• Tooie

    linköpingsbrudar 2013

    Titta efter "amatörfotografer" de tar inte alls lika mycket och de är ju faktiskt duktiga.. :) de skriker ju efter bröllop så de får in fler bilder i porifolio och mer erfarenhet.. Referenser osv.

  • Tooie

    Vi har sjukstuga här hemma igen... Magsjuka! Blä! Sitter och knåpar på inbjudningarna... Och kan inte bestämma mig. Ska lägga upp en bild så fort jag får tillgång till en dator. Det går tydligen inte ladda upp bilder från en iPad.... Trist! Jag har nu gått ner 13 kg på 9 veckor! Nöjd! Det går bra.. :) Jag tänkte om man gifter sig den 1:a juni måste det väl räcka att pröva bröllopsklänningar i februari-mars? Jag vill nämligen gå ner 20 kg till. Vad tror ni? Det bästa vore väl att hitta en klänning med snörning i ryggen? Eller?

  • Tooie

    Tackar :D nu går det lite segt men har en magsjuka gosse här hemma :/ Hur ska man skriva texten i inbjudan??? :P förslag tack!

  • Tooie

    Okey! Ja men det lutar åt snörning faktiskt! Tror det passar mig allra bäst! Har faktiskt hittat en helt fantastisk klänning på internet...... Som jag inte kan få ur huvudet :P dock vet jag inte om jag passar i den modellen så måste till en butik och pröva.... www.maggiesottero.com/dress.aspx&page=5&pageSize=36&keywordText=&keywordType=All Sen ska min blivande och jag på bröllopsmässan i Sthlm i januari så det ska bli roligt! Men verkar som att i februari måste jag beställa klänningen i alla fall :)

  • Tooie

    Knåpar med bröllopsinbjudningarna... Tror vi har kommit fram till en helt ok text. Förresten jag är sjuk igen!! :( För en månad sen var jag sjuk i två veckor sen var lilleman sjuk i magsjuka.. Sen blev min sambo sjuk och nu är jag sjuk igen..... Så trött jag blir! :( En ljuspunkt är att vi bokade bröllopsmässan på Grand hotell igår.. 26:e januari ska älskling och jag dit! Mysigt!

  • Tooie

    Ja usch jag har nog aldrig varit så mycket sjuk som detta år :/ många verkar bli det när man har små barn dessutom.... Det går väl över snart och förhoppningsvis håller det inte i dig i två veckor som förra gången :S Vi åker till Sthlm över dagen bara men hotell lät ju väldigt mysigt dock :P Den i Nacka strand kanske är lite större? Kan ju vara roligt förstås men vi nöjer oss nog med en.. Kan nog bli för mycket av det goda annars :P Men om ni ska sova över kan det ju vara kul att gå på båda :)

  • Tooie

    jag är nog trög...men hur laddar man upp bilder på denna sida egentligen?? ;P

  • Tooie

    Har prövat flera gånger men det går inte.... Både från ipaden, iphonen och från datorn men det går liksom inte ens klicka på rutan...:/

  • Tooie

    En sak är säker jag vill nog inte ha orgel, utan ett vanligt fint piano. Jag tycker.. Here comes the bride är fin och klassisk! Canon in D major, for the beauty of the eart, Och en kompis ska sjunga på bröllopet.. Men det finns så många fina låtar. En sån om oss med Peter Jöback är väldigt fin tycker jag... Men får se. Ska presentera dessa låtar för min sambo ikväll får se vad han tycker :D

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013