Inlägg från: LinneaR |Visa alla inlägg
  • LinneaR

    Maj 2013

    Hotlena skrev 2013-04-03 07:47:00 följande:
    Gud va roligt! Även om det är, som du säger, kanske inte bästa timingen! :P Vad är det för ras? Jag och BM planerar också ett hundköp men det varkar aldrig riktigt passa. Tillslut får man nog låta bli att överanalysera och bara skaffa och anpassa sig därefter. =)
    Jag överanalyserar allt och min sambo är tvärtom...så han ser inga som helst problem med att köpa en hund nu:) Jag är dock fortfarande lite tveksam, men längtar dock ändå rätt mycket till imorgon. Vi kommer båda vara lediga fram till bröllopet (och någon vecka efter) eftersom den lille kommer kräva rätt mycket tid. Kan ju vara bra för förhoppningvis kommer vi även kunna fokusera en del på bröllopsplaneringen med:)

    Det blir en engelsk bulldog:)
  • LinneaR
    FruW skrev 2013-04-03 21:56:10 följande:
    Gud vad roligt! Och så himla skönt att ni är lediga fram till bröllopet, då hinner ni ju verkligen med allt småpyssel man ska fixa så här på slutet. Glad

     


     


    Vi försöker beta av punkt efter punkt på att-göra-listan, men det går ju lite trögt när man är trött om kvällarna och hellre glor på nån serie hehe. Har dock varit duktiga de senaste dagarna, vårsolen ger väl energi!


    Jo det ska fatkiskt bli trevligt att vara lediga tillsammans och verkligen ta tag i alla detaljer som ska fixas.

    Känner igen mig i det du säger - rätt lätt att hamna i soffan och softa istället för att fixa en massa saker...även om det är rätt kul med all planering, kan det bli lite för mycket ibland med...
  • LinneaR
    söt nöt skrev 2013-04-06 11:00:22 följande:
    LinneaR: mysigt med en valp. Våran valp börjar bli stor nu. Hon hinner bli 9 månader innan bröllopet är. Ska bara hitta en bra lösning för henne under själva bröllopsdagen. Troligen får hon vara tillsammans med sin mamma  och moster (mina blivande svärföräldrars hundar) hemma hos oss. Så får någon åka hit och gå ut med dom var 6:e timma. Om vi inte lyckas att hitta hundvakt till alla tre. Eller om dom kan följa med och vara någonstans närmare lokalen. Ja. det tåls att tänkas på :p
    Tänker mycket på det med, men vi ska lämna iväg lille Travis till en arbetskompis (som inte ska på bröllopet) så han kommer få vara borta från oss ett helt dygn (cirka). Visst kommer det bli jättejobbigt, och  jag oroar mig alltid så mycket,men jag tror det kommer gå bra och det är ju bara en dag i slutändan. Det skulle dock vara kul att ha med honom på några av våra bröllopsfoton, men vi får se hur det blir med det...han lär ju inte direkt göra som vi säger:)
  • LinneaR

    På tal om festprogram, ska ni alla ha vigselprogram? I så fall, vad ska de innehålla. Vi kommer inte ha några solister eller annat "speciellt" på vår vigsel så känns som att det enda som behöver nämnas är väl egentligen vilka psalmer som ska sjungas, men de brukar väl stå framme på en tavla i kyrkan...

    Är det nödvändigt att ha vigselprogram??

    Kanske räcker ett litet A5-papper med lite finare text...

  • LinneaR
    söt nöt skrev 2013-04-07 18:57:29 följande:
    LinneaR: Vi får se om vi kan hitta någon lösning till alla våra fyrbenta gäster. Troligen är det flera av våra släktingar som har med sig sina hundar. Det är en hel hög med hundar i våra två släkter. Jag hoppas att dom kan vara i närheten av lokalen. Klart är iaf att det är mina blivande svärföräldrar som kommer ta hand om alla våra (tillsammans) tre hundar. Jag vill inte ha några leriga tassar på min klänning :p

    Fråga 2 ;) Vi kommer ha vigselprogram. Skriver dom själv på datorn och skriver ut. Vi har med i vilken ordning det kommer på vigseln. Vilka psalmer vi ska ha med och texten på dom. Då slipper gästerna att bläddra i psalmboken. Och i vårt fall så har vi även med vilka solosånger som kommer. Det blir ett dubbelvikt liggande A4.  
    Bruna hundtassar hade ju inte vart så kul:) Allt löser sig säkert, ska hårdträna lille Travis nu i fyra veckor så han förhoppningsvis klarar en dag utan oss:)

    Tack för svaret om vigselprogrammet! Jag gör nog också något enkelt, kan ju vara bra att ha psalermna på papper!
  • LinneaR
    Majbrud i västerbotten skrev 2013-04-10 15:08:17 följande:
    Tack trixi71!
    Haha! Ja du har ju helt rätt :D Och allt det har vi så gott som klart, utom ringarna. De är på gång och så gott som klara i design, det hänger egentligen nu bara på mig som velar om jag ska ha kvar förlovningsringen eller ej. Från början hade jag inte tänkt det för den har blivit så ful. Men tankar om att göra om den lite, vilket inte kommer bli så bra, har gjort mig sugen på att skaffa en ny likadan men ganska mycket smalare. Men... då är det ju inte samma ring.

    Hur gör ni andra majbrudar med ringar?
    Jag har köpt min på Lauritz.com, så är alltså en begagnad ring, men man får ju rätt mycket för pengarna + att jag gillar vintage och att återanvända...min klänning är från 60-talet så min ring passar liksom in i temat:) Det är en vitguldsring.

    Min sambo ska ha en i "normalt" guld så den är alltså guldig...så våra ringar matchar inte, men viktigast för oss är att man trivs med sin ring. Jag vill absolut inte ha en "guldig" ring och han vill inte ha något "fancy" så han köpte den billigaste ringen han kunde hitta typ...Han vill helst inte ha ring alls, men lite får han allt offra:)
  • LinneaR
    Majbrud i västerbotten skrev 2013-05-01 09:30:18 följande:
    Ja nu börjar det verkligen hända grejer i den här tråden!
    Blev själv hippad för en å en halv vecka sedan, hade inte en tanke på det! Hade en jätterolig dag med både fysiska utmaningar och underbart god mat, passar mig på pricken så jag är riktigt rörd över hela alltet :)

    Drygt en vecka kvar för oss nu. Pendlar mellan apati och irritation, ena stunden känns allt för stort för att orka greppa, andra stunden vill jag bara ha precis allt klart men det hänger lite på folk som inte behagar svara på mail...  Har kvar en del pyssel (festprogram, ljuslyktor och lite bakning) men det tror jag nog vi hinner göra undan så jag känner mig inte stressad än. Däremot hunnit få total klänningsångest och velat byta klänning till något mycket enklare. Efter några dagars provande av den jag har håller det hela på att gå över, tack och lov, men är så typiskt mig att det ska bli så nu mot slutet.

    Så det är en del som snurrar i skallen än, börjar va lite trött på det. Däremot ser vi ju fram emot FESTEN! Räknar med att det blir riktigt kul :D
    Precis så känner jag mig - ibland kan jag inte ens greppa att vi faktiskt ska gifta oss nästa helg och jag funderar på hur allt ska klaffa på själva dagen - är ju så många smådetaljer! Men sedan känns det ändå som vi har allt under kontroll, även om tiden rinner iväg. Har inte heller börjat med festprogrammet och det känns som den största biten i nuläget - har inte ens bestämt vad vi ska ha i programmet eller om vi ska ha något "kul" moment på festen...så det blir till att klura lite idag:)

    Ser också verkligen fram emot festen - ska bli så kul (men tänker ändå någonstans att tänk om det inte blir bra...) Men det är väl så här man känner när det nu är så nära ..
  • LinneaR

    Grattis till alla 11 maj-brudar!

    Gifte mig själv i lördags och vi hade en helt fantastisk dag med fint väder, kul fest, god mat och massa trevligt folk:)

    Var superstressad dagen innan då vi skulle dekorera lokalen, trodde aldrig vi skulle bli klara men vid 22 fick det räcka...ville ju ändå njuta lite av hotellrummet:) Då det varit relativt dåligt väder dagarna innan blev vi glatt överraskade när den molniga morgonen övergick i solsken och värme...dagen efter regnade det igen. Verkligen tur kan man säga!

    Nu i efterhand vill jag göra om allt igen då dagen blev så lyckad, rolig och bättre än vad jag föreställt mig..

    Lycka till alla 18 maj-brudar (och ni andra med såklart)

  • LinneaR
    annapia skrev 2013-05-29 11:03:50 följande:
    LinneaR: Stort Grattis. Vilket genomtänkt tema rakt igenom. Jättefint.!!! Älskar din härliga broschbukett och de underbara kaffekopparna som matchar. Ni var sååå fina.
    FruW skrev 2013-05-29 20:58:08 följande:
    LinneaR: Håller med föregående, vad mysigt ni fick till det, och vilken jättevacker klänning! Det är så roligt att se hur olika och personliga allas bröllop blev. Glad
    Tack snälla!
  • LinneaR

    Förresten, är det några av er som ska iväg på bröllopsresa snart?

    Vi kommer vänta...kanske ända till nästa år för att hinna spara ihop lite mer pengar och komma lite längre bort....fast skulle vi få en väldig längtan till att åka bort så kan hända att vi tar en lite kortare resa i höst. Vi har alltså inget planerat än:)

  • LinneaR
    FruW skrev 2013-06-04 21:30:21 följande:

    Ja, vi ska på bröllopsresa senare i sommar. Ville inte åka direkt efter bröllopet eftersom vi gärna tar ut resten av semestern i juli-augusti som vi brukar. Så vi har bokat en resa till Lissabon och Barcelona (kombinerar ett besök till båda), kanske inga typiska smekmånadsresemål men vi ser verkligen fram emot resan! Har inte varit där tidigare så det ska bli kul.


     


    Direkt efter bröllopet varvade vi dock ner efter all stress och bröllopsplanering genom att ta två dagar (en hotellnatt) för oss själva i en stad vid engelska kusten, nära där vi gifte oss. Det var skönt att komma iväg och vara bara för oss själva och få smälta alla intryck, och det kändes verkligen som ett bra val så här i efterhand.


     


    Vart drömmer/planerar ni att resa?


    Låter härligt! Vi funderade lite på italien, men då vi har planerat att åka nästa år så känner vi nog nu att vi satsar på att spara ihop lite mer pengar åka lite längre bort. Min man har snurrat in sig på New Orleans...jag har inget emot det utan är rätt öppen för de flesta destinationer, men då jag gärna vill ha lite sol och bad så ska vi nog kombinera med en kryssning i västra karibien som avgår från New Orleans. Vi är egentligen inga kryssningsmänniskor, men efter att ha kollat runt en hel del och läst om karibienkryssningar tror jag ändå att det kan vara rätt avkopplande och efter en vecka i New Orleans kan det var skönt att bara vara på båten och ta det lugnt och få allt serverat:) Jag hoppas såklart på lite sol och bad med!
Svar på tråden Maj 2013