna bästabröllopstävlingen, jag som vet hur man inte gör.


Svar på tråden Kan jag verkligen...?