• Viirre­L
    Äldre 2 Aug 23:01
    12774 visningar
    78 svar
    78
    12774

    Augusti 2013?

    Hej
    Finns de nån mer här ute som planerar att gifta sig i augusti 2013?
    Jag och min sambo har varit tsm sedan december 2007 och varit förlovade sedan juni 2008 vi fick vår underbara lilla pojke i juli 2011 och nu är de juh bara giftemål kvar så nu är vi igång med planerning, :) vi har den 3/8 som preliminärt datum och kommer ha en kyrklig vigsel i Söderbärke sedan kommer vi nog vara i folketshus där vi hade en födelsedagsfest för svärfar för ett år sedan och tycker om den lokalen och den passar vår ekonomi.

    så finns de nå fler här ute som kan tipsa eller bara följas åt i planerningarna :)

  • Svar på tråden Augusti 2013?
  • Äldre 3 Aug 22:58
    #11
    Fröken Finemang skrev 2012-08-03 22:54:38 följande:
    vi gifter oss också som sagt 3/8,
    jag dammsuger nätet varje kväll på klänningar, nu är ebay och jenjenhouse.com favoriterna.

    Ska ni skicka ut save the date kort?

    det ska vi och jag tänkte skicka dem i oktober/november, vi har då precis flyttat, innan dess hinner jag inte göra dem.. men tycker ni det är tidigt?
    Vi har berättat för närmsta släken så de vet. Till mina vänner skrev jag bara ett kort mail, så de inte bokar upp nåt annat. Måste spara pengar på nåt sätt
  • Äldre 3 Aug 22:59
    #12

    Jag skulle tro att det räcker efter nyår att skicka ut? Fast jag har å andra sidan gjort det redan ju

  • Äldre 3 Aug 23:12
    #13

    haha, ja du har jur edanskickat ut Skrattande

    ska väl försöka avvakta till november men jag är himla sugen påa tt skicka dem, imorgon! :D


  • Viirre­L
    Äldre 3 Aug 23:14
    #14

    vi kommer berätta för dom allra närmaste först sedan kommer man og nänma de för övriga men kommer inte skicka ut "save the date"kort utan skickar ut inbjudningarna i april hade jag tänkt då jag ska göra dom själv (får hjälp av min tärna) :)

  • Biogra­phic
    Äldre 5 Aug 09:09
    #15

    Jenjenhouse är det som gäller här också. Vi ska skicka ut ett save the date-kort tillmin släkt i norge (så de kan planera in sverigesemestern i tid) i december. Resten räcker det med bara inbjudningarna för de flesta vet redan och vi ska inte bjuda så många. Och alla utom fem st bor i samma stad som oss så vi träffar dom ofta.

  • Makeup­myday
    Äldre 5 Aug 12:55
    #16

    Fröken Finemang: Vi kommer att gifta oss på Åland och mer än hälften av gästerna kommer från Gbg så vi kommer att skicka ut Save The Date-kort rätt snart. Sen skickas de riktiga inbjudningarna i februari.

  • Schume­line
    Äldre 9 Aug 18:21
    #17

    vi gifter oss om ett år imorn! 10 aug! har idag bokat kyrka och festlokal i uppsala, hurra!!

  • tocaro­la
    Äldre 9 Aug 19:13
    #18

    Hejsan alla brudar 2013


    Jag ska också gifta mig 3/8 på gotland, närmare bestämt visbys domkyrka.


    Vi bor i Stockholm så om någon känner var man kan ha bröllopmottagningen, fotograf och vart man kan beställa tårtan, så vore jag evigt tacksam för lite hjälp


    Jag och min sambo har varit ihop sen nyåret 2000 och har två små barn på 5 och 3 år.


    När tycker ni att man kan skicka ut inbjudningskorten?


     


     

  • Grodpr­insens brud
    Äldre 9 Aug 19:20
    #19

    Vi gifter oss om exakt ett år i morgon, den 10 augusti! Alla runtom oss tror jag redan vet =) Jag har jättesvårt med hemlisar plus att det blir roligare att dela alla tankar med nära och kära!


  • Tösen
    Äldre 9 Aug 20:26
    #20

    Vi gifter oss också 3/8 och har redan bokat kyrka och lokal. Blir på en vacker plats i Södermanland, vi beräknar bjuda ca 80 gäster. Jag och min älskade har varit tillsammans sedan jan -09 och gifter oss efter drygt 4.5 år tillsammans (2013). Många har "rynkat" på ögonbrynen, eftersom vi är så "unga" (24 år?) när vi gifter oss. Men han är mitt allt och jag hans. Helan och Halvan. Vi trivs bra ihop och jag ser ingen anledning att vänta.

    "Många" undrar om det är barn på G, men jag skrattar och säger -Nej Nej. Får en tveksam blick tillsvars och jag säger bara: Jag är inte mogen för att skaffa barn. Men jag vill, eller VI vill, gifta oss ändå. Hinna leva några år tillsammans som man och hustru, utan barn. Njuta av varandra, så vi till fullo kan njuta av våra barn den dagen då det är dags. Tydligen skall man vara färdigutbildad, ha ett välbetalt jobb - gifta sig - köpa hus och skaffa barn. Men jag känner att jag inte vill göra så. Vem vet vad man gör om 10 år? Folk undrar hur vi som är studenter har råd med ett storslaget bröllop, med övernattning av gäster och brunch, men det finns väl något som heter Spara? Sedan får vi hjälp av min underbara familj (mina syskon fick alla hjälp, är sist ut.) Känner att många av mina vänner tycker det är för tidigt och att jag är för omogen. Visserligen, jag är inte direkt lillgammal och har mycket kvar att lära om livet, men kärleken kan väl få finnas ändå? Genom hela livet? Jag hoppas verkligen att vi båda mognar och växer upp.

    "Gud, det är som att jag och X skall gifta oss, säger en av mina vänner." -Det skulle vara alldeles för snabbt och vi är inte redo." Det är svårt att svara ett sådant påstående, för hon har rätt, Dem är inte redo. Jag må vara omogen på vissa plan, men när det kommer till min och M2B relation känner jag mig vuxen. Vi är redo. Medan mina vänner gör slut med sina pojkvänner titt som tätt, bråkar och flyttar isär och är otrogna, står jag och skakar på huvudet. Visst bråkar vi ibland, jag och M2B, men aldrig så att det blir dramatik. Lite gnabb, argumentation, suraminer och på sin höjd 20 min tystnad, sedan pratas allt igenom och vi går vidare.

    Orka förresten vänta tills vi är färdigutbildade. Min M2B läser till läkare och jag till jurist, långa studier och hundår. Vägen kommer kännas ännu längre om vi måste vänta på vårt efterlängtande bröllop tills efter att vi är klara. Slöseri på år! Jag är inte så bra på att vänta. (Ännu en av mina "omogna" sidor).

    Vet inte vad jag vill komma med mitt inlägg, kanske bara ventilera mina tankar som ligger inne och gnager. Det är jobbigt att vara först och simma i motsim. Men jag har valt det själv. Men en sak undrar jag spontant:

    Kan man vara mogen nog för att gifta sig, men för omogen för att skaffa barn? Tänker jag fel banor om jag påstår att det går?

Svar på tråden Augusti 2013?