Inlägg från: JochP |Visa alla inlägg
  • JochP

    Bröllop 29/6-2013

    Det blir säkert att jag har på mig nåt gammalt och något nytt. Nåt lånat kommer vara örhängena och blått är mina ögon då. Så ja, jag kör med den traditionen. Men inte med flit. Vi fixar och donar lite varje kväll. Vi har inte bestämt oss vilken champagne eller mousserande vi ska ha så vi provar lite bubbel om kvällarna. trevligt. Jag håller på att höra listor på allt vi behöver hjälp med av våra nära under bröllopshelgen. Sen delar vi ut olika uppgifter så det inte blir så betungande för var och en. Kan inte fatta att det är så snart det ska ske! I morgon är antagligen våra ringar klara!

  • JochP

    Tror jag börjar bli lite nervös! Idag har vi hämtat våra ringar. Så snygga! Känner mig väldigt nöjd. I helgen blir det besök på vigselplatsen med fotograf och toastmadame. På söndag ska vi också besöka festlokalen med en från serveringspersonalen. Tror det mesta börjar falla på plats. Vi har också kvar att skriva ut alla festprogrammen och fixa till dem.

  • JochP

    Hej alla! I lördags blev jag överraskad när mina älskade vänner dök upp kl 8 på morgonen och kidnappade mig. De hade ordnat så fin möhippa för mig med cowboytema. Så det var line dance och femkamp på dagen. På kvällen choklad- och vinprovning följt av drinkar i solen med världens finaste utsikt. Kvällen avslutades med trerätters middag på Dalecarlia i Tällberg. Vi sov över där också och på söndagen var det frukostbuffe och spa som gällde. En helt underbar helg och jag blev så glad att kompisar från när och fjärran hade kommit. Nu är det sista rycket inför bröllopet. Mitt stora gissel är klänningen som svärmor håller på att sy in åt mig. Vid provningen igår kändes den lite för trång upptill så hon får sprätta upp och sy om. Nervös att den inte ska bli bra....

  • JochP

    Fan, nu har en mardröm blivit besannad! Min vän som skulle spela på bröllopet har blivit sjuk och är inlagd på sjukhus. Så nu måste vi försöka hitta nån annan som kan spela och som kan lära sig våra låtar på en vecka. Pust! Jag tror säkert att det kommer ordna sig, men det känns som ett onödigt stresssmoment. Och det är inte det med spelandet som stressar mig mest utan att min vän har blivit sjuk,

  • JochP

    Stort grattis Annica! Jättefina!!! Åh, snart är det vår tur. Känner att det är fullspäckat schema den här veckan, tur vi har semester. I morgon ska jag till frisören för klipp och färg och provuppsättning. Så ska vi skriva ut alla festhäftena och sätta ihop dem, det kommer ta tid. Vi har inte lyckats få tag på någon ny pianist än, har frågat två som inte kunde så jakten fortsätter. Vi har iallafall några namn på vår lista så det borde ordna sig. Äggen till tårtan ska levereras ikväll, vi har sparat ihop ägg från våra egna höns och de ska tårtan bakas av. Min klänning är irriterande, svärmor får lov att sy på axelband på den iallafall. Den är axelbandslös och jag tycker det känns som den glider ned trots att den sitter hårt. Så jag tror det kommer kännas bättre med axelband som trygghet. Det är väl mest klänningen och pianisten som oroar mig. Allt annat är under kontroll tycker jag. Hoppas det går bra i ert fixande.

  • JochP

    Iiih, snart snart är vi gifta! Är så förväntansfull! I morgon kommer första gästerna som ska bo hos oss, mamma, syster, systerdotter med pojkvän. Sen fortsätter det droppa in folk. Det är nio personer som ska sova hos oss. Tur vi sover på hotell på lördag. Idag har jag städat huset hela dagen. I morgon blir det handling av det sista. Kram på er.

  • JochP

    Nu börjar jag bli nervös! Allt känns så overkligt. Det är folk överallt och det händer så mycket hela tiden runt omkring oss. Idag ska vi till festlokalen och duka och dekorera. Jag måste fråga er som gifter er borgerligt, ger ni något till vigselförrättaren som tack? Kom på att man kanske borde det, men jag vet inte hur man brukar göra.

  • JochP

    Vi hade också en helt fantastisk dag!!! Har fortfarande släktingar kvar hos oss men i morgon bär det iväg till Rhodos. Jag skriver mer om vår dag senare. Kram och grattis till alla!

  • JochP

    Vad fina bilder allihop! Vi har det fantastiskt här på Rhodos. Bor jättelyxigt och har det så härligt. Jag kan inte lägga upp bilder från bröllopet i tråden eftersom jag skriver från mobilen. Men jag har lagt ett par stycken från vår stora dag i mitt bildgalleri. Som ni ser kom det en rejäl åskskur precis när vigseln var klar. Sen blev det fint igen.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013