Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    Jag har inte heller funderat så mycket på möhippan. Vet att mina tärnor planerar för fullt då den ena hindrade det för lite sen. Har dock inte en aning om vad de kommer hitta på eller vilka som kommer. Blir glad för det lilla och de som dyker upp. Skulle vara helnöjd med middag och vin, men känner jag dem rätt så blir det lite mer än så . Vi kommer ha trubadur på festen som spelar tre gånger 40 minuter och utöver det kör vi spotify. Vår toastmaster kommer bli ansvarig för datorn så inte alla byter musik hela tiden. Gästerna kommer kunna önska låtar av honom så fixar han det på spotify. Igår beställde jag servetter på duni, köpte de som ska kännas exakt som linneservetter trots att det är engångs. Fick även mail från lightinthebox att mitt och flickornas diadem är på väg. Imorgon ska vi till restaurangen som ska fixa vår catering och prata menyn.

  • Miss JH

    Varit på restaurangen och bokat meny till cateringen till bröllopet. Känner oss nöjda. Var även nere i stugan och har bestämt var partytältet ska stå och var i trädgården vi ska ha vigseln.

  • Miss JH

    Marinerad kycklingfilé med örter Marinerad fläskfilé med ananas och jalapeñosglace Rosmarinskryddade lammracks Grillade grönsaker Bearnaisesås, tzatziki och BBQ sås Välj mellan: Rotfruktsgratäng, Potatisgratäng, Potatissallad Detta blir vår meny. Sen ska vi ha sallad och 2 olika sorters brödbullar till det med.

  • Miss JH

    Vi kommer med handla alkohol i Tyskland. Bor i Skåne, så för oss blir det en dagsutflykt och vi tjänar rätt mycket på det. Fick servetterna från duni idag, så himla fina. Kan knappt tro det är engångs. Väldigt nöjd.

  • Miss JH

    Vi kommer köpa baginboxvin och fylla på karaffer, både vitt och rött som vi ska ha till maten. Sen kommer vi köpa öl och cider och lägga i stora zinktunnor fyllda med is, så de håller sej kalla hela kvällen. Till kaffet kommer vi ha avec. Ingen starksprit mer än någon flaska whisky till kaffet. Jag har absolut inte räknat på hur mycket ännu, men jag köper hellre för mycket än att det tar slut kl 12 . Vi ska förstås ha champagne att skåla i efter vigseln och ett antal alkoholfria alternativ. Servetterna vi köpte var 40 cm, men de var tillräckligt stora tyckte jag. Vi köpte med blå

  • Miss JH

    Vi kommer köpa några alkoholfria vita och röda viner, bubbelvatten och alkoholfri cider som alkoholfria alternativ tror jag.

  • Miss JH

    Jättefin klänning!!! Vet ni vad tjejer? Idag är det 78 dagar kvar! Det kommer gå så snabbt nu. Fick våra diadem igår. De var finare än på bild. Jag ska gå in och beställa lanternor och gästbok idag tänkte jag.

  • Miss JH

    Är det festhäftena du menar? Eller vilket programblad? Jag har iaf gjort hela vårt festhäfte för hand som en mall och sambon håller på att lägga in allt på datorn. Så om några veckor är de nog klara, sen ska vi bara skriva ut dem. Vigselhäftena ska jag inte göra förrän vi träffat prästen, den 29/5. Idag har jag varit duktig och beställt banderoll vi ska ha bakom oss i tältet, vägskylt, rosenblad, såpbubblor, penna att skriva på stenarna med och lanternor.

  • Miss JH

    www.romance.se/ Här har vi beställt banderollen. Gå in under fliken till festen så finns den där. Vi ska ha stenarna som placeringskort, så vi ska skriva namn på dem. Vi kommer ha strandtema då vi både har vigseln och festen precis vid havet. Det är 25 meter mellan vår stuga och havet.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013