Inlägg från: PiaB |Visa alla inlägg
  • PiaB

    Kan jag verkligen...?

    Tovemaja, du kan komma på mitt bröllop! Jag ska gifta mig i år, olycksåret, och eftersom allt ändå kommer gå fel kan ju du komma och vara perfekt. Supersnygg och så trevlig så alla glömmer bort mig. Då kanske alla glömmer att vi gift oss så då kanske vi inte får otur resten av livet.


  • PiaB

    Jag äter bara militanta veganer med minkboa. Fast först måste de släppa ut alla minkar så minkarna kan äta upp alla sjöfåglar, sedan får de göra boa av minken och ha på sig när jag äter dem. Det är något med näringskedja eller kretslopp eller något sånt... Dock tillåter inte min religion att äta upp prästen, även om han är militant vegan.


  • PiaB

    Bara hon inte gifter sig med din make borde det vara okej. Och om hon gifter sig med din make måste du ha röd toppluva.


  • PiaB

    Absolut! Det är inte mer än rätt i dessa tider av jämställdhet! Själv funderar jag på att gifta mig i kjol och inget annat. Har man redan köpt en klänning kan man ju klippa av överdelen. Jag ska försöka tvinga min blivande att ha skjortan uppknäppt till magen så vi matchar


  • PiaB
    Chicita skrev 2013-02-13 21:04:42 följande:
    jamen precis... han är väl ändå bara en statist på DIN dag? Eller?
    Säg inte att du har fallit för det där att dom måste ha något att säga till om Förvånad
    Nej men jag låter honom tro det ibland för husfridens skull. Därför blir det så förvirrande när jag ska vara seriös i en sån här tråd, jag glömmer att ja bara håller på att manipulera honom för att sedan visa min rätta sida när vi är gifta.
  • PiaB

    Förresten stavas det traschchshchsigt! Precis som det heter borrligt om man inte vill gifta sig i kyrkan utan hos borrmästaren. Man kan gifta sig burrigt också, beroende på hur man ser ut i håret. Och porrigt, men det är barnförbjudet. Och det gör man inte hos borrmästaren. Där gifter man sig bara borglikt.


  • PiaB

    Nej jag har inte koll på nånting... Vi valde datum tillsammans, alltså inget svulstigt frieri. Har förstått att det är helt fel. Vi valde ringar tillsammans. Vi hade först inga planer på att gifta oss alls. Och det här kanske är det värsta, håll i er. Brudgummen ska ha kravatt till fracken! Jamen ni hör ju. Funderar på att lämna BT, jag lär mig ju ingenting.


  • PiaB

    Jo vi har ju det. Och vi ska ha bordsplacering så middagen blir riktigt stel och trist.
    Kan man skriva: klädsel, inte nödvändigt? Och be folk sitta var de vill, om de vill? De kanske vill stå eller ligga i en soffa. Kan man be dem ta med egen soffa isf?


Svar på tråden Kan jag verkligen...?