Inlägg från: Annica70 |Visa alla inlägg
  • Annica70

    Bröllop 29/6-2013

    Här kommer en bild på min klänning. Sitter hyfsat tycker jag. Behöver sy upp den lite och om en månad kommer den att sitta som en smäck eftersom jag tänkt gå ner några kg.


     


     

  • Annica70

    Va roligt med möhippa ..hoppas jag oxå blir hippad snart


    Malaina skrev 2013-05-20 17:22:17 följande:
    Hej!
    Jag blev hämtad i lördags, för möhippa!
    Det visste jag om!
    Det var roligt, jag har varit rädd för att bli arg under möhippan, och hade då aldrig trott att jag skulle klara av att springa runt på stan och fråga folk massa saker! :D Men jag gjorde det och är riktigt stolt över mig själv!
    möhippan började med ett yoga pass (vilket varit ett pikat önskemål från mig då jag aldrig testat det men velat), sen fick jag leda mina vänner i den sport jag håller på med, en kort stund! efter det fick jag klä ut mig i en kodräkt och göra lite olika uppdrag påstan, det var ett jag inte fixa och det var att ta kort på en minnesvärd plats och ta kort på något som för mig symboliserar kärlek! Dessa var ju de lättaste uppdragen då jag inte behövde prata med någon okänd... Men jag kom bara inte på nått... Finns inget direkt i stan i min stad som jag tycker är minnesvärd, och jag har ingen minnesvärd plats heller mitt i stan... JAg tyckte jag skulle ta kort på en plats där vi var just då och min förklaring var att jag skulle minnas möhippan, men det fick jag inte för mina vänner, så det vart inget!

    Efter det så åkte vi tillbaka till lokalen vi var i från morgon (där jag utövar min sport) och då kom det dit två breakdance instruktörer, mycket roligt att prova på:)

    Sen åkte vi till min bästa kompis där det blev mat och bada tunna! :)
  • Annica70
    Miss JH skrev 2013-05-21 16:45:54 följande:
    På väg till tårtsmakning nu . Ska bli spännande...

    Åhh du kommer du vara mätt sen.. Kom med info om vilken smak det blev på tårtan.


    Jag ska baka min själv. Ska provbaka en liten version någon helg nu så man vet att den är god..


     

  • Annica70
    Moignon skrev 2013-05-21 20:19:39 följande:
    Vi har hittat den perfekta toastmastern!! Det kommer bli så bra! Gick igenom hela dagen i söndags och det känns riktigt bra. Han var själv på bröllop i lördags och hade suttit och klockat allting. :) Tårta som sagt, mamma ska provbaka imorgon så får vi se hur det blir! En hallon-cheesecake-brownies täckt med grädde. Mm... Choklad... Blir normal storlek på alla så behövs 8 st...! Hur gick det med alloholinköp förresten?

    Mmm va gott det låter. Man blir rätt sugen på tårta när man läser vad alla ska ha för tårtor.


    Alkholinköpen blir på lördag för oss. Åker till bordershopen då..

  • Annica70
    kärlekensbrudpar skrev 2013-05-22 09:05:28 följande:
    Tror jag kan bli hippad i helgen. Nervös försöker att inte tänka på det ;) jag tror det eftersom jag tänkte fara till Piteå men fick absolut inte göra det för min mamma och blivande av nån anledning ;)
    känns ju onekligen så ... hoppas du får en kanondag
  • Annica70
    Marjasinus skrev 2013-05-22 09:43:15 följande:
    Känner ni till varandras eller är det hemligt till vigseln. Vi vet inte riktigt hur vi ska göra där. Ju mer inrepeterat desto mindre chans att man står och störbölar - men samtidigt vore det kul att inte veta...

    vi vet om varandras löften mest för att min m2b gärna ville att jag skulle läsa det innan. Han var orolig för att det skulle låta dumt.


    Men som jag sa till honom att egna skrivna bröllopslöften från hjärtat kan aldrig bli dumt och dom var jättefina

  • Annica70

    Åh den låten ska min dotter sjunga för oss under vigseln. Tror inte våra gäster skulle uppskatta om jag sjöng eftersom jga sjunger som en kratta


    Synd att vi inte är på Bordershopen samma dag Miss Jh då kunde vi skålat


    Eftersom vi gifter oss den 22/6 så har vi bara 31 dagar kvar.......Vädligt galet .. får bara hoppas att vädret vänder och blir lite sol istället..

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013