Inlägg från: Moignon |Visa alla inlägg
  • Moignon

    Bröllop 29/6-2013

    Vår kock fick mig att kallavettas och somna oroligt igår... Har avtalat att han skulle fixa billiga restaurangelever. Det är bara det att priset vi fick nu var dubbelt maxpriset han angett tidigare med slutpris på 8000... Men efter ett undrande mail fick jag svar och vi betalar bara Max 3200. :)

  • Moignon

    Vi har beräknat 70 personer men kan bli både fler och färre. Vi kommer ha 4 som serverar, upp till 7h för detta pris. Det hjälper till med mingel och brudskål, 2 rätters middag inklusive servering av dryck och kaffe m tårta. De kommer även plocka av och ställa all disk i backar. (Hyr porslin) är evigt tacksam för denna lösning som faktiskt var så bra som jag först trodde!

  • Moignon

    Ja, är supernöjd med detta! Har ringt och beställt intyg från folkeregistret eftersom jag är skriven i Norge. Sambon ringde för att kolla när vi får höra från kyrkan angående präst och kantor. Vi hade tänkt försöka ordna med någon vi vet är bra men nu får det bli som det blir... Men ska inte träffas förrän 3 veckor innan. När ska ni träffa präst/vigselförrättare?

  • Moignon

    Verkar variera lite då. Fick mitt intyg om att jag är ogift igår i alla fall. :) Ska till lokalen med blivande svärmor på lördag. Har inte varit där sen jan-feb förra året! Ska bli kul och ska passa på att mäta och fråga och fota. Sen får vi antagligen hem lite paket med servetter, blårandiga sugrör och "hjärtris"!

  • Moignon

    Spännande med klänningen! Det kliar i mig över att komma igång på riktigt med den biten... JoP: svårt!! Jag har ingen större sten men tycker att den ringen var väldigt fin! Är det stor skillnad i pris?

  • Moignon

    Haha... Jag trodde verkligen du pratade om gran... Set hade varit något. Lite julstämning i juni. :) men det där med nycklarna var en jättekul grej! Vi ska lägga ut formulär där man bland annat kan ge aktenskapsråd. Tror dock det ev. Blir en vanlig gästbok med. Var lite inne på att ha en fotohörna där man tar ett kort och sedan skriver en hälsning. Sedan sätter vi in korten när de framkallats.

  • Moignon

    Det verkar vara full aktivitet, vad härligt! Vi fick kollat på lokalen i lördags och kollade storlek på bord, antal kylskåp och toaletter... Ja, osv. :) Sen var jag och provade ut nytt smink och har nästan ändrat mig. Min frisör skulle sminkat mig för 800 men det här stället tar 1500 inkl provsmink och att man plockar produkter för 1000. På det sättet betalar man ju bara 500 exkl produkter som jag ändå är sugen på. Hm. Nackdelen är att hos frisören fixar de lite bubbel och vi kan göra allt, inkl påklädnad. Kluven! Åh, vad kul att hippan blev så lyckad heobea! Det är ju det man hoppas på! Har även passat på att gå lite i skorna och kunde inte hålla mig från att prova ringen, hade glömt hur fantastisk den är...! Mitt i all denna yra glömde vi bort att vi hade 1årig förlovningsdag igår. Kom på det 23.30 när vi traskade hem i kyla och regn till lägenheten i Oslo efter 4 h bussresa...

  • Moignon

    Vi provar ut mat i samband med maten. Fick två olika förslag av kocken och provade det ena. Till förrätt ska vi ha 79403, ett vitt riesling. Ev. Blir det Carl reh istället, 6906. Till varmrätten blir det antagligen domaine de pre baron, 2712. Det vi provade var tillfälligt och har utgått. Kan varmt rekommendera det första vinet om man ska ha fisk och skaldjur till förrätt! Fantastiskt vin när det är lagom kylt!

  • Moignon

    Annoca70: möhippa kan man väl ha även om man är 42! Det handlar nog mer om vad man har för kompisgäng och sen kanske aktiviteterna varierar. En överaskningsmiddag klarar väl de flesta att planera! Men som sagt, det är ju egentligen ingen som kan förvänta sig något. Själv vet jag att det antagligen blir i juni. Lite stressande så kort inpå men man får se till att inte spara för mycket jobb till dess. Satt med musiklistan igår, ska köra på spotify. Hur gör ni? Ni som tänkt ha spotify, hur tänker ni kring låtvalet? Vad härligt med klänningen!! Ska börja skissa på min nästa helg och titta på tyg.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013