Inlägg från: 1337Lise |Visa alla inlägg
  • 1337Lise

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    FrökenCitron skrev 2013-08-12 15:34:37 följande:
    Grattis alla snygga brudpar! Så himla roligt att få se er!

    Kan berätta att vi varit gäster på bröllop i helgen. Ett fantastisk bröllop som var välplanerat och fint. Fast det var så fint så blev jag inte stressad, tvärrt om!

    Det går inte planera så att allt bli perfekt. Jag såg och märkte flera msistag men som inte gjorde festen sämre. Det allra viktigaste på hela bröllopet kommer att vara att brudparet (dvs vi) är glada och lyckligare.

    Det var det allra bästa på hela bröllopet som vi var på i helgen, att se brudparet glada och lyckliga!  

    Så slappna av nu brudar! Glad 
    Brud anno 2013
    Vad var det för misstag som du la märke till på deras fest då? Förvånad
  • 1337Lise
    Helipa skrev 2013-08-18 14:39:48 följande:
    Härligt att du kunde njuta ändå. Man kan verkligen vara helt ur fas de här dagarna och oro kommer och går. Men bra att du fick en fin möhippa! Hjärta
  • 1337Lise

    Åh nej, när man ser så där vackra bilder med en sådan vacker klänning så börjar man tvivla på sina egen brudklänning. Jag vill också ha en sagoklänning med sagoslöja! Jag förstår att du kände dig som en prinsessa =')

  • 1337Lise

    10 dagar kvar för mig och några till här! Jag känner mig superlugn, och har känt så sedan i helgen. Det känns lustigt.. är det lugnet före stormen??

  • 1337Lise
    FrökenCitron skrev 2013-08-22 17:52:54 följande:
    9 dagar kvar och min m2b har drabbats av migrän för första gången på 6 år.... 
    Så stressen är påtaglig här hemma.

    Hur är det hemma hos er? Har era blivande män några "bröllops nerver"? Glad 
    Brud anno 2013
    Nej faltiskt inte =) har har varit kolugn hela tiden. Men det är ju i alla fall 9 dagar kvar, får se vad som händer under dessa dagar ;)
  • 1337Lise
    Längtandsfull skrev 2013-08-23 19:52:31 följande:

     



     


    Vilken otroligt vacker bild!
  • 1337Lise

    Nu har det hänt mig.. =/ min farmor kan inte komma på lördag för hon har brutit lårbenshalsen. Hon som alltid varit så frisk. Jag har inte träffat henne på 2 år så det var väldigt tråkigt. Hon skulle sitta med oss vid honnörsbordet. Min lillasyster kommer då inte heller, men det är inte hela världen. Hon är bara 14 så det var nog lika bra, är annars bara vuxna på festen.

  • 1337Lise
    Elinjz skrev 2013-08-26 08:54:55 följande:
    Hej. Nu är jag äntligen Fru Åberg Vi hade en helt perfekt dag/ kväll i lördags trots att frisören inte dök upp.
    Jag mailade henne igår kväl och hon bad om ursäkt och sa att hon skulle ringa mig idag och hoppades på att jag skulle vila prata med henne.

    Jag fixade mitt hår själv och tycker det vart helt okej och alla är vi människor så det var inte hela världen. Gift blev jag ju vilket som och det var du det viktiga
    Jättebra att det löste sig ändå! Vilken tur att du kunde fixa frisyren själv. Det där är ju en mardröm - att frisören inte dyker upp! Jag skulle gå i taket
  • 1337Lise

    Ja nu är det bara två nätter kvar till lördag! Passa på att sova ut ordentligt nu ;)

    Jag är inte särskilt nervös just nu, bara lite glädjepirrig. Dock har småsaker börjat strula (men inte så hemskt som för "frökenCitron" med de som skulle hyra ut porslin!). I måndags limmade vi fast alla namn på bordsplaceringstavlan - vi kände att nu får vi hoppas att alla kommer. Två timmar senare ringer min moster och säger att hennes man har ryggskott och kommer inte, i samma samtal får jag av en slump reda på att min ena kusin inte kommer - men att han har glömt att meddela oss om detta. Så det var bara att försöka fixa om placeringen.. ;D men det gick bra.

    Min mamma ska sjunga solo i kyrkan och övade i tisdags. Det gick inte alls bra då vår kyrka är av trä och har ingen aukustik alls. Utan ljudet liksom dog.. så prästen tyckte att min moder kunde öva med kantorn och mick i veckan. Dock vägrade kantorn detta,  utan sa att mamma kunde komma in en timme innan vigseln och öva på lördag. Mamma sa då att hon kör bruden till kyrkan och kan inte vara där så tidigt. Då svarar kantorn "Men kom halv två då"... och nu är jag jäkligt rädd för att min moder kommer tappa tonerna och kantorn inte ens kan kompa henne för hon lyssnade inte på vilken sång mamma skulle sjunga.. =/

    Jaja, ske det som sker! Vi kanske får oss ett skratt i kyrkan.. hmm ;)

  • 1337Lise

    Nu har två gäster till droppat av. Gud vad tråkigt det är, hela bordplaceringen måste göras om och den vi har skrivit ut i festhäftena är totalt inaktuell...

  • 1337Lise
    FrökenCitron skrev 2013-08-30 07:20:14 följande:
    Då kör vi sista gänget med agusti brudar! Glad

    Som någon skrev, det är super kul med bröllopsbilder från er bröllopsdag" Vi hänger vi här fram till mitten av september så vi hinner "tömma ur oss" allt efter den här cirkusen.

    Idag blir en super kul och super körig dag! Opa opa! Cool 

     
    Vi ses på andra sidan! ;D
  • 1337Lise
    sofialindkvist skrev 2013-08-30 21:37:36 följande:
    imorgon gäller det!!! har dekorerat lokalen i över 7 timmar idag!
    Samma här! Kom inte hem först kl tolv på natten =P
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!