• Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 13 Aug 12:44
    45763 visningar
    316 svar
    316
    45763

    Oktober 2013

    Nu har vi bestämt oss!! Efter 6,5 år och 2,5 år som förlovade berättade vi igår för våra föräldrar att vi har bestämt oss för att nu ska bröllopet bli av! Så nu börjar planeringen så sakta! Ska börja leta lokal och bestämma exakta datum och då kunna boka kyrka och präst. Och i slutet av denna månad ska vi träffa våra föräldrar ihop och diskutera budget! Åh detta ska bli så kul men så svårt att veta vart man ska börja! Man har ju drömt om detta så länge!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-15 21:29
    Hoffsenannen Tottplex: 19 oktober

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-09 20:45
    Brudarna i oktober 2013!

    Koyal 5
    FiiFii 12
    Hoffsenannen Tottoplex 19
    Frullis 19
    HelenaFredrik 26

  • Svar på tråden Oktober 2013
  • Hannas­karlss­on
    Äldre 8 Sep 16:00

    Har ni träffat prästen ännu? Om inte när ska ni göra det?

  • Äldre 8 Sep 22:05

    Vi sitter just nu och fixar rispåsar. Klippa och limma och grejar. Är fullt upp med det mesta. Bråkar med Albrekts om att få tillbaka mina pengar. Hoppas det löser sig inom kort då jag börjar bli små stressad över att inte ha pengarna så jag kan beställa den nya. Annars väntar på vi vigselprogrammen skall vara klara hos tryckeriet då det också är lite pill. Allt rullar på helt enkelt! Men behöver få in pengar!!

  • Fruebl­ue
    Äldre 9 Sep 19:05

    Hej hej, hur går det för er? Nu är det snart går månad! Visst känns det konstigt? Min möhippa blev förra helgen, jag blev superöverraskad för det hade jag inte alls väntat mig, har nog fått för mig att det är längre tid kvar till bröllopet ön vad det är. Det var iaf skitkul, absolut bösta festtillfället i mitt liv! Jag stod osminkad i morgonrock när dom stormade in, fick champagnefrukost o sen blev det höghöjdsbana vilket var jätteroligt och riktigt tufft. Sen åkte vi in till stan för picknik, vin o så fick jag svara på frågor som de hade gjort iordning, sen fick jag sälja sjukskötesketjänster. Efter det blev det bad o ansiktsmask o sånt sen kom en frisör o satte upp håretmo sminkade mig, sen blev det middag o sen gick vi ut o festade till fyra på morgonen, kan säga att jag intenvar i toppform dan efter. Så åt vi hotellfrukost ihop, superlyckat! Har ni blivit möhippade? Och hur går det med planering? Vi är nog så gott som klara, några pyttegrejer men jag känner nen stress direkt. Måste fixa ringar, det har vi inte hittat några vi gillar än.. Ha det gott så länge!

  • Äldre 10 Sep 19:56

    Jag håller fortfarande att försöka få tag på MuAn jag bokat. Svarar hon inte imorgon, ringer jag någon annan.
    Sedan håller jag på att göra pompoms. Ska fylla rispåsar imorgon hade jag tänkt.
    Mösexan tror jag blir den 21 september.

  • emoem
    Äldre 13 Sep 18:35

    Vad kul med möhippa! Jag vet att svensexan kommer att vara helgen innan bröllopet, men jag har inte den blekaste om när en möhippa skulle kunna bli. Förhoppningsvis inte samma helg som min dotter fyller år, jag hoppas att min tärna har tänkt på det. Det är ju inte så många helger kvar nu...Vi har inte träffat prästen än heller, men ska försöka boka in en träff med henne till veckan. Har ni valt musik till vigseln? 

  • Äldre 14 Sep 09:20

    Vi har rätt nyligen börjat kolla på musiken. Valt våra två solosånger. Får se när prästen hör av sig. Tycker att det är deras jobb. Jag mailade henne för kanske 8 v sen men fick inget svar. Hindersprövningen är färdig iaf. Nu väntar vi på att den ska dyka upp i brevlådan . Det är bara 3 v kvar för vår del och det känns heeelt sjukt.

  • Äldre 15 Sep 16:15

    Vi har kvar sista mötet med prästen, blir nog i början av oktober. Sen putsa upp förlovningsringar samt hämta ut vigselringar. Köpa sista sminket +hårklämma. Väst och skjorta till mannen. Sen är det nog bara att fläta ihop vigselprogrammen och fylla rispåsar kvar. Ja å lite tackpresenter men det blir nog att vi ger efter bröllopet. Så känns som att vi har det under hyffsad kontroll!

  • höstbr­ud13
    Äldre 16 Sep 22:05

    Hej tjejer! Jag sparade den här sidan för länge sen i favoriter, men det kändes så avlägset och kom aldrig in i det här med att prata bröllop.. men nu är det ju faktiskt nästan bara en månad kvar! iiiiih! ;)

    Jag ska också gifta mig den 26 oktober! Vi valde datumet lite random eftersom vi räknade på när vi skulle ha råd och innan julafton så att inte allting krockar. Känns som att vi har ganska koll på läget.. men det visar sig dagarna innan vigseln ;) Hur går det för er? Panik? :D
     

  • Äldre 21 Sep 10:16

    Varit ganska stressad hittills men juat nu känns det helt ok! vigselprogrammet klart samt rispåsar och ja.. lite små fix kvar helt enkelt så det känns just nu bra! Själva??

  • Supers­alt
    Äldre 25 Sep 21:47

    Hej på er!

    Här är en till blivande oktober-brud! Hoppas det är ok att jag hoppar in så här!

    jag försöker hitta två psalmer tll bröllopet och just nu lutar det åt "bröllopspsalmen", bara för att jag inte hittar någon annan!! Och då ska jag ha en till!!

    Mycket lättare på sommaren då det finns fler psalmer  som man känner till och kan sjunga med i!!

    Vad har ni valt för några??

Svar på tråden Oktober 2013