Inlägg från: jossanamir |Visa alla inlägg
  • jossanamir

    Bröllop 29/6-2013

    Åh vad häftigt att ev sjunga under sin egen vigsel!! Jag tycker absolut att du ska göra det och om du inte klarar av det pga tårar, så vore det väl inte hela världen?! Din tärna kommer förhoppningsvis fortsätta sjunga och tårarna är ju bara ett bevis på den glädje och kärlek du kommer känna just där och då. Kan inte tänka mig något finare :) go for it!!!!

  • jossanamir

    Vår dukning blir väldigt stilren i enlighet med hur vi är som personer och hur vi gillar att ha vårt hem inrett :) det blir med andra ord, vitt, vitt, vitt och åter vitt. Stolarna är gråa och trycksaker samt blommor får gå i lila för att få lite färg på det hela! Klänningen blir en axelbandslös långklänning i vitt (inte Ivory eller annan nyans av vit), den hade ett långt släp men har lämnat in den till sömmerska då jag inte vill ha nåt släp alls. Coolt med ponnyridning för de små, på det bröllopet hade jag mer än gärna varit med som barn ;)

  • jossanamir

    Helt rätt beslut!!!! Lycka till med framträdandet och tänk på att set inte förstör er dag på något sätt om du skulle gråta istället för att sjunga :)

  • jossanamir

    klart vi måste peppa varandra, ni är ju som min "Bröllopsfamilj" Tungan ute

  • jossanamir

    Jag behöver inspiration, tips och ideér när det gäller blommor på borden i festlokalen. Vi har absolut INGEN aning om vilken typ av blomsterarrangegamng vi vill ha på borden under middagen. Jag kommer ha en brudbukett med enbart vita liljor, men i bordsdukningen skulle det vara bra att få in det mörklila färgtemat mer, dvs endast lila blommor (eventuellt vita OCH lila).

    Men ska det vara något stort, högt, lågt, brett, smalt, många blommor, få blommor.... ja ni förstår Glad vad  och hur funderar ni på att ha blommorna?

  • jossanamir
    Asmar skrev 2013-02-21 09:32:45 följande:
    Hej,

    Har du bestämt vart du ska köpa blommorna? Har du ingen som kan ge dig inspiration så hör av dig :)

    /k
    Jo vi har varit och pratat med en florist, men har fått tipset att ha en tydlig och klar bild innan vi går dit annars är det lätt att hon svävar iväg och tar över. Vi ska inte dit igen förän i början av maj så jag har väl ett tag kvar på mig att fundera Glad
  • jossanamir

    BTW glömde ju delge info om mig Glad Josefine, 29 år och jag och Amir (27 år) har varit i par i 4 år. Vi bor i Stockholm och det är också här vi kommer ha bröllopet. Jag är ursprungligen från Köping, men då det kommer en del släkt från Iran (Amirs släkt) som kommer stanna i 3 veckor är det lättast att ha det här i Stockholm där vi och hans föräldrar bor.

  • jossanamir

    Hos oss har 78 av 118 OSAt och av dem är det 8 st som tackat nej. Vi räknar med att några fler släktingar från Iran kommer tacka nej, men i övrigt är nog resten "Ja-sägare" 125 dagar kvar och jag längtar!!!

  • jossanamir

    Vi har också barnfritt så de som har barn OSAde lite senare än de vänner vi har utan barn Glad Så, som du säger behöver de ju fixa barnvakt innan de kan OSA.

    Vi har hyrt en restaurang så det är såklart dem som står för matlagningen. Vi var där i torsdags på provsmakning av mat och vin och herregud vad gott det var. Mycket bättre än jag hade kunnat ana, men sen måste jag självklart förstå att det inte kommer vara samma kvalitet när de ska laga maten till 110 st som i torsdag då det bara var jag och sambon. men blir det bara hälften så "bra" så kommer det fortfarande vara gudomligt Glad

    JH: Vad skönt att barnvakt löste sig och ännu bättre att de erbjöd sig själva för då vet man ju att de verkligen vill och kan! Herregud jag har inte ens tänkt på att hinderprövningen nu är "okej" att skicka in hindersprövningen - det är på nåt sätt ett tecken på att det är väldigt nära Flört

  • jossanamir

    Vad härligt att du, JH, hittade en ring nu när ni äntligen hittade en dag som passade för ringletande :) jag hämtade min ring idag och känner mig lite besviken :( jag vet inte vad det är, men det känns inte lika 100%igt som jag föreställt mig. Oftast är det en vanesak och får jag bara prova/titta på den flera gånger så kommer den där underbara känslan komma, eller det hoppas jag iaf :) Bara 4 månader kvar nu och skrev ut ansökan om hindersprövning och namnbytet idag!!!

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013