Inlägg från: 1337Lise |Visa alla inlägg
  • 1337Lise

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    3 Augusti - lillasofie - Västerås 10 Augusti - Längtandsfull - Göteborg 10 Augusti - Gumemnuttan - Örebro 10 Augusti - Karolajia - Stockholm 17 Augusti - Aug 2013 - Enköping 24 Augusti - Alvstina - Helsingborg 31 Augusti - viXan - Ängelholm 31 Augusti - kj79 - Luleå 31 Augusti - 1337Lise - Norrköping

  • 1337Lise

    Nehe, radbrytning fungerar inte på Iphone.. Testar på jobbdatorn då


    3 Augusti - lillasofie - Västerås
    10 Augusti - Längtandsfull - Göteborg
    10 Augusti - Gumemnuttan - Örebro
    10 Augusti - Karolajia - Stockholm
    17 Augusti - Aug 2013 - Enköping
    24 Augusti - Alvstina - Helsingborg
    31 Augusti - viXan - Ängelholm
    31 Augusti - kj79 - Luleå
    31 Augusti - 1337Lise - Norrköping

  • 1337Lise

    Vilket kul system!


    Lakinna skrev 2013-07-19 15:10:19 följande:
    På tal om listor så har jag valt ett annat system som känns jättekul att jobba med. Jag har tejpat upp tre kolumner på väggen "att göra", "påbörjat" och "klart" och flyttar helt enkelt post-it lappar emellan efter hand som saker bli gjorda. Känns som en bra översikt samtidigt som det känns kul att få flytta lapparna och se hur det växer i "klart" spalten. Bilden är tagen för ett par veckor sen och jag kan glatt meddela att fler lappar hamnat till höger nu :)

    P


  • 1337Lise

    När jag bokade in frisyr och smink så tänkte jag att jag måste avsätta tid för lunch. Frisyren skulle kunna ta upp till 3 timmar och vi börjar kl 9. Så bokade jag sminkningen kl 12. Jättesmart.. hur räknade jag då? Jag hoppas verkligen att min frisyr går mycket snabbare än 3 timmar, annars blir jag totalt lunchlös.


    Aug 2013 skrev 2013-07-19 23:28:28 följande:
    En "liten" sak tjejer!
    Glöm inte att äta lunch och frukost under dagen ordentligt, något som jag blivit tillsagt flera gånger att inte glömma
    Framförallt inte att missa att avsätta tid för detta under all annan fix inför kyrkan (eller var man vigs) tänk att svimma pga näringsbrist, det får ju bara inte hända!
  • 1337Lise
    Wardelli skrev 2013-07-20 11:27:51 följande:
    Jag har haft mina föraningar om att min hippa ska bli av idag. Så inatt sov jag inget vidare och vaknade i princip en gång i kvarten för att kolla på klockan. Har ju hört att de flesta av er som har haft er hippa blivit hämtade runt kl 10. Så jag ville ju inte vara oförberedd och oduschad vid 10 om det skulle ske. Så jag gick upp i tid. Vid frukostbordet så började m2b planera dagen med sina polare som är hemma hos oss den här helgen, och helt plötsligt säger han "men jag måste hålla ett öga på klockan också..." Då förstod jag, för han kollade på mig med en liten "oops, jag har försagt mig lite"-min och jag visste direkt att det blir av idag - dock senare. Men NÄR? 

    Så nu går jag här hemma och vankar av och an. Det är ju mer nervöst nu att sitta och veta att det blir av idag, än om det skulle bli en överraskning. NERVÖS som bara den! Det måste vara mina systrar som har planerat detta, och då vet jag att det kommer att hända något pinsamt! Jag hade hellre gått här hemma ovetandes, för nu började jag ju planera något jag inte vet vad som ska hända....

    Ursäkta långt och kanske förvirrat inlägg, men känner mig väldigt förvirrad och nervös just nu.

    Hoppas fler blir hippade idag! :)  
    2013-08-31 Rhodos, Grekland
    Du får berätta sen hur det gick! =)
  • 1337Lise
    sommaren13 skrev 2013-07-20 11:44:23 följande:
    Spännande Själv så får jag nog vänta ett par veckor till ;) tror att min blir den 3e juli
    Menar du 3'e augusti? ;) Min blir då med! Ingen aning om vad de ska hitta på dock
  • 1337Lise
    Aug 2013 skrev 2013-07-21 17:35:59 följande:
    Igår visste jag att min sambo skulle bli hämtad men jag tänkte att han hämtas nog vid 10 och jag efter det OM det blir något för mig den dagen.
    kl 6 vaknade jag å kollade på klockan och tänkte nä dom är inte vakna såhär tidigt så jag hinner sova ett tag till innan jag måste upp och gör mig lite klar.
    Kl 7 knackar det på dörren!! Skickar ned sambn för att öppna eftersom vi fortfarande låg och sov, Där står mina 3 systrar och det var jag som skulle iväg. (m2b hämtades 30min efter mig)
    På med ögonbindel ett tak klättringssele (vilket jag trode var fallskärmshoppnings sele) Hoppa fallskärm var det enda jag inte skulle ställa upp på. På med höreselkåpor in i en bil och iväg. Åkte bil ett bra tag innan dom tog ur mig och satte mig i en ...
    Vad modig du är! Måste varit världens upplevelse, och så härligt att känna att man vågade
  • 1337Lise

    Hej brudar! Behöver lite hjälp. Vårt tema är lavendel så vi kör det mesta i lavendel/lila. Har idag provdukat och gjort framsida till festhäftet, men nu när jag ställt upp allt känns det plötsligt ÖVERDRIVET med all detta lila! (det kan se rosa ut på bilden). Är det för mycket tycker ni? Blir nervös på detta... vet inte hur jag ska kunna bara bryta av färgen


  • 1337Lise

    Vad kul att ni gillade det =)

    Längtansfull: TACK för tipset! Har ju vita blockljus hemma så det var bara att byta ut  och se resultatet = mycket bättre!

  • 1337Lise
    soderpling skrev 2013-07-25 17:26:33 följande:
    Jag har i allafall inte börjat skrika åt folk än eller få hysteriska utbrott om små saker.
    Jag har faktiskt inte delat ut någonting åt någon annan. Känns bäst om man gör allt själv. Eller ja.. min moder har fått i uppgift att boka in ett par städerskor till dagen efter men det har hon troligtvis glömt. Min ena tärna har fixat möhippan och valt klänning. Min andra har inte gjort något =P
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!