• daniiel

    Favours - när?

    Jag hade nog valt ett ge en per person faktiskt och lägga vid platserna vid bordet. Det känns som att det är svårt att ge vid något annat tillfälle. Jag hade dessutom valt att ha bordsplacering, för att underlätta för gästerna. Det kan lätt bli lite tveksamt, många funderingar kring vart det är okej att sitta osv. Lätt att det blir grupperingar och bara lite stöplatser kvar mellan, där då de sista att sätta sig måste sitta, oavsett om de känner någon där osv. Nåja, ni får ju självklart göra som ni vill och som ni tror blir bäst :) Ni har säkerligen redan funderat över för- och nackdelar med respektive val.


  • daniiel
    Chicita skrev 2012-08-05 00:05:45 följande:
    Men bara en att dela på känns lite snålt, och svårt att dela ut om man inte ska stå vid dörren och pricka av på en lista eller nåt då... 
    Precis min tanke också.

    Och vi var på ett namnkalas idag och det var ca 30 gäster där tror jag. De hade bordsplacering och det var toppen! Jag hörde en tjej som satt en bit från oss som sa det också, just att det nog hade blivit lite grupperingar och såna ströplatser annars. Paret som hade kalaset hade dessutom tänkt till vid bordsplaceringen, precis som du säger Chicita. Alla satt nära någon som de kände, men samtidigt brevid någon som man kanske bara var lite bekant med eller som man hade något gemensamt med. Vi hamnade brevid två andra väldigt trevliga par som vi hade mycket att prata om med :)

    Vi försökte verkligen tänka så på vårt bröllop också och på vår bröllopsdag när vi ska ha middag för bara ca 20 personer, så kommer vi ha bordsplacering ändå. Tänker man till lite och gör det på "rätt" sätt, så underlättar det nästan oavsett hur få eller många man är :)
Svar på tråden Favours - när?