Inlägg från: 1337Lise |Visa alla inlägg
  • 1337Lise

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    leula skrev 2013-07-26 20:07:05 följande:
    Åh efter djävulusisk vecka på jobbet, avrundat med att barnen vaknade 04:30 av åskan imorse
    Så sätter jag mej nu på trappen i skuggan med ett glas bacardi breezer vattenmelon!
    Önskar jag kunde lägga upp bilder på de söta näbbklänningarna , men det tycks ju inte funka för mej...
    Det sista lät inte helt fel!

    Själv är jag äntligen ledig i 7 dagar, då jäklar ska jag ta tag i allt vi har kvar - stackars killen jobabr 100% natt vilket ger ungefär.. ingen ledighet alls. Hoppas att han inte är helt slut till bröllopet
  • 1337Lise

    Vi åker till Grekland en vecka, fem dagar efter bröllopet =) då hinner vi landa lite efter vigseln - och skriva tackkort för gåvorna

  • 1337Lise
    Mpta skrev 2013-07-29 11:26:23 följande:
    Mindre än en vecka kvar till bröllopet och dottern vaknar upp med hög feber! Har inte vart sjuk på flera månader och självklart ska det bli nu! Klagar på magont också, jag har en sjuklig rädsla för magsjuka och så fort nån har ont i magen får ja typ dödsångest så ni kan ju kanske förstå min oro nu, tror dock inte på magsjuka men tankarna för det värsta kommer ju ändå!
    Vi får hoppas på det bästa! Massa c-vitaminer så kanske hon blir bättre snabbt =)
  • 1337Lise
    Augusti13 skrev 2013-07-29 12:04:52 följande:
    Det gör vi också! Kanske är vi på samma plan? ;) Vi åker till Kreta den 15:e augusti.
    Det hade varit kul om vi gjort! VI åker nämligen också till Kreta, ska bo i Rethymnon på Creta Palace =) fast vi åker inte först 5 september, gifter oss den sista augusti.

    Jag kan dock inte hitta mitt pass (har väl aldrig förr slarvat bort något så viktigt!) så jag måste skaffa nytt, men det borde man väl hinna på 4 veckor, trots att det är resa-bort-tider nu?
  • 1337Lise

    Här är lite pyssel jag tagit mig för i helgen! Dock hade jag glömt att skriva upp dessa saker på min att-göra-lista, så jag kan inte kryssa av något och känna mig stolt ;) Skyltarna längst ned är små taggar som vi ska fästa på våra fadrars whiskyflaskor, och en till toasmasterns plunta. Och tärnars present är ett armband som sitter fäst i själva skylten. Fick idén från en annan brud i pysselforumet =)


  • 1337Lise

    Hur har ni brudar tänkt med välkomsttalet? Jag tycker det är jättekrångligt då vi faktiskt inte har något värdpar, och jag skulle kunna tänka mig att bara skippa talet. Räcker det inte med att någon säger välkomna och varsågod att ta mat.. eller är jag ute och cyklar nu?

    Sedan undrar jag också vad ni som har orgel som instrument - har valt för in-och utgångsmarsch, av ren nyfikenhet =)

  • 1337Lise
    Alvstina skrev 2013-07-30 23:10:11 följande:
    Kan den andra som ni har valt vara Brudkör ur "Lohengrin" av Wagner, möjligen?

    Vi har valt Canon in D av Pachelbel som ingång och Änglagård av Isfält som utgång.
    VI har också valt pachelbel conon in D major, jättefin! Dock har vi ingen aning om vad vi ska ha som utgång
  • 1337Lise
    Mandala skrev 2013-07-31 09:08:51 följande:
    *aaah* nu är det bara 3 dagar kvar! Börjar bli jättenervös! Inser att det är en hel del pyssel kvar. Hjälp vad pirrigt!
    Oj oj oj, nu blev jag också pirrig ;) vi har en hel månad kvar men 3 dagar.. wow! Lycka till med allt det sista och hoppas du får en helt underbar bröllopsdag! Hjärta
  • 1337Lise
    Längtandsfull skrev 2013-07-31 10:03:30 följande:
    Ja nu är det nära.. Vi ligger bra till och har gjort det hela tiden men tyvärr har jag släktingar somhelt pplötsligt kom på att dom skulle jobba så dom kommer inte. Det är väll nått man endå bet pm när man anmäler sig.
    Det innebär att bordsplaceringen blir jättetokig så den måste göras om likaså alla 80 Festprogram där bordsplaceringen är med =( Så jävla segt =( Inte nog med det så har vår dator som vi har allt på kraschat.
    Nee, vad fasen. Vilket skit. Vad irriterad jag skulle bli. Det är det där jag är rädd för ska hända - därför skriver jag inte ut våra festprogram ännu, trots att det skulle vara himla skönt att ha det gjort.

    Men jag antar att det bara är att ta ett djupt andetag och börja på nytt?

    Idag är det provsminkning för min del. Humöret var på topp tills vår ena katt fick för sig att min m2b anföll mig när han egentligen kramade mig, därav attackerade hon mitt ben. Så nu sitter jag med ett vänsterben fyllt med sår och ett fruktansvärt dåligt humör (hade tänkt ha min nya klänning som jag känner mig så fin i men det ser för jäkligt ut med såren.. så det får bli långbyxor)
  • 1337Lise

    Idag kom ja hem från min möhippa! Vännerna tog med mig på kryssning igår. Innan vi gick på båten så letade de upp ett grönt berg i Stockholm och dukade upp med chokladdoppade jordgubbar och bubbel. Sedan bjöd de på ALLT på båten. Jag skämdes nästan över att varken betala dricka eller mat. Jag fick också ha en slöja på mig hela lördagkvällen. Så glad man blir när folk ställer upp för en så.. :')

    Ang ni brudar som är nervösa, och känner att känslorna är uppochned och att klänning mm är fel: Så skönt att man inte är ensam! Jag har känt mig så konstig den senaste veckan, kanske till och med två veckorna. Jag blir ledsen så fort sambon går till jobbet, jag är trött och stressad och får deppkänslor helt utan anledning. Och nu ör jag helt galet orolig över min sminkning för jag blev inte nöjd med provsminkningen. Tjejen var duktig och hon gjorde en jättefin sminkning.. men det var inte jag i spegeln. Fästmannen gillade det inte heller.. vi ska göra om sminkningen men vad ska jag säga? "Kan du göra det mindre profesionellt?"

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!