Inlägg från: jonnagoransson |Visa alla inlägg
  • jonnagoransson

    Vilka mer gifter sig på Koh Lanta i december?

    Det verkar vara väldigt många som gifter sig på Koh Lanta i december. Jag tycker det skulle vara väldigt kul att kunna diskutera frågor och funderingar med fler som är på plats!


    Vi kommer ha vår cermoni och fest på klong nin på ett ställe som heter Lanta Round House. Vi kommer vara ca 50 gäster och ha ett ganska så traditionellt bröllop.


    Vi har även bokat fotograf, Spa till dagen innan, och en massa mera som är klart.


    Berätta gärna om era planer!


     

  • Svar på tråden Vilka mer gifter sig på Koh Lanta i december?
  • jonnagoransson

    Kom igen nu alla brudar och brudgummar som ska gifta sig på koh lanta! =)

  • jonnagoransson

    Men vad roligt! Äntligen någon mer =).


    Vilket datum kommer ni att gifta er?


    När kommer ni att börja med planerna inför ert bröllop?


     

  • jonnagoransson

    Hejsan!


     


    Jag har köpt en klänning från kina som är kort fram och lång bak, en så kallad mulletdress. väldigt billigt rekomenderar varmt deras grejer! vicyc.com bra service och det går snabbt att få klänningen, ca 3 veckor.


    Aha okej, vad skönt att papperen är på G, jag har redan skickat iväg mina då det är en seg process... =) så förhoppningsvis så kommer våra papper till Thailand snart! Ni vill också ha giltigt vigsel antar jag?


    Så ni vet ännu inte vilken strand ni kommer vigas på?


     


     


     

  • jonnagoransson

    Hej!

    Oj vad jobbigt att inte ha hittat någon som man verkligen faller för! Men jag hoppas verkligen att det går bra med den du ska sy upp! Jag tror att du kommer att bli nöjd!!!

    Våra ringar ska in till guldsmeden på lördag, vi kommer ha samma förlovningsringar, sen så kommer jag ha min gammelmormors mammas ring, så ska in på gravering, men den passar perfekt i storlek. =) Min sambo kommer att lämna in sin, så kommer det att göras en gravyr på utsidan, som en linje runt hela så att det kommer se ut som två fast det bara är en. Så våra ringar kommer inte kosta mer än kanske 1500kr =) Det är ju inte så illa =) Å andra sidan så kostade våra förlovningsringar en hel del =). Men det kommer kännas konstigt att vara utan ring i två månader =).

    Vi har kommit långt i planeringen och allt är så gott som klart. Ska göra klart vigselprogramen och festprogramen och skriva ut dem bara, sen så är vi klara med allt som vi ska fixa, sedan kommer resten att fixas där nere, och så klart så håller vår bröllopskoordinator på att fixar med allt där nere, men det är i stortsett klart med allt där också. =) Känns riktigt lugnt och stabilt allting! =)

     

  • jonnagoransson

    Vi är där nere nu, och gifter oss snart, galet spännande. Om vigseln ska bli giltig så måste man fixa med en massa papper så bra om man tar hjälp ex lanta divers...

Svar på tråden Vilka mer gifter sig på Koh Lanta i december?