Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Hur matchar ni varandra?

    Jag hade en vit brudklänning med svart band i midjan. Maken hade en svart kostym, vit skjorta, ljusrosa väst och kravatt. Tärnorna hade ljusrosa klänningar med svart band i midjan och marskalkerna hade svarta kostymer, vit skjorta och ljusrosa slipsar. Vår dotter, som var brudnäbb, hade en vit klänning med ljusrosa band i midjan och ljusrosa broderier på.

    Om ni vill att alla ska matcha är ju helt och hållet upp till er. Man måste inte matcha alla och även om man matchar, så behöver inte allt vara helt lika (som för oss). Om du vill att tärnan ska matcha, så kanske hon kan ha en röd klänning? Maken och sonen kanske kan ha samma färg på kostymerna samt röda slipsar och matcha på så sätt?


  • daniiel
    Magenta skrev 2012-08-04 11:15:11 följande:
    Tänk bara på att vit klänning och rött sidenband väldigt lätt ser ut som Lucia, men det kanske inte gör dig nåt.
    Haha jag var rent tvungen att googla lite efter du skrev det där.. jag såg riktigt lucia framför mig. Nu beror det väl lite på modellen på klänningen och vilken rödfärg man har på bandet visserligen.. men.. jag tycker inte någon a dessa nedan för tankarna till lucia faktiskt.






  • daniiel
    Anna860113 skrev 2012-08-04 11:22:49 följande:
    hehe,... TACK för tipset. Blir nog bara en vanlig klänning till dottern på typ HM eller så. Där borde man väl också kunna hitta kostym till sonen?
    Vad är du ute efter för storlekar? :)
  • daniiel
    Anna860113 skrev 2012-08-04 11:25:24 följande:
    Dottern har 104 (i vanliga kläder) och sonen har 122 (i vanliga kläder)
    Okej. Jag vet ju inte vilken budget ni har, men på nelly.com har de lite kostymer och klänningar :) Även på halens.se har de kostymer och klänningar som kanske kan passa :)
Svar på tråden Hur matchar ni varandra?