Inlägg från: JochP |Visa alla inlägg
  • JochP

    Vilken fin ring Miss JH! Vi har inte kommit iväg än och tittat men jag tror jag vet ungefär vad jag vill ha. Tycker dagarna går så fort och man hinner inte allt man vill göra. Som sagt var så postade vi inbjudningarna i förrgår och har redan fått några glada samtal. Men alla hade inte kommit fram igår, pratade med en kompis som inte fått sin igår så resten kommer väl fram idag får man hoppas. Vi håller på och dividerar med lite olika cateringfirmor fortfarande och vet inte riktigt vilken vi ska anlita. Vi kommer ha buffé och vill ha både varma och kalla rätter. Har ni bestämt mat?? Angående dryck så kommer vi nog köpa alkoholen på systemet. Känns smidigt att kunna lämna tillbaka om det blir mycket över. Dessutom bor vi ju i Dalarna så det känns lite långt att åka till Tyskland och handla för vår del. Vi kommer nog också servera champagne att skåla i, vin och öl till maten, avec till kaffet och kanske något mer sen.

  • JochP

    Kostsammare: wow, vilken god tårta! Vattnas i munnen ju! Vi har inte bestämt tårta än, men choklad är ju alltid gott...

  • JochP

    Miss JH: Jättesöt näbbklänning! Och söt flicka också. Jag håller på att leta klänningar till mina tärnor, min lillasyster och min systerdotter. Har svårt att hitta klänningar i rätt nyans av turkos som jag vill ha. De är oftast lite för gröna i färgen, vi ska liksom ha ljus turkos som temafärg och då blir det inte så bra med den grön-blåa färgen till. Letar vidare....

  • JochP

    Jag vill ha en ganska enkel bukett med cremefärgade rosor och lite murgröna. Har inte varit till florist än, men har kollat mycket på bilder så jag vet vad jag vill ha. Har bokat min vanliga frisör för uppsättning. Dock har jag glömt fråga om hon sminkar också, men jag ska dit nästa vecka så då ska jag prata med henne. Vet inte vad hon tar för pris för uppsättning heller.
    Det känns för vår del som det är mycket som vi vet hur vi vill ha men som vi inte har fixat. Tärnornas klänningar, mannens kläder, barnens kläder, mina skor, ringen, maten m m. Men vi har iallafall idéer och har börjat kolla. Har en väninna som är jätteduktig på tårtor så vi hoppas kunna anlita henne för bröllopstårtan. För oss har inte särskilt många svarat på inbjudan. Bara familjen och såna som man träffat, typ arbetskamrater. Såna jag trodde skulle ringa på en gång har inte hört av sig. Men det kommer väl, det var ju bara nån vecka sen dom fick inbjudan.

  • JochP

    Vi ska ha rislampor och pappersbollar "pompoms " som dekoration i lokalen. Vitt och turkost blir det. Kommer duka med riktiga linnedukar och tygservetter, en del riktigt gamla från min släkt så det känns kul. Har ett litet problem, och det är att min klänning har blivit alldeles för stor. Jag har gått ned sex kg sen nyår och det märks, klänningen sitter inte uppe alls! Den är axelbandslös så den måste sitta åt. Ska fråga svärmor om hon kan sy in den, annars får jag lämna in den nån stans. Hoppas det blir bra bara.

  • JochP

    Vad mycket ni får gjort! Här går det trögt. Känns som att tiden inte riktigt finns till för allt vi måste fixa. Men det är väl bara att bestämma sig och ta tag i det.

  • JochP

    Klart det blir solsken på vår dag! Och blir det inte det så blir det den bästa dagen någonsin iallafall. Jag väntar på att två olika cateringfirmor ska lämna offert på vad de kan erbjuda för ett visst pris. Hoppas de hör av sig snart så vi kan bocka av en grej på vår just nu långa lista.

  • JochP

    Är sjuk, nåt influensaaktigt. Jobbigt, men jag har haft tid att ligga och planera och göra checklistor. Vi har fortfarande inte fått offerten från ena cateringfirman så det där med maten är inte klart än. Hoppas det blir klart i veckan.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013