• Tooie

    linköpingsbrudar 2013

    Vi ska vigas klockan 16 i kyrkan sen är det 30 minüters bilfärd till festen... Just för att jag inte vill gå upp i ottan och stressa ihjäl mig. Men jag är lite orolig också att middagen drar ut på tiden så det blir stressigt då i stället :S Men visst hinner man fixa ordning sig och fotas till kl 13 men det blir ju stressigt.. Beror ju på hur avancerad frisyr och make up du ska ha också.

  • Tooie

    Vi ska också fotas innan vigseln... Fotografen ska fota oss när vi träffas för första gången med brudklädsel på och vi är i ordning.. Kan vara kul att ha som minne tycker jag. Kommer säkert gråta!! :D

  • Tooie

    Vad ska ni ha för blommor i buketten? :) jag kan inte riktigt bestämma mig.... Pioner eller orkidéer.... :/ jag tror ju iofs att pioner blir billigare i en vanlig rund bukett. Vad tror ni?

  • Tooie

    Tråkigt med bråk... Vet hur det känns eftersom det är här också som vi måste ta ställning till . Men jag säger som de andra har sagt. Vad har ex med saken att göra? Personligen tycker inte jag att ex har något på bröllop att göra... Och dessutom är det er dag. Ni bestämmer osv... Så vill ni åka iväg så gör ni det. Låter jätte mysigt! Men vill du ha ett bröllop hemma så har ni det tycker jag... Och alla som ska tjafsa får helt enkelt knipa igen eller stanna hemma.

  • Tooie

    Åh visst är det kul när det händer saker och man kan bocka av listan?!? :) hihih

  • Tooie

    Jag vet att jag fråga men jag kommer inte ihåg...... :S men det ligger nog som vanliga krogpriser.. 40-60 kr glaset vad gäller vin.. Och öl likaså. Andra drycker är nog dyrare..

  • Tooie

    Här står det lite stilla... Vi har precis flyttat så är lite trötta... :P Jag håller ju på att gå ner i vikt inför vårat bröllop.. Och jag är så himla glad!! Har tappat 8 kg på fem veckor!! Och mer ska bort! Var tvungen att göra ett litet glädjeskutt här inne!! :D På tal om något annat.. Gör ni egna inbjudningskort? Eller ska ni beställa från nätet eller någon annanstans?

  • Tooie

    Jag vet inte om jag ska göra egna eller beställa... Jag är i scrapbook svängen.. Och älskar att pyssla... Men finns tiden och orken? Gå ner i vikt, träna, ta hand om våran 8 månader son själv i veckorna för min blivande jobbar i Gbg i veckorna. Sen allt annat inför bröllopet.. Man kanske tar på sig för mycket... Kan inte bestämma mig...:(

  • Tooie

    Vi ska ha vintage tema.. Så färgerna blir vintage rosa..vitt, beige ev.. Och spets.. Kanske lite lite svart som små detaljer..

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013