Inlägg från: FruW |Visa alla inlägg
  • FruW

    Maj 2013

    Tycker att det där med färger är svårt :) Jag har tänkt att det får visa sig med tiden vad vi snöar in på för färg/er. Vill inte att hela bröllopet går i en eller två nyanser, det är inte riktigt min grej att matcha allt och mina älsklingsfärger funkar inte riktigt för bröllop. Dessutom har jag inte tänkt ha en vit klänning, utan snarare en ljus pastellfärg om det går att hitta (japp, väldigt vag på den punkten också!). Har sett ut en butik i England som jag ska besöka runt nyår, och har stora förhoppningar om att hitta drömklänningen där, var inne där senast i september men då kändes det för tidigt att köpa något.


     


    Innan jag bestämt hur min klänning ska se ut vill jag inte riktigt tänka på blommor eller skor heller, för dem vill man ju gärna matcha till klänningen.Glad Men syren/lavendellila är ju jättefint, eller champagne/kaffefärgat. Ååh jag vill att det blir jul snart!

  • FruW
    CharliesChoice skrev 2012-11-16 16:18:36 följande:
    Så här ser klänningen ut, fast hellång och i Ivory. Betalarde 1800-nånting för den, helt ok.

    Åh vad fint!Glad Ska du ha någon färg på bandet under bysten eller är det också i ivory?


     


    Jag börjar bli sjukt sugen på att köpa klänning nu, har tidigare känt att det varit för tidigt men nu längtar jag verkligen. Ska gå en runda i några butiker här på min ort nu sista månaden innan jul, och bara kika, men sedan hoppas jag kunna hitta drömklänningen när vi är i England över nyår.


     


    Satt precis med morgonkaffet och spanade in en vintage-klänningsida och blev så himla inspirerad. Skulle inte ha något emot att krypa in i en sån här!


  • FruW

    Vilka fina inbjudningar ni har allihop!


     


    Våra inbjudningar kom nu idag, hade beställt från Vistaprint. Färgerna blev jättefina, men är lite ångerfull över att jag inte valde ett lyxigare papper med lite glans i, nu blev det ett tjockt men matt papper och det ser lite billigare ut än vad jag hoppats...


     


    Någon som har några bra tips om var man kan köpa typ vita pärlor/hjärtan att piffa upp inbjudningskorten med? Har kollat lite på Panduros hemsida så det blir kanske ett besök dit i helgen om jag hinner. För våra kort behöver verkligen pimpas! :)

  • FruW
    Kakan 81 skrev 2012-11-24 11:04:27 följande:
    FruW kan inte lägga ut en bild på inbjudan så kan vi se om någon här har en bra lösning för att pimpa dina kort! Finns ju allt möjligt på panduro!

    Jag har fixat pärlor och pappblommor från Panduro, så nu har jag börjat pyssla och inbjudningarna blev genast tuuusen gånger snyggare! Glad Tack för era tips. Jag lägger upp en före- och efterbild senare i veckan, så att ni får se resultatet.

  • FruW

    Beslöt mig för att bjuda på en bild redan nu ikväll :) Tycker korten blev mycket finare med lite bling på, även om de fortfarande är rätt enkla. Kanske lite ovanligt med en häst på hehe, men vi ville få med en bild från trakten vi ska gifta oss i. Är väldigt nöjd med helhetsresultatet, innan var de lite tråkiga.



    Mer info står på baksidan som är vit med svart text.
  • FruW

    Imorgon ska jag äntligen prova lite klänningar! Glad Tror dock inte att jag kommer hitta "the one" imorgon, utan vill mest bara kolla in utbudet. Men kul ska det bli!


     


    Hur går det för er andra?

  • FruW

    tagetuss: Härligt att ni snart är klara med inbjudningskorten! Och skönt att du hittat din klänning, den går säkert att fixa till. Glad Vilken sorts modell är det?


     


    Ja, sorry angående inbjudningarna, jag plockade bort bilden från min profil (ville inte att alla som går in på min sida kan se vår bröllopsinfo) och då försvann tydligen bilden från denna tråd helt. Vill inte riskera att bli igenkänd, har redan allt för mycket avslöjat. Tungan ute


     


    Japp, ska bli jättekul att prova klänningar imorgon! Är sugen på att gå till ett par secondhand/vintage-butiker, är inne på en sån klänning, men jag lär nog tröttna rätt fort. Brukar vara svårt att hitta rätt storlek i såna butiker.. riktigt synd, för annars finns det en del fint om man har tur.

  • FruW

    Som den här skönheten, i en fantastisk färg dessutom eftersom jag tänker undvika vitt. Men fel storlek. Vill helst inte beställa en kinaklänning, vill prova klänningen och bli kär i den på plats innan jag bestämmer mig :)


  • FruW

    Colin: Hej och välkommen! Självklart bestämmer du själv hur/när du vill skicka ut save the date och inbjudningar. Glad  Det beror ju lite på hur tidigt du vill förvarna folk och hur långt de behöver resa för att ta sig till bröllopet. Jag tycker det låter jättetrevligt med kombinerat julkort och save the date. Vi skickar kombinerat julkort/inbjudan till vissa släktingar, men alla behöver ju inte vara lika tidigt ute. Tungan ute


     


    Var ska ni gifta er och hur många planerar ni att bjuda? Vi ska ju bara ha runt 30 gäster så vi vill vara säkra på att alla kan komma :)

  • FruW

    Iiiiih, jag har lite klänningpanik. Har inte haft möjlighet att titta på så många klänningar än, men jag vet vilken typ av klänning jag vill ha och den är svår att hitta. Hoppas kunna köpa inom de närmaste 4-5 veckorna... En av mina bästa vänner (gäst) har redan kollat på vad hon ska ha för klänning på bröllopet, och nu har min älskade syster också köpt sin klänning! Känns som att jag kommer vara den sista som bestämmer vad jag ska ha på mig.Tomte

Svar på tråden Maj 2013