Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    Åh vad härligt det låter. Och lite likt vårt tema. Vi kör med strandtema. Vår stuga, där både vigseln och festen ska hållas i trädgården, ligger precis vid havet. Så vi tyckte det var lite kul att köra sånt tema då. T o m har vi fått in det i en av psalmerna vi ska ha på vigseln, som heter Guds kärlek är som havet och som stranden.

  • Miss JH

    Usch krya på dej JochP! Trist att va sjuk, men bra när man kan planera samtidigt . Vad ska ni ha för mat? Vi ska ju ha varm buffé. Och den slutar på ca 8500 kr. Ska ringa och boka buffén på måndag tänkte vi. Så kan man bocka av det med från listan. Och min snälla mamma ringde idag, hon hade varit och köpt champagneglas och kaffemuggar till oss idag . Så nu är alla glas och ljus fixade. Bock även där. Och ja Annica, jag menade dej . Älskar att se allas ringar . Ser fram emot bild sen.

  • Miss JH

    Oj vilket klipp ni verkar ha gjort Annica! Det låter verkligen toppen och billigt. Vi ska ju ha festen i partytält på tomten vid stugan så vi måste fixa allt sånt. Fast vi har hyrt tallrikar och assietter och vinglas till middagen och bestick har vi. Sen har vi köpt plastglas när det gäller champagneglas och dricksglas efter middagen och likaså kaffemuggar som vi ska ha till tårtan. Och det är faktiskt för att slippa allt för mycket disk haha. Finns ingen diskmaskin i nån av stugorna nämligen.

  • Miss JH

    Vi har inte heller nån jättebudget. Tror att vi landar mellan 30-35000 med allt i slutänden. Vi hade inte heller kunnat vara hemma i trädgården för det hade blivit för litet. Men min mamma och hennes sambo har 2 avstyckade tomter, som just nu är en enda jättestor tomt med 3 stugor på precis vid havet. Så det är där vi ska hålla hus på vårt bröllop . Ja, att man längtar nu!!! 98 dagar kvar, helt galet ju!

  • Miss JH

    Åh då är du först ut här ju . Spännande! Och du gjorde helt rätt i att hoppa in här då

  • Miss JH

    Vi kommer bara ha varm buffé, då ingår 3 olika sorters kött, 3 olika såser och potatisgratäng. Tror det låg runt 160kr/pers. Sen gör vi sallad och bullar själva. Och vi kommer inte ha förrätt sen gör en kompis som är kock i botten bröllopstårtan till oss i bröllopspresent . Så vi kommer väldigt billigt undan. Vi har inte heller räknat med bröllopsresan i budgeten. Den går på 8000 för flyg och lyxhotell en weekend i Budapest.

  • Miss JH

    Ja jag älskar Budapest. Varit där en gång innan men med barnen så det var så mycket vi inte kunde göra. Tycker oxå det kommer bli konstigt att va utan barnen så länge, vi har som mest lämnat de en natt innan. Men samtidigt ska det bli jättehärligt att få rå om varandra, bara vi 2. Vad gör din lillasyster i Budapest? Duktig du är som pysslar och grejar så mycket JochP! Måste med ta ett nytt ryck. Påsken blir ju långledigt så då ska jag göra en massa tänkte jag . Jag får tyvärr inte in några bilder, men där ligger lite bilder i mitt galleri om du vill se. Bl.a på min klänning, flickornas näbbklänning och min ring.

  • Miss JH

    Wiiii!!! Idag kom intyget på hindersprövningen. Vi var godkända haha . Så jätteverkligt det blev nu. Jag har även pratat med restaurangen vi vill ska fixa vår catering. De kan leverera och fixa maten till vårt bröllop. Vi ska dit helgen efter och bestämma meny och gå igenom alternativ. Dessutom har jag beställt diadem till både mej och flickorna idag. Känns som jag kan göra några bockar i listan.

  • Miss JH

    Haha, eller hur JochP . Annars hade det varit illa . Jag hade hört att det kunde dröja lite med hindersprövningen när man ska gifta sej på sommaren för alla skickar in och ska godkännas inför alla sommarbröllop. Men det tog bara 1,5 vecka så det gick ju väldigt snabbt. Men nu har vi den och det är ju skönt. Behöver vi inte tänka på det mer. Fy vad tråkigt av er cateringfirma. Trist när de är så nonchalanta. Bra att ni har en annan på lut också. Hoppas ni får bättre tur med dem. De jag pratade med var väldigt trevliga och tillmötesgående. Kändes mycket bra.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013