Inlägg från: Annica70 |Visa alla inlägg
  • Annica70

    Bröllop 29/6-2013

    Miss JH skrev 2013-05-01 08:42:06 följande:
    Hoppas ni hade en härlig Valborg brudar! Jag fick 3 nya check på min lista igår, så skönt. Hängslen till grabben blev inhandlade. Likaså slips till sambon och en scarfs till mej som jag ska ha över axlarna om det blir kyligt ( vill inte ha bolero ). To-do-listan börjar minimeras rejält. Känns att bröllopet närmar sej med stormsteg. Min klänning var även klar hos skräddaren igår och nu satt den som en smäck. Sån känsla att ha den klänningen på sej . Nu ska den bara lämnas in till kemtvätt sen är klänningen med helt klar.
    Va bra att kunna bocka av . Det börjar närma sig. Jag är ju dessutom en vecka tidigare än ni. vi gifter oss den 22/6
  • Annica70

    Va roligt Miss JH


    Jag håller på för fullt i trädgården nu för att få den fin. Har gjort ett nytt land idag och planterat en massa fina blommer. Både perenner och andra.. Det ska helst komma lite värme ni så det börjar växa..


    Det blir mycket trädgårdsarbete i helgen.. vad ska ni göra

  • Annica70

    Har verkligen ingen ork.. Har varit förkyld nu sedan i måndags och det blir inte bättre.. Tur att man låg så bra till innan med planeringen. Vi var och tog vår första lektion i vals i torsdags.. Det kändes ändå rätt hyfsat. Vi ska försöka lära oss wienervals

  • Annica70

    Usch inget kul med njurar som krånglar :-/..Hoppas du blir bättre snart..Va kul med provuppsättning.. Jag har kort hår så här blir det en tuff frisyr istället.


     


    Men folkdans kan vara fint..va kul att sy sin egen klänning..du måste vara duktig

  • Annica70

    Åh vad alla donar och fixar


    Jag är klar med nästan alla förberedelser inför fest och vigsel. Planerar och donar istället för fullt i trädgården som kommer att vara kanonfin den 22/6 Nu börjar ju värmen komma. Ska försöka få någon att ta en bild på mig när jag har klänningen på mig så ni kan få se den..


    Åh vad jag längtar tills den 22/6

  • Annica70

    Det får vi verkligen hoppas.. .


    Har du ingen bild på dina fina placeringskort?

  • Annica70
    Marjasinus skrev 2013-05-11 22:28:10 följande:
    Vi ska ha utomhusvigsel så jag kör soldans varje kväll... Även om vi har både plan B och plan C så skulle det inte bli samma sak...
    Då ska jag oxå börja så kanske det hjälper
  • Annica70

    Vi ska oxå ha vita pioner med rosa rosor i. Vill gärna ha några fresia oxå.. dom är så fina. Alkoholen ska inhandlas nästa vecka i tyskland


    JochP skrev 2013-05-13 21:01:56 följande:
    Nu har vi haft möte med vigselförrättaren och det känns jättebra tycker jag! Hon ville göra det personligt så hon frågade massa om oss också dessutom ska vi välja ut varsin text/dikt till varandra som den andra inte får veta om och hon läser upp dem för oss på vigseln. Hon kommer också att sjunga en sång, utöver den låt vår solist sjunger. Idag har jag också beställt brudbukett. Det blev vita pioner med några rosa rosor instuckna i. Blir nog jättefint. Det vi håller på med nu är att försöka räkna ut mängden alkohol vi behöver.
    Mycket börjar falla på plats nu. Två dagar kvar till sista svarsdag på inbjudan. Fortfarande några som inte svarat. Men 94 personer har tackat ja, så det blir folk ändå.
  • Annica70

    Börjar känna mig lite rastlös. Ligger så bra till i planeringen att jag inte har så mycket att göra och då känns det som om det är något jag missat :/


    Nästa lördag bär det av till Tyskland för att inhandla dricka. Försöker räkna ut hur mycket man kan behöva..


    på onsdag är det bara en månad kvar

  • Annica70
    afturelding skrev 2013-05-16 09:55:30 följande:
    Vi har inte heller så mycket att göra. Min klänning ska fållas och flaskorna vi ska ha cider i ska få lappar, men det är i princip det enda just nu.

    Men Annica70, inte är det på onsdag inte? Nästa onsdag är det ju :)

    Jag åker till Rom med min mor den 29e maj. Jag hoppas på att hitta något fint smycke jag kan ha på bröllopsdagen, för det saknar jag fortfarande.
    Jag gifter mig den 22/6 men har hoppat in i denna tråden för det fanns ingen annan med mitt datum
Svar på tråden Bröllop 29/6-2013