Inlägg från: JochP |Visa alla inlägg
  • JochP

    Bröllop 29/6-2013

    Krya på dig och hoppas det blir en riktigt härlig dag i morgon!!

  • JochP

    Min sambo är på sin svensexa nu. Hoppas de har roligt. Har blev rejält lurad i morse och det dröjde länge innan han fattade vad som var på gång. vi har de här ungefärliga tiderna för bröllopsdagen: 10:00 frisören, 14:00 fotografering 16:00 vigsel 18:00 middag. Sen är det inte planerat i detalj, men det blir nog bra ungefär så.

  • JochP

    Åh, vilken härlig dag! Precis som en möhippa ska vara. Jag har en ganska spak blivande man här hemma....han ligger i soffan och sover/tittar på film. Men grabbarna hade också en fantastisk dag igår.

  • JochP

    Vi ska också skriva nån rad om varje gäst i festprogrammet. Jag tror vi har fått till de flesta nu, men fortfarande några kvar som man är osäker på. Det är dock bara en på bröllopet som jag aldrig har träffat, sambons jobbarkompis fru. Men min blivande har träffat och framför allt hört talas om henne så vi ska nog få ihop något. Vårt helgfix blir, prata med stället där vi ska ha vigseln för att bestämma detaljer, prata med serveringspersonalen om vad vi vill ha hjälp med under kvällen, prata med cateringfirman om tider och antal gäster. Tror inte vi hinner så mycket mer, jag har tänkt vara ute och plantera om lite blommor också. Trevlig helg på er!!!

  • JochP

    Sitter och fixar med festprogrammen så här på lördagskvällen. Lite trådigt, men det ska nog gå att få ihop. Jag tycker det är rätt kul med pyssel.

  • JochP

    Hej alla! Hoppas helgen varit bra. Jag har köpt en till klänning, hehe. Jag har funderat länge på om jag skulle byta klänning till festen eftersom min brudklänning är ganska tung med släp med pärlor på. Men jag hade släppt den tanken, tills idag när jag sprang på en jättesöt klänning som jag inte kunde motstå. Så den kommer jag ha med mig till festen för att kunna byta om ifall brudklänningen blir för jobbig. Bild finns i mitt galleri. Vi har nästan fått ihop festhäftena nu, men såklart när jag skulle skiva ut ett prov så var bläcket i skrivaren nästan slut. Så måste köpa ny patron i morgon.

  • JochP

    Jag har inte haft någon möhippa, vet inte om jag får någon heller eftersom mina närmsta vänner och systrar bor så långt bort. Vi får väl se om det är någon här där jag bor som vill hitta på något med mig.....

  • JochP

    Vad mysiga hippor ni verkar ha haft! Igår var vi och kolla där vi ska vigas, och planerade lite detaljer inför det. Bara det inte blir regn....det behöver inte vara strålande sol när vi gifter oss bara det inte regnar.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013