Inlägg från: lillasofie |Visa alla inlägg
  • lillasofie

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Sjörå skrev 2013-01-28 19:55:04 följande:
    Här står det allmän still just nu. Det är ändå så mycket som händer i vårat liv. Idag fick jag besked om att jag får min anställning förlängd med sex månader t.o.m. den sista augusti så nu känns det som om vi i lugn och ro kan koncentrera oss på planera bröllopet igen.

    Härligt!


     


    Snart får jag hem mina skor och min underkjol! Kommer denna vecka nångång (om inget går snett) och det ska bli så kul att få prova allt tillsammans och se hur/om det passar ihop


     


     


     


    Hur tänker ni med underkläder? Jag har några få kilon jag vill bli av med, men det känns inte som några problem. Däremot har jag efter 2 barn en mage som jag inte tror försvinner lika lätt Vet inte om man ska ha värsta trosorna som håller in, eller nån torsette (?) (typ korsette light) eller om magen helt enkelt får finnas där Vad ska ni ha för underkläder???

  • lillasofie
    Aug 2013 skrev 2013-02-03 09:21:08 följande:
    Igårkväll tillfrågade vi Bestman och det ville han vara, vi frågade ävn om han ville vara Toastmaster men det ville han inte. Vad gör man nu?! Han var ju den som skulle vara helt perfekt men han kände att det var för stort ansvar.
    Ev får det bli min pappa. Eller så tänkte jag att en tjejkompis kanske kunde vara Toastmadam istället.

    Hur har ni andra. Är allt sånt klappat och klart?
    Åh vad tråkigt! Vi har en toastmaster, men ville gärna ha en till, tänkte det kunde vara kul med 2 och så har man en back-up om nån är sjuk tänkte vi Så jag frågade en vän till mig, men var osäker om hon skulle våga, och det gjorde hon inte. Hon kände inte att hon skulle våga stå inför 100 pers och snacka massa. Jättetråkigt, men vad ska man göra? Så jag vet inte om vi ska fråga en annan tjejkompis som jag tror skulle våga, eller ha bara en?
  • lillasofie
    Aug 2013 skrev 2013-02-04 21:27:54 följande:
    Nu finns här ingen återvändo :)
    Inbjudningarna ligger i postlådan och inväntar transport!!

    För vår del så lutar det åt att dansa till Nothing else matters med Metallica som brudvals (eller vilken sort v nu får till ;) ) Har alltid velat ha den men det blir nog utan sång till.

    Ska ni ha solist i kyrkan? Vad ska han/hon sjunga?

    En vän till mig ska sjunga i kyrkan. Vill ha Stiftelsen "vart jag än går" och Sarah Dawn Finer "med dig vid min sida".


    Brud"vals" blir nog When yuo say nothing at all med Ronan Keating som jag älskat sen den kom eller The Luckiest.

  • lillasofie

    Vad tråkigt Alvstina. Jag hade hojtade till mina vänner så fort vi bokat dag just för att slippa det. Många ogifta i min vänskapskrets, så man vill ju inte att nån annan har samma datum och tar ens gäster.Hoppas det löser sig till det bästa!

  • lillasofie

    Haha, mardrömmar har jag haft länge! En gång drömde jag att sambon gifte sig i en t-shirt som var trasig i halsen!Och nån gång hade vi helt glömt bort att göra en bordsplacering och ett program Känns som om vi har massor kvar att göra, men jag känner ingen panik än. Den kommer väl   

  • lillasofie

    sommaren13 skrev 2013-04-20 09:20:34 följande:Ska ni kasta brudbuketten? Menar till alla ogifta som brukar vara brukligt (förr iallafall)Min sambo vill att jag ska ha strumpeband som han kan dra av med tänderna, vet inte riktigt vad jag tycker om det...Hur ska ni göra? Jag kastar ingen bukett. Tror bara det är min syrra och som är singel faktiskt  Angående strumpeband vet jag inte om jag ska ha det, men om jag ska det ska det INTE dras av på festen   

  • lillasofie

    Vi hade sista osa i fredags och då var det fyra av mina vänner av tio bjudna som inte svarat. Tror sambon ochså hade fyra par av ca tio som inte svarat. Vi räknar med att alla kommer så jag messade mina vänner och han sina igår kväll och nu har alla utom två par svarat. Men jag räknar ändå med att alla kommer

  • lillasofie

    Jag hade min hippa igår Helt underbar dag med härliga vänner och fantastiskt väder! Men det märks att man inte är nån ungdom längre, vid 23-tiden var jag helt slut och lite för onykter och tackade för mig och åkte hem till älsklingen och sov istället

  • lillasofie
    Satt och åt frukost i lugnan ro när mina vänner stormade in i huset! Barnen blev lite lätt chockade   Jag fick 10 minuter på mig att packa väska och klä på mig utstyrseln för dagen. Den bestod av jeansshorts, t-shirt som syrran målat brösthår på , skinnväst, vita tubsockor och träskor! Allt för att matcha raggarna under Power meet här i stan! Själva var tjejerna värsta rockabilly-brudarna
    Fick en engångskamera och en lista på saker jag skulle fota under dagen. Blev lite panik med det på slutet, så mitt drömhus fick bli Stadhotellet innan jag hoppade in i taxin hem Vi åkte till Anundshög (ett naturområde starx utanför stan) för brunch i gräset och sen hade vi 3-kamp med pistolskytte x2 och sen race med "permo-bil" Väldigt roligt! Sen lite frågelekar om mig innan vi åkte till en studio för att spela in en skiva. De hade såklart valt Raggar-rock med Björn Rosenström   Själv valde jag två favoritlåtar från skoltiden. 
    Efter det åkte vi hem till min syster där jag fick duscha och sminka mig och hon fixade håret. Och sen fick även jag en prickig klänning på mig   Vi åkte sen ner till en restaurang och åt mat. Men sen blev jag helt slut av all champagne i solen så det blev tyvärr ingen utgång. Jag, gammal som jag börjar bli , åkte hem och la mig bredvid min käraste i stället!
    Tänk vad härligt att så många vänner samlats för att fira en Trots att det är semestertider och allt så var det så många som kunde komma. Hade en underbar dag, och längtar ännu mer till bröllopsdagen då jag får se allihop igen!    
  • lillasofie

    Ja det var en underbar dag med mycket skratt!

    Jag såg ju till att vara nyduschad och rakade benen kvällen innan, men smink hanns inte med på morgonen. Håret fick jag upp lite snabbt.

    Ungarna sov till 9 och då hade de inte kommit så jag tänkte att då blir det väl inte denna helg och började fundera på vad vi skulle göra på dagen. Sa till min sambo "det hade ju varit trevligt om det hade blivit hippa idag, men nu kan vi åka ner på stan istället" bokstavligen talat 5 minuter innan de stormade in

    Jag räknade med nångång mellan 8-9, eftersom vi har barn borde de ju inte komma alltför tidigt och riskera att väcka dem Men de kom inte förrän närmare 9.30 och fast jag lite hade räknat med det blev jag jätteöverraskad och stressad när jag skulle packa ihop allt!

    Sambon får sin svensexa om 2 helger  

  • lillasofie

    Varit tillsammans 8,5 år snart. 2 pojkar på 2 och 5,5 år

    Här börjar det närma sig ordentligt, knappt 3 veckor kvar! Idag hämtade jag hem klänningen som satt som en smäck! Trodde jag inte för ett par månader sen, men sömmerskorna har fixat till den alldeles galant

    Det som är kvar nu är att fixa programmen och beställa blommor till borden. Det ska göras på torsdag hoppas jag.  

  • lillasofie

     3  Augusti  -   lillasofie  -  Västerås
    10 Augusti  -  Längtandsfull  -   Göteborg
    10 Augusti -   Gumemnuttan -   Örebro
    17 Augusti  -  Aug 2013        -   Enköping

  • lillasofie

    Vi tar en liten tur till London 4 nätter 3 veckor efter bröllopet, bara för att få komma ivär lite själva. Sen tar vi en ordentlig "bröllopsresa" senare i höst, alt i vår tillsammans med barnen. Jag har pratat mewd Skatteverket och polisen  och det borde inte vara några problem att skaffa ett nytt pass. på de tre veckorna.

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!