Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    Här är en till som gifter sej 29/6 2013. Sambon gick ner på knä och friade på själva julafton. Så här kör vi snabba pix😄.

  • Miss JH

    Tack JochPGlad. Vi kommer ha bröllopet i trädgården i min mammas och hennes sambo som ligger precis vid havet. Först var vi inne på att gifta oss på stranden, men där är sååå mycket folk så det känns sådär... Så vi gifter oss nog på tomten. Och där blir även festen sen efteråt i partytält. Så vi hoppas på fint väderSkrattande. Ett sommarbröllop med andra ord. Vi blir ca 50 st på vårt bröllop. Vi kommer att vigas av en präst.

    Ni då? Vad ska ni ha för sorts bröllop?

  • Miss JH

    Vi kommer också skicka våra inbjudningar i februari. Angående vigseln så kommer en präst viga oss. Men inte i en kyrka utan utomhus.

  • Miss JH

    Ja, det bara måste vara fint väder den 29/6 . Var ska ni vara?

  • Miss JH

    Ikväll ska jag åka ner till min ena tärna tillsammans med den andra tärnan och planera massa inför bröllopet! Ska bli så kul . Så mycket att tänka på som man säkert glömt bort.

  • Miss JH

    JochP: Åh vad härligt med resa !!! Vi väntar med att beställa vår tills efter bröllopet. Vi har inte ens bestämt var och när vi ska åka ännu . Ja, vi fick massor gjort i helgen. Blev nästan helt på det klara med upplägg innan, under och precis efter vigseln. Vilka klänningar tärnorna ska ha. Hur jag vill lägga på den stora dagen, dukning, nåt spex från oss brudpar plus vårt brudfölje mm. Så det kändes ganska effektivt. Dessutom fick jag min brudklänning i helgen. Sååå kul, känns helt plötsligt mycket verkligare. Måste sy in den vid brösten och lägga upp den 1 dm ca.

  • Miss JH

    Håller förresten tummarna JochP att ni snart får tag på nån vigselförrättare.

  • Miss JH

    Härligt JochP! Små steg är guld värda. Jag fick hem näbbklänningarna idag. Tyvärr var den ena fel storlek så den måste jag skicka tillbaka och byta. Men åååå vad fin den var. Dottern var helt gudomlig i den . Fick även ok när det gällde partytältet idag. Det tar upp till 100 pers, så det är gott om plats i det. Plus att vi fått tag i bord och stolar. Så några steg till på vägen här med.

  • Miss JH

    JochP: Vi kommer ha festen i trädgården också så där finns partytält uppsatt. Så i värsta fall, om det verkligen öseröser ner, så får vi försöka få plats med vigseln på nåt sätt i tältet. Men det är klart att det blir strålande sol i hela Sverige den 29 juni i år tjejer !!! Eller hur ?

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013