Inlägg från: PiaB |Visa alla inlägg
  • PiaB

    Kan jag verkligen...?

    Ja det ska jag föreslå! Vi kan byta jobb och jag får både hennes och min lön. Fast jag gillar ju mitt jobb så vi kanske bara kan byta lön, eller att jag får bådas alltså. Hon har sagt grattis förut och försökte låta uppriktigt rörd för min skull, men det märktes inte på lönen. Den borde väl öka varje månad nu fram till bröllopet kan jag ju tycka.


     


  • PiaB

    Plötsligt såg jag framför mig hur jag och blivande mannen kommer in i ett fullsatt Globen och gästerna (statisterna) gör vågen!


     


    Det behövde jag efter en riktig pestdag på jobbet. Tack för den här tråden och till alla som skriver i den


  • PiaB

    Nu är jag helt lost i den här tråden... Varför detta snack om religion och bibeln och tuppar och allt vad det är. Vad har religion med kyrkan att göra? Är inte kyrkan bara ett ställe som ser fint ut på bröllopsbilderna? Jag menar, det är ju miiiin dag och jag gör som jaaaag vill. Vad har kyrkan med något att göra?


     


    Måste jag gifta mig med en tupp nu eftersom jag inte fattar? Eller måste jag bjuda en hönsgård?


  • PiaB

    Vaaaaa??? Hör kyrka och religion ihop??? Är du säker? Men när jag tänker efter... Vi hade landställe i mitt förra liv i en liten håla i Småland. Där fanns ett ställe som heter Kristers rike! Nu kopplar jag! Och det finns väldigt många älgar i Småland. Och jag brukade dricka vin när vi var där.


     


    Vilken känsla när allt får ett sammanng


     


    Och ja, en hel del höns kommer att bjudas på bröllopet :-P


  • PiaB

    Jag tog en öl efter jobbet med två kollegor, jo det är sant, bara en! Men tydligen tappade jag stavningsförmågan. Vad är ett sammanng? Men om det får saker att falla på plats så kan det vara värt det


  • PiaB

    Nej jag ska inte gå runt som en äggsjuk höna, maxmamma. Jag är ju högsta hönset på mitt bröllop, men jag tänker klä ut mig i en brudklänning! Visst har jag kommit på en kul och annorlunda idé! Brudklänning! Asså shit, var får jag allt ifrån?


  • PiaB

    Oj förlåt! Hur kunde vi spåra ur så...


     


    Jag tycker du OCH din man ska ha allt rött som går. Från din sari till underkläderna. Han borde dessutom ha tomtar på kalsongerna för att visa att det är juli. Julitomtar är ju ett känt fenomen liksom.


     


    Och som gåva till gästerna blir det naturligtvis skumtomtar. Naglarna borde vara glittriga för att matcha glittret som borde finnas i överflöd. så mycket glitter i dekorationen så man inte kan ana färg på varken golv, tak eller väggar.


     


    Angående mormors smaklökar kan ni väl bara linda in henne i glitter som en mumie så kan hon ändå inte äta. Gästerna ska ju ändå bara vara där för att vara fin dekor så varför ska de äta?


  • PiaB
    Kjell Präst skrev 2012-11-03 05:15:12 följande:
    Vill bara höja ett varningens finger, ett arbete pågår med att förnya kyrkohandboken, och ryktet säger att det finns starka krafter som vill ändra i ordningen så att det kommer att bli förbjudet att skjuta älgen. Undantag medges bara om vigseln äger rum på skottdagen.
    Jag friade på skottdagen, får jag dispens då? Eller måste jag skjuta min blivande man istället för älgen?
  • PiaB

    Bra tips! Vem vill ha planerat ett bröllop i onödan?! Och det är ju jättebra att prästen och alla är på plats redan. Perfekta tillfället för en begravning.


     


    Då kan jag be gästerna köpa två presenter, en till bröllopet och en till begravningen. Och då kanske någon rynkar på näsan och tycker att man inte brukar köpa begavningspresenter. Men om jag som blivande brud säger att de ska köpa två presenter så borde de väl bara knipa ihop och göra som jag säger, eller?


     


    Och nu ber jag om ursäkt om jag låter helt korkad, men jag vill egentligen inte skjuta min blivande man, som kommer vara min man då... Kan man ta den där golvmoppen från städskrubben som standin istället? Så skjuter jag moppen och behåller mannen? Eller näe, förlåt, så dumt...


     


     


  • PiaB

    Kan jag verkligen gifta mig utan att vara anonym? Jag vet inte om jag gjort bort mig nu. Har beställt spara-datumet-kort och nu är gäst/statistlistan klar så korten ska postas vilken dag som helst. Men våra namn står ju på korten! Borde vi ändra till: Spara datumet för bröllopet mellan anonym och anonym o.s.v? Jag menar, det här är ju känsligt.


     


Svar på tråden Kan jag verkligen...?