Inlägg från: jossanamir |Visa alla inlägg
  • jossanamir

    Bröllop 29/6-2013

    Jag har förresten en fråga, i hopp om att nån kan hjälpa mig. Vi funderar på att dela ut organzapåsar med ris i till våra gäster (under förutsättningen att kyrkan tillåter ris) och undrar nu var jag kan få tag i det till billigt pris. Vi kommer ha ca 120-130 gäster så det behövs ju några påsar och då känns det inte ritkigt befogat att lägga 59 kr/ 10 st (typ)! Kan väl tänka mig att lägga max 300 kr totalt.

    Eller kan man på nåt lätt sätt göra såna här påsar själv?

  • jossanamir

    Åh tack för tipsen!! Var på Bröllopsmässa igår och hade hoppats att det var nåt företag där som säljer sånt, vilket det tyvärr inte var :( får leta vidare, eller sy eftersom det inte lät så svårt :)

  • jossanamir

    UNDERBARA tips, tack :) nu ska jag genast ge mig in på sidorna och kolla utbudet!!!

  • jossanamir

    Åhhh det är en härlig känsla att lägga dem på brevlådan och tro mig det är lagom pirrigt/nervöst och sitta och vänta på att folk ska OSA :) Våra inbjudningskort borde nå de flesta gäster idag så jag sitter och är jättenyfiken på vem som OSA:r först och vad folks eventuella kommentarer om design, val av kyrka och lokal kommer vara!!

    5 månader kvar idag!!!!!!!

  • jossanamir

    I dag fick våra gäster sina inbjudningar och flera har redan OSAt med otroligt fina kommentarer om både inbjudningarna och lyckan om att få dela vår dag med oss. Jag kan helt ärligt säga att jag känner ren eufori, redan nu och hur lycklig kommer man inte då känna sig om 5 månader!!!! Det här såå verkligtt nu och det är inte ofta jag önskar att tiden ska gå fortare, men nu får det gärna vara juni :)

  • jossanamir

    Vad roligt att fler och fler börjar bli klara med sin inbjudningskort - det känns lite mer på "riktigt" när inbjudningarna är utskickade :)


    Vi skapade en hemsida i stället för Infoblad, men då vi har gäster från många olika länder skrev vi allt på hemsidan på engelska och fick därför lägga med infoblad på svenska till dem som inte kan/känner sig bekväma med engelskan. Dem var väldigt uppskattade och gästerna tyckte det var bra och tydlig information!

    Kan passa på att tillägga att jag känt mig ganska stressad gällande vilka smycken jag vill ha, inte direkt känt att jag vetat vilken typ/stil jag ville ha. Häromdagen var jag på ett möte på jobbet där hon som höll i mötet hade det perfekta halsbandet så efter att ha frågat henne vart hon köpt det känner jag äntligen att jag är på banan med det "problemet" :) På butikens hemsida hittade jag även matchande örhängen samt ett jättefint armband som skulle passa till, så nu återstår det bara att gå till butiken och prova om det passar mig!! Jag älskar när jag kan "bocka av" saker på den långa att-göralistan :)


     

  • jossanamir

    Åhhh "Miss JH", vart ska ni åka, när och hur länge??Vi har kollat massor och just nu lutar det åt 2 veckor till Mexico, Aruba eller Dominikanska Republikanen i november.

    "Afturelding", vad spännande att kunna hålla det hemligt för alla :) Kommer det som en överraskning för era föräldrar att ni ska gifta er eller har ni varit förlovade så att det vet att ett bröllop kommer att ske någongång snart, men de vet bara inte om att det sker just 29/6? Hoppas duf örstår hur jag menar

  • jossanamir

    Det låter ju jättespännande att invänta deras reaktioner och svar :) Vi höll lokal och kyrka hemligt till dess att inbjudan gick ut, men att hålla hela händelsen hemlig hade jag aaaaldrig klarat av!

  • jossanamir

    Låter som en härlig resa, hoppas verkligen ni får det underbart :) Idag var jag och köpte halsband och örhängen om jag ska ha på the big day, vi var även förbi guldsmeden och beställde vigselringen så om 3-4 veckor är den också klar att bockas av. Nån annan som planerar, gör inköp, pysslar i helgen??

  • jossanamir

    Vad roligt- visst blir man helt full av lycka när ens nära och kära vill fira den stora dagen tillsammans med en :)

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013