• Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 13 Aug 12:44
    45755 visningar
    316 svar
    316
    45755

    Oktober 2013

    Nu har vi bestämt oss!! Efter 6,5 år och 2,5 år som förlovade berättade vi igår för våra föräldrar att vi har bestämt oss för att nu ska bröllopet bli av! Så nu börjar planeringen så sakta! Ska börja leta lokal och bestämma exakta datum och då kunna boka kyrka och präst. Och i slutet av denna månad ska vi träffa våra föräldrar ihop och diskutera budget! Åh detta ska bli så kul men så svårt att veta vart man ska börja! Man har ju drömt om detta så länge!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-04-15 21:29
    Hoffsenannen Tottplex: 19 oktober

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-05-09 20:45
    Brudarna i oktober 2013!

    Koyal 5
    FiiFii 12
    Hoffsenannen Tottoplex 19
    Frullis 19
    HelenaFredrik 26

  • Svar på tråden Oktober 2013
  • Äldre 13 Jun 22:16

    Nu har klänningen landat i butiken

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 13 Jun 22:46

    Åh vad spännande! ! När tänker ni skicka inbjudningarna? Just nu letar jag skor och ring! Tänker liiite lite på vigselprogramen. Vi har en ganska klar bild över hur de ska se ut ja underkjol med men har budat på en på tradera nu och hoppas att den blir perfekt!

  • Äldre 14 Jun 23:01

    Måste verkligen bestämma oss för kyrka först innan vi ens kollar på inbjudningarna. Förhoppningsvis skickas de i juli någongång om vi bara kan bestämma oss.. Vi struntar i vigselprogram. Skor kanske är fixade men måste prova med klänningen först Hoppas det blir bra.

  • Äldre 15 Jun 20:58

    Hittat kyrkan med stort K!! Nu återstår en plågsam väntan tills på onsdag då pastorsexpeditionen har öppet. HOPPAS att den är ledig. Då äntligen kan vi ta tag i inbjudningarna. På torsdag får jag se min klänning. Jösses vilken spännande vecka med kyrka, klänning, midsommar och cateringmöte

  • Äldre 26 Jun 20:16

    Har ni försvunnit nu ;)

    Nåväl, får väl prata med mig själv under tiden. Har fått se min klänning (finns i tråden Visa DIN brudklänning) och köpt flor. Får se om det blir bra, annars byter jag ut hårsmycket på floret mot något annat. Skorna jag köpte (de rosa) blev superbra till klänningen, jag behövde inte sy upp något alls. Ska tillbaka dit i slutet av aug och sy in den lite.

    Cateraren ska vi träffa denna vecka istället och smaka tårta ska vi göra också.
    Vi ska även försöka få iväg en beställning på inbjudningskorten innan veckan är slut *pust*.

    Å just det - Vi fick klartecken från kyrkan!! Wohoo

    Vad har ni för er då??

  • Helena­Fredri­k
    Äldre 28 Jun 10:25

    Här är tårtan beställd, tärnklänningarna bör komma om 2-3 veckor. Vi har varit på en blomsterkonsultation men är inte nöjda så vi får kolla vidare. Boendet är bokat och inbjudningarna ska fixas så fort vi har ett kök vilket tydligen inte blev denna helgen så jag hoppas på nästa.


  • Äldre 4 Jul 19:03

    Vad blev det för tårta? Har ni valt blommor? Jag var också på en konsultation och funderar nu på vilka blomsorter jag ska ha och färgerna. Tror det kommer bli brudslöja, trädgårdsrosor, dahlia och nejlikor. Kanske kommer ha några hypericum med. Tror färgen på buketten kommer att gå i rosa, creme, liiite orange och brunt.

  • Fruebl­ue
    Äldre 9 Jul 22:34

    Hej, här en ytterligare en oktober-brud som gärna vill vara med i gruppen! Jag o min blivande man gifter oss efter snart 14 år tillsammans den 5 oktober. Är jättenojig över all planering, hur långt har ni hunnit? Vi har bokat kyrka plus lokal, catering, ett duoband som ska spela, min syster ska baka tårtan, ska kolla på klänning på torsdag. Inga ringar fixade, inga av barnens kläder heller eller mannens, hindersprövning o efternamnsbyte ska mannen ansvara för och det är inte ordnat. Transport från kyrkan har vi några olika planer för, ej bokat bröllopssvit. Skickat inbjudningar ha vi gjort och fått hem tryckta servetter o gästbok.. Fotograf bokad och så ska jag på provsmink o frisyr snart. Känns som om det stått still hur länge som helst...svårt att få tid till allt fix.. Men har jag missat nåt väldigt akut?

  • Äldre 9 Jul 22:41

    Hej! Kul med en till 5e oktobare Du ligger nog ungefär där vi ligger. Ska denna v. kolla på resa, musik, inbjudningar, och beställa ett par orange skor som jag hoppas ska passa Provsmink och frisyrkonsultation blir det först i september. Tårtan och design är fixat. Brudbuketten börjar ta form och har pratat med floristen. Ska välja bordsdekoration senare i augusti.

  • Äldre 9 Jul 22:41

    Och just det ja, var i landet ska ni gifta er?

Svar på tråden Oktober 2013