• Meliss­a1
    Äldre 5 Aug 22:04
    110327 visningar
    694 svar
    694
    110327

    linköpingsbrudar 2013

    Hej linköpingsbrudar! 

    Jag och min sambo är i full gång med planeringen för vårt bröllop juni 2013!
    Tänkte om jag kanske kunde samla ihop fler som gifter sig nästa år så vi ge varandra tips och ideer. 
    Har sett att det funnits fler trådar här för tidigare år men hittar ingen för nästa år.

    Kom igen nu brudar, hur långt har ni kommit på er planering så här långt? :D 

  • Svar på tråden linköpingsbrudar 2013
  • Äldre 28 Jun 15:54

    Marjasinus- Lycka till imorgon och njut av dagen. Hoppas vädergudarna är med er!

  • Tooie
    Äldre 28 Jun 17:51

    Hoppas ni får en helt fantastisk dag :)
     

  • Marjas­inus
    Äldre 30 Jun 19:07

    Vi blev gifta!!! Nu sitter vi på tåget på väg på vår första bröllopsresa av två. Barnet är lämnat hos farmor och vi ska ha 5 härliga dagar på Mallorca. 

    Vi hade både tur och otur med vädret. Precis innan vigseln så regnade det, men när vi skulle gå ned var det uppehåll och mitt under vigseln sprack solen igenom molnen. Det det kändes nästan regisserat. Sen kom det några störtskurar över gästerna senare men då hade de ju möjligheten att gå in.

    Vi hade en helt underbar dag och jag är så lycklig :) Men samtidigt känns det lite som att en kär vän har försvunnit - jag har verkligen tyckt om att planera bröllop och nu är det över. Sitter på tåget till Arlanda nu för jag och min fru ska åka till Mallorca i fem dagar. Barnet är lämnat till farmor (snyft snyft). Jag återkommer med bilder och en längre redogörelse, nu ska jag njuta tillsammans med min nya fru :)

  • Äldre 30 Jun 19:40
    Marjasinus skrev 2013-06-30 19:07:45 följande:
    Vi blev gifta!!! Nu sitter vi på tåget på väg på vår första bröllopsresa av två. Barnet är lämnat hos farmor och vi ska ha 5 härliga dagar på Mallorca. Vi hade både tur och otur med vädret. Precis innan vigseln så regnade det, men när vi skulle gå ned var det uppehåll och mitt under vigseln sprack solen igenom molnen. Det det kändes nästan regisserat. Sen kom det några störtskurar över gästerna senare men då hade de ju möjligheten att gå in.Vi hade en helt underbar dag och jag är så lycklig :) Men samtidigt känns det lite som att en kär vän har försvunnit - jag har verkligen tyckt om att planera bröllop och nu är det över. Sitter på tåget till Arlanda nu för jag och min fru ska åka till Mallorca i fem dagar. Barnet är lämnat till farmor (snyft snyft). Jag återkommer med bilder och en längre redogörelse, nu ska jag njuta tillsammans med min nya fru :)

    Hurra och Grattis till er! Jag tänkte på er igår flera gånger när det både regnade och åskade i flera omgångar. Men vädret är ju det ENDA man inte kan planera i förväg och gift blir man ju ändå! Stort grattis igen och njut nu på resan =)
  • Heobea
    Äldre 30 Jun 20:07

    Vi blev också gifta! Helt otroligt! Vi har slitit hårt sista veckan, så hårt att ja, eh, vi glömde nog bort att tänka på slutet. Hehe!
    Det blev inga större missöden alls faktiskt, mer än att vi försov oss igår, en timma. Men då får man jobba mer effektivt efter istället. Visst, cateringen hade glömt att mära upp vissa lådor osv. Men ja, shit happens. Det löste serveringspersonalen finofino. Att vi har kopiösa mängder dryck och mat kvar, ja det är en historia för sig.

    Idag är vi rätt stukade an man nog säga. Sov kansk 3h i natt och har röjt i hela bygdegården idag. Sedan lunch med tjocka släkten. Nu ska vi nog påbörja projekt inskottning i lägenheten. Dvs, hitta igen oss själva och våra saker. Tror inte ens att jag vet var tandborsten finns.

  • amerik­a
    Äldre 1 Jul 08:02

    Grattis till alla nyblivna äkta par i Linköping! Härligt att läsa om er lycka och hur nöjda ni blev!! SkrattandeHjärta{#emotions_dlg.flower}Skål 

    Hoppas vi 2014-brudpar får en lika livaktig tråd som ni här har haft! 

  • Äldre 1 Jul 16:33

    Kul att läsa att era dagar blev lyckade.

    Borde vara nere i tvättstugan och stryka lakarn (dukar) för glatta livet för på lördag smäller det. Men istället sitter jag på altanen och käkar saltgurka och längtar och hoppas att en fe kommmer och fixar det sista.  

  • Tooie
    Äldre 1 Jul 20:53

    Grattis till er alla som blev gifta i helgen!!!! Ser fram emot massor av bilder!

    Våran fotograf är nu färdig med våra bilder och jag måste ju få visa upp bildspelet han har gjort till oss... :)
    otroligt duktig fotograf kan verkligen rekomendera honom och hans underbara fru då de fotade tillsammans.

    Lösenordet är henriksabina

    yellowdot.se/bildspel/sabinahenrik.html 

  • Äldre 2 Jul 12:38

    Tooie- vilka underbara bilder förstår att ni är nöjda! Tycker om såna som är taget i stunden. Det syns att det är er bästa dag.

  • Äldre 2 Jul 16:48
    Heobea skrev 2013-06-30 20:07:31 följande:
    Vi blev också gifta! Helt otroligt! Vi har slitit hårt sista veckan, så hårt att ja, eh, vi glömde nog bort att tänka på slutet. Hehe!Det blev inga större missöden alls faktiskt, mer än att vi försov oss igår, en timma. Men då får man jobba mer effektivt efter istället. Visst, cateringen hade glömt att mära upp vissa lådor osv. Men ja, shit happens. Det löste serveringspersonalen finofino. Att vi har kopiösa mängder dryck och mat kvar, ja det är en historia för sig.Idag är vi rätt stukade an man nog säga. Sov kansk 3h i natt och har röjt i hela bygdegården idag. Sedan lunch med tjocka släkten. Nu ska vi nog påbörja projekt inskottning i lägenheten. Dvs, hitta igen oss själva och våra saker. Tror inte ens att jag vet var tandborsten finns.

    Grattis till er! Såg klänningen i en annan tråd. Visst hade du sytt den själv? Jättevacker!
    Tooie skrev 2013-07-01 20:53:41 följande:
    Grattis till er alla som blev gifta i helgen!!!! Ser fram emot massor av bilder!Våran fotograf är nu färdig med våra bilder och jag måste ju få visa upp bildspelet han har gjort till oss... :)otroligt duktig fotograf kan verkligen rekomendera honom och hans underbara fru då de fotade tillsammans.Lösenordet är henriksabinayellowdot.se/bildspel/sabinahenrik.html 

    Wow, wow, wow. 8 minuters ren lycka! Tack för att du delade med dig av dessa!
Svar på tråden linköpingsbrudar 2013