• Tooie

    linköpingsbrudar 2013

    man får göra som man vill tycker jag.... vill ni ha en ring så har ni det. anledningen till att vi har två ringar är att jag fick en när vi förlova oss och så fick vi en vigselring av min blivandes man farmor och den vill vi såklart använda... så därför blir det två ringar. 

    man får göra som man vill.. inget är konstigt... :) 

  • Tooie

    idag var jag min älskling och våran lille son ute på promend och vi gick förbi bröllopshuset.. vi tittade på varandra och fick världens spontan ryck. vi gick in! och hejsan hoppsan så stod jag helt plötsligt och prövade klänningar.... tänkte det kunde vara roligt att bli varm i kläderna. tänkte ju börja prova i början på februari egentligen så jag skulle kunna gå ner 5 kilo till.. :P

    MEN jag hitta denna fantastiska klänning... inte trodde jag att jag skulle finna den idag. Men jag är lite avig.. för jag har redan tänkt att åka till norrköping och pröva för de har klänningar där som jag har spanat på nätet.
    åhh ..jag har världens besluts ångest. Vad tycker ni? är denna modell snygg på mig annars...? kurvig kort tjej men har gått ner 20 kilo men ska gå ner ytterligare 15-20 kilo... 
    man kanske inte borde ta första bästa?


  • Tooie

    klänningen sitter inte som den ska... för den gick nämligen inte ihop i ryggen..så hon står bakom mig och håller ihop den.. jag skulle behöva gå ner 10 kg om den ska att stängas.. och jag ska ner 20 till så det blir inte problem. 
    ja det sa hon på bröllopshuset också... att man ska ta en storlek mindre på klänningen om man ska gå ner i vikt :)

    jag har bokat en tid på partyworld den 12:e så då ska jag dit och pröva en massa...
    och till norrköping.. ska besöka dessa ställen och pröva en massa. någonstans finns den rätta klänningen för mig... :) 

  • Tooie

    Åh tack för tipset! Det måste jag ju såklart kolla in... Kanske hinner på fredag. I helgen blir det verkligen stora pröva klännings helgen.. :) jag och mina tärnor ska till rafaela mode på fredagskväll och partyworld på lördag :) känner att det är hög tid att hitta min klänning :)

  • Tooie

    Nu har jag hittat min klänning!! Och det är inte några tvivel alls... Den är perfekt! Jag är så lycklig! Det kom några tårar när jag provade den och alla i butiken jublade... Vilken lycka! Och den ska inte vara några problem att sy in eftersom jag ska gå ner mer i vikt. Dock blev den dyrare än vad jag hade tänkt... Men så kan det bli! :)

  • Tooie

    Tack! Det blev märket av st Patrick... Kostar 15000 men jag fick ett paketpris på 13000 och då ingår slöja och att hon syr i ordning klänningen för min längd och syr in det som behövs! Lite dyrt.. Jag satte min gräns vid 10000 egentligen men jag blev helt kär... Lite sugen på att lägga upp den här... Men vill ju inte att någon jag känner ska se den :P

  • Tooie

    Haha i know!! Dyr klänning! Men den är värd det! ;) Skor har jag beställt hem fyra par nu faktiskt... Här ska prövas! Bara att skicka tillbaka dem som inte blir bra. Jag är ute efter gamelrosa eller puder rosa skor.. Eller ev klassiska vita som jag pimpar upp själv. Kan lägga upp bild i morgon vilka jag beställde... Sitter på ipaden nu.

  • Tooie

    Dessa skor har jag beställt...får hppas några passar och är ganska bekväma att gå i!

    Dessa är från hm så himla fina men jag tvivlar att de är bekväma tyvärr...:/
    www.hm.com/se/product/06249

    Dessa från bonprix de rosa färgade såklart :) www.bonprix.se/produkt/pumps-gammelrosa-966726/

    och dessa tänkte jag man kunde pimpa lite själv... :) www.bonprix.se/produkt/peeptoe-pumps-vit-958026/ 

    dessa är en liten favorit i alla fall på bild... www.bonprix.se/produkt/pumps-med-oeppen-ta-beige-966769/

    Dessa tycker jag passar till vårat vintage tema och min klänning..
    ser fram emot att pröva alla :) 

  • Tooie

    Jag skriver ett namn på adressen och sen inuti kortet skriver jag vilka som är medbjudna... Typ: vi skulle vara glada om Lisa, Erik och Sanna ville vara med på våran stora dag den 15:e augusti.

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013