Inlägg från: Annica70 |Visa alla inlägg
  • Annica70

    Bröllop 29/6-2013

    afturelding skrev 2013-03-28 08:11:06 följande:
    Mina underkläder har varit färdiga i flera månader, eftersom att jag visste vad jag ville ha. BHn var viktig att köpa tidigt eftersom att den behöver sitta på min provdocka medans jag syr klänningen.
    Det blir en enkel vit BH i spets och "ruffled knickers".

    Vi har mest stött på problem. Cateringföretaget vi ville ha hade semesterstängt vår dag och fotografen hade dubbelbokat... Ja, spännande det här. Men det löser sig, vi funderar på att laga maten själva istället med hjälp av släkt och vänner. En ganska enkel buffé med goda pajer, potatissallad och fylld paprika b.la. Och i värsta fall så är min mor fotograf, men det hade ju varit trevligt om någon annan kunde fota vigseln i alla fall.

    På pysselsidan går det dock bra, tack och lov. Gästboken är klar, festhäftena är påbörjade och placeringskort+servettringar är på god väg, och alla små tygpåsar till godis är klara.

    Tycker ändå att det känns som du har bra koll ..Maten ordnar sig säkert.Är man inte många funkar det ju att laga maten själv. Vi har en kompis som är jättebra på att fotografera så hon ska ta våra kort


    Man längtar rätt mycket nu ...

  • Annica70

    Idag var sista svarsdagen till vårt bröllop. Alla kommer så vi blir 32 personer.


    Har provbakat tårtan idag och den var jättegod. Ska bara kunna dekorera den lite fint oxå. Jag känner att jag har bra koll.


    Men är det någon som vet vad man kan köpa billia dukar? Vill inte använda pappersdukar men linnedukar är så dyrt att köpa.

  • Annica70

    Tack för tipset Heobea. Borden är ljusa så det borde funka..

  • Annica70

    Ytterligare en vecka närmare den stora dagen


    Hoppas min klänning kommer denna veckan. Funderar på om jag ska köpa en klänning och ha att byta om till lite senare på kvällen så man kan dansa riktigt ..hur gör ni?


    Ska hämta ringarna på onsdag. Börja nästan kännas som att all min planering är färdig.


    Det är trädgården som ska göras fin men det går ju inte men detta kalla vädret ...


    Ha en bra vecka alla

  • Annica70

    Det är säkert något som man missat på den där listan Jag älskar och dansa och det är lite svårt att dansa bugg och liknande i en lång brudklänning. Jag får se hur jag gör... Antingen låta bli att dansa bugg och sådana danser eller byta klänning


     


     

  • Annica70

    Jaha då har man börjat med att hitta formen inför bröllopet. Var på min första träff med PT idag. Det var hård träning vill jag lova.Kommer förmodligen inte att komma upp ur sängen imorgon


     

  • Annica70

    Va bra,,är oxå ute efter karaffer..


    JochP , va mysigt det låter med hästtranstport

  • Annica70
    JochP skrev 2013-04-05 16:59:41 följande:
    Har inte tänkt så mycket på möhippa än. Men antar att det planeras. Är ju lite svårt när folk är så utspridda, jag bor på en ort, kommer från en annan och har systrar utomlands så vi får se vilka som kan komma och hippa mig. Men jag är glad bara tjejgänget här där jag bor hittar på nåt. Förstår att det är svårt för de som bor långt bort att komma. Tycker det är nog att de kommer till bröllopet.
    Hur gör ni med musik till festen? Har ni liveband, dj eller Spotify? Vi kommer ha en speciell spellista på Spotify till dansen, men kommer ha riktig utrustning gör att få bra ljud och discoljus. Funderade på dj, men vi känner att vi hellre väljer alla låtar själva.

    Vi pratade oxå om att ha Spotify först men sen började vi prata om det och vi var på bröllop igår där dom hade det och det byttes låtar hela tiden. Alla var framme för att leta upp låtar om vill höra. Så vi ändrade oss...


    Min m2b har en systerson som är DJ på olika bröllop och nattklubbar så vi hyr in honom lite billigt istället. Då fixar han allt från minglemusik till brudvals och sen festmusik. Det känns jättebra faktiskt. Men jag kan inte så mycket om datorer och spotify,Om man har spellistor kankse det inte går att ädra så lätt ..

  • Annica70
    Miss JH skrev 2013-04-06 15:25:26 följande:
    Varit på restaurangen och bokat meny till cateringen till bröllopet. Känner oss nöjda. Var även nere i stugan och har bestämt var partytältet ska stå och var i trädgården vi ska ha vigseln.
    Nyfiken vad blir det för mat?
Svar på tråden Bröllop 29/6-2013