• Hoffsennanen Tottoplex

    Oktober 2013

    Nu har vi bestämt oss!! Efter 6,5 år och 2,5 år som förlovade berättade vi igår för våra föräldrar att vi har bestämt oss för att nu ska bröllopet bli av! Så nu börjar planeringen så sakta! Ska börja leta lokal och bestämma exakta datum och då kunna boka kyrka och präst. Och i slutet av denna månad ska vi träffa våra föräldrar ihop och diskutera budget! Åh detta ska bli så kul men så svårt att veta vart man ska börja! Man har ju drömt om detta så länge!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-15 21:29
    Hoffsenannen Tottplex: 19 oktober

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-09 20:45
    Brudarna i oktober 2013!

    Koyal 5
    FiiFii 12
    Hoffsenannen Tottoplex 19
    Frullis 19
    HelenaFredrik 26

  • Svar på tråden Oktober 2013
  • Josiie100401

    Jag har ingen bra lista! Haha..skriv upp allt precis allt då måste göra när du kommer på det, det är mitt bästa tips! Våran fotograf har nu hoppat av! Jag blir galen!!! Trotts att jag fixatvhela hemnes resa förutom mellan två orter på några mil så säger hon då nej! Min chef skulle då fan aldrig se till hur jag kom till mitt jobb! Åh irriterad!

  • HelenaFredrik
    Koyal skrev 2013-07-04 19:03:30 följande:
    Vad blev det för tårta? Har ni valt blommor? Jag var också på en konsultation och funderar nu på vilka blomsorter jag ska ha och färgerna. Tror det kommer bli brudslöja, trädgårdsrosor, dahlia och nejlikor. Kanske kommer ha några hypericum med. Tror färgen på buketten kommer att gå i rosa, creme, liiite orange och brunt.



    Det blev en tårta i fyra våningar. Botten är en krämig mörkchokladbrownie och fyllningen är mousse med blandade bär samt vitchoklad mousse.

     
  • HelenaFredrik
    emoem skrev 2013-08-03 17:40:33 följande:
    Hej!Får jag också smyga in här? Gifter mig den 26:e oktober. Jag bor i värmland, och har det mesta under kontroll nu tror jag, men just nu går mycket tid till planering och pyssel, har svårt att ta in att man är gift om bara tre månader... Tiden rusar ju iväg nu! Har tårta och frisör kvar att spika, men har nog nästan bestämt mig...     
    vad kul ,ed en till den 26:e 

    Personligen börjar jag få lite småpanik på allt med bröllopsbesty nu. Bla så har vår kock hoppat av och det verkar inte vara så lätt att hitta en ny som vill frilansa för en kväll

    Slöja måste jag beställa idag så nu har jag hittat 4 stycken som jag inte kan välja mellan..

    Sambon har inte hittat sina kläder än

    Jag har inte fixat MuA måste ta tag i det idag också

    ja... suck 
  • Josiie100401

    Ja små panik har man allt. Vår fotograf hoppade av för en vecka sen men det får lösa sig. Nu är det mer en önskan om att pengarna ska rulla in! Det är väl det största problemet just nu men det får lösa sig man får bara prioritera åt alla håll. Hur ligger alla till?

  • Koyal

    Kul att det börjar bli lite liv i tråden. Jag har problem med att få tag i min MuA. Ska kontakta henne snart igen och se om hon svarar. Hade möte med fotografen i helgen och det gick jättebra. Präst och kantor ska kontaktas. Resa mååste bokas snart. Väntar på hindersprövningen. Det är nog allt än så länge som inte är löst. Tiden har gått väldigt fort!

  • HelenaFredrik
    Josiie100401 skrev 2013-08-26 19:08:14 följande:
    Ja små panik har man allt. Vår fotograf hoppade av för en vecka sen men det får lösa sig. Nu är det mer en önskan om att pengarna ska rulla in! Det är väl det största problemet just nu men det får lösa sig man får bara prioritera åt alla håll. Hur ligger alla till?
    Själv har jag gått och blivit arbetslös samt att vi bor i ett helrenoveringsobjekt så här är det erkligen toppen på pengafronten. Inte riktigt det vi planerade för när vi bestämde detaljerna kring bröllopet dock verkar det som om vi i värsta fall kan låna en del pengar av min mor men det känns inte helt super när man är 30 liksom..

    Och ringarna har vi inte haft råd att köpa än, inte förlovningsringen heller eftersom jag velade så länge att jag hann bli arbetslös innan jag bestämde mig.. men annars är det ju toppen

    Verkligen 
  • Josiie100401
    HelenaFredrik skrev 2013-08-27 07:36:51 följande:
    Själv har jag gått och blivit arbetslös samt att vi bor i ett helrenoveringsobjekt så här är det erkligen toppen på pengafronten. Inte riktigt det vi planerade för när vi bestämde detaljerna kring bröllopet dock verkar det som om vi i värsta fall kan låna en del pengar av min mor men det känns inte helt super när man är 30 liksom.. Och ringarna har vi inte haft råd att köpa än, inte förlovningsringen heller eftersom jag velade så länge att jag hann bli arbetslös innan jag bestämde mig.. men annars är det ju toppen Verkligen 

    Jaa vi får det mesta betalt ändå är det mkt utgifter tycker vi:-/ Idag va katten hos vetrinären så där rök 2000:- men vi väljer bort saker hela tiden nu känns det som. Det får bli så när det inte går ihop. Men är ett tag kvar och det ska funka! Så är det bara! Vigselprogrammen skall bara kollas en gång till sen kan de skickas. Och rispåsarna är till hälften färdiga! Pyssel pyssel!
  • HelenaFredrik
    Koyal skrev 2013-09-06 20:53:09 följande:
    Hur går det tjejer??? Imorgon ska jag på konsultation för frisyren
    Det går framåt. Om än långsamt Drömmer
    Vi har fått en ny kock nu äntligen, prästen ska det bokas möte med, kantorn och hovmästaren med.

    Slöja beställdes och mottogs. Beställde 2st då jag inte kunde välja. De är helt gudomliga bägge 2 men jag har börjat inse att den som från början var min personliga fsvorit kanske inte riktigt passar klänningen.

    Annars sitter jag just nu och dekorer glasburkar som ska bli ljuslyktor. Det värsta är att få bort gamla ettiketter kan meddelas. Det tar sin lilla tid att dekorera också men framför tv:n funkar det ju
     
  • emoem

    Hej på er!Visst försvinner pengarna fort just nu, ska nästan bli skönt när bröllopet är klart så att man kan lägga pengar på lite annat också...Har även jag dekorerat mängder med ljuslyktor. Håller helt med dig om etiketterna HelenaFredrik! Svinto och T-sprit har vi använt.Förra veckan var jag och gjorde en provuppsättning, blev jättenöjd! Det är verkligen svårt att bestämma bröllopsfrisyr, men jag tror att det blir bra. Har även äntligen bokat en mua, så det känns som att det mesta har fallit på plats. Skönt, för nu rusar verkligen tiden iväg!          

Svar på tråden Oktober 2013