Inlägg från: Malaina |Visa alla inlägg
  • Malaina

    Bröllop 29/6-2013

    Hej alla! :D

    Jag är helt ny i den här tråden! Har bara hittills läst några inlägg!
    Ska också gifta mig den 29/6!

    Möhippa kommer jag få, då jag gett min bästa vän, som också ska vara en av mina tärnor en lista på
    de som ska bjudas. Hon vet också vad jag tycker om och inte tycker om så jag hoppas hon följer detta:P
    Är också glad över att jag kommer få veta datumet för möhippan i förväg, då jag är en person som har ett visst kontrollbehov. Därför kommer möhippan dessutom vara jobbig då jag inte vet vad som kommer hända och ske! :D

    Är dock mer orolig för sambons svensexa! 

  • Malaina

    Hej! 

    Vi har just fått veta vilken präst vi ska ha, men någon tid har vi inte bokat ännå. Hennes förslag var nationaldagen men då kan inte jag, och det var sambon som prata med henne så vart inget ny tid bokad eftersom han inte visste när jag kan!

    Hur gör man med att bruda prästen på bröllopet? Har ni gjort det, måste man göra det och när gör man det i så fall!??

     

  • Malaina

    jag tror min möhippa är nu till helgen, eller det är datumet jag fått! Men är aningen nervös för att det kan vara nästa helg. (då dessa helger är det ända jag kan) 
    Men min bästa vän som ordnar möhippan och jag har pratat om det och kommit fram till att det bästa är om jag vet datumet, hon har även sagt att hon vill nog också veta det (nån gång i framtiden då hon ska gifta sig).
    Min kollega tycker däremot att det är helt fel att jag vet datumet!!!  

    Jag hoppas de har planerat roliga saker för mig, men jag tycker detta med att inte veta är skit jobbigt då jag är världens kontrollfreak! Men försöker att inte tänka på detta för att inte bli alltför nervös! :)

     

  • Malaina
    Marjasinus skrev 2013-05-15 21:24:44 följande:
    Finns så många såna här inlägg på det här forumet som sedan följs upp med ett "Åh, mina vänner känner mig så väl och allt blev så bra". Betydligt fler än katastrofinläggen.
    JA då jag tror nog det blir jätte bra:)
    Men nervös e man ju trots att dom känner mig så bra! 
  • Malaina

    Hej!
    Jag blev hämtad i lördags, för möhippa!
    Det visste jag om!
    Det var roligt, jag har varit rädd för att bli arg under möhippan, och hade då aldrig trott att jag skulle klara av att springa runt på stan och fråga folk massa saker! :D Men jag gjorde det och är riktigt stolt över mig själv!
    möhippan började med ett yoga pass (vilket varit ett pikat önskemål från mig då jag aldrig testat det men velat), sen fick jag leda mina vänner i den sport jag håller på med, en kort stund! efter det fick jag klä ut mig i en kodräkt och göra lite olika uppdrag påstan, det var ett jag inte fixa och det var att ta kort på en minnesvärd plats och ta kort på något som för mig symboliserar kärlek!  Dessa var ju de lättaste uppdragen då jag inte behövde prata med någon okänd... Men jag kom bara inte på nått... Finns inget direkt i stan i min stad som jag tycker är minnesvärd, och jag har ingen minnesvärd plats heller mitt i stan... JAg tyckte jag skulle ta kort på en plats där vi var just då och min förklaring var att jag skulle minnas möhippan, men det fick jag inte för mina vänner, så det vart inget! 

    Efter det så åkte vi tillbaka till lokalen vi var i från morgon (där jag utövar min sport) och då kom det dit två breakdance instruktörer, mycket roligt att prova på:)

    Sen åkte vi till min bästa kompis där det blev mat och bada tunna! :)
     

  • Malaina

    Tjoo! 
    Vad har ni önskat er i bröllopspresent!?
    Vi har skrivt att vi vill ha pengar till en resa...
    Men det är de som frågar efter önskelista ändå, för att det inte vill ge pengar!
    Vi kommer inte på något de kan ge...
    Vi önskade oss pengar för att vi inte kommer på något mer vi behöver eller vill ha.
    Det vi har kommit på nu är ca 5 saker!
    Självklart förstår jag att vi ändå kommer få saker av en del gäster, vilket jag faktiskt tycker känns tråktigt för det  kommer väl bara bli massa krimskrams vi inte vill ha!
    Kanske kommer några ge oss presentkort vilket iaf är lite bättre!
    :)

    Hur har ni gjort!?  

  • Malaina

    Vi hade ju verkligen tänkt resa, det kommer vi göra också, (Vi har också skrivit att vi önskar oss pengar till resa) men just nu i sommar vet vi inte hur det ser ut med min Sambo och jobb så därför har vi inte kunnat planera in något! Men vi har en resa i våra "drömmar" som vi skulle vilja göra och den kommer vi göra någon gång! :) 

    Vi bor dessutom i lägenhet och vi känner väl att det hade funnits saker att önska sig om vi bott i hus! Men nu gör vi inte det och det lär dröja något år till innan vi gör det också! :)

    Håller med om att det känns jobbigt att säga att man vill ha pengar speciellt när dom inte vill ge det... 

  • Malaina
    Jessica B skrev 2013-05-23 11:11:25 följande:
    Vi skrev oxå som dig Cakes, om att er närvaro är en present nog, men om man önskar att ge oss något så önskar vi bidrag till bröllopsresan. Kommer inte ihåg exakt formulering, men åt det hållet.

    Annars börjar vi faktiskt få koll på läget, allt är inköpt, mest festhäftet vi pillar och grejar med nu.
    Skönt att höra att jag inte är den ända med lite knepiga drömmar, hahaha, Klänningen har försvunnit, frisören blev försenad, sminket borta, skor försvunnit och trafiken var förjävlig så vi missade vigseln.. Tror det börjar bli lite verkligt nu, innan har det känts som vi planerar en större fest, inte ett bröllop.. Tungan ute men fick mig ett skrattanfall i förra veckan. Såg på min sambo och sa: Jag ska bli din fru. Lät så vuxet! Jag kanske inte insett jag jag blir 30 i samband med bröllopet.. Skrattande
    Ja mardrömmarna har funnits i några månader nu faktiskt:) Lite olika hit och dit men en var rolig för jag kom till kyrkan och skulle ta på mig klänningen där, klänningen såg inte alls ut som den skulle, den hade röda linjer överallt (jag har en helvit klänning) och ja... Gäster som inte kommit, mamma och pappa som fick förhinder å ja:P är bara några av alla drömmar! Innan möhippan var det mardrömmar om den också, mest att den skulle bli kass! :D
  • Malaina
    Marjasinus skrev 2013-05-22 22:54:54 följande:
    Se bara till att ni gör resan om ni har önskat er bidrag till det. Jag har varit på två bröllop där man önskade sig pengar till resa och ännu har inte dessa två (5 år senare) åkt iväg. Det kan störa mig lite...
    JA precis, det  vet vi att vi måste:)  Har tänkt på det flera gånger! Och har även en kompis som påpekat det, då hon varit på ett bröllop där paret han skilja sig innan de var på nån resa! :(
  • Malaina
    kärlekensbrudpar skrev 2013-05-23 20:44:37 följande:
    jo men undrar varför jag ska ta med elvisp och det haha :)
    Vad spännande!
    Jag skulle ha med mig batterier, tre tepåsar, en liter mjölk och en kosa! :)
    Det stod aldrig vilken sorts batterier så jag tänkte ta bilbatteriet först;)

    Du får nog väldans skoj:D 
Svar på tråden Bröllop 29/6-2013