Inlägg från: LinneaR |Visa alla inlägg
  • LinneaR

    Maj 2013

    fia1982 skrev 2012-11-04 20:23:49 följande:

     


    Så här ska vår inbjudan se ut.......



    Kul idé!! Ska ni gör dem själv?
  • LinneaR
    CharliesChoice skrev 2012-11-04 12:42:45 följande:
    Åh, jag borde hyra in dig till att pyssla med mitt bröllop då ju, för jag är såååå okunnig och ganska ointresserad av allt sånt här pynt-och-fix!

    Vad skänt att du har klänningen klar. Jag kommer att beställa den nu i dagarna tror jag. Nu känner jag att jag vill få undan så mkt bröllopsgrejer så snabbt som möjligt, vi har nämligen köpt hus!! Vi komer att flytta in redan i början av januari, och nu har vi en lååång lista på att göra inför flytt! Elavtal, larmavtal, flyttstäd, boka släp och bärhjälp med mera! Sen efter vi har flyttat in vet man ju hur det är, då vill man fixa med gardiner och blommor och möbler och fixa med allt. ...Och sen kommer våren och då kommer jag att BO ute i trädgården tror jag, vi bor ju i stan nu så jag har ett stort uppdämt behov av att räva, klippa, beskära, plantera..

    Summa summarum är det nog bra att fixa så mycket det bara går för bröllopet nu i november!

    Ååå Moodboard.. Nu fick jag lite ångest...
    Ja då förstår jag att det känns bra att fixa mycket så tidigt som möjligt! Grattis till husköop! Var bor ni/ska ni flytta?
  • LinneaR
    FruW skrev 2012-11-04 17:29:15 följande:

    LinneaR och fia1982: Jag gifter mig också den 11 maj HjärtaSkrattande Snart bara ett halvår kvar!


     


    Men hörni, vi filar ganska hårt på våra inbjudningar nu, känner inte ni att man vill skicka ut dem ganska långt i förväg? Men det beror ju lite på vilka gäster man har. Vi kommer nog försöka skicka dem i början av december, med tanke på folk som behöver planera och boka flyg + hotell m.m. Det är kul men pirrigt!


    FruW: Bor ni i England eller Sverige? Antar att din kille är från England:)
  • LinneaR
    MissAdelaide skrev 2013-01-06 12:25:54 följande:
    Hej

    Vi gifter oss i början av maj. Har tema vintage så nu är jag i full gång att göra inbjudningskort i den stilen. Kommer skickas nu i januari.

    Vi tar allt med ro men har bokat kapell, präst, fotograf, lokal, mat samt hotell för bröllopsnatten.
    Vi ska ha ett mindre bröllop med ca 35 gäster. Har hittat mysig lokal från 1700-talet med öppen spis. Väldigt nöjd.

    Vi ska till guldsmeden nu i slutet av januari för att beställa drömringarna.
    Håller på att titta på klänningar och det kommer nog bli en romantisk klänning som framhäver figuren samt släp och spets.
    Va kul med vintagetema! Jag gifter mig 11 maj...har inte planerat så mycket utan tar också det mesta med ro...men vad jag vet är att jag vill ha lite vintagetema i alla fall. Antar att vintagetema betyder olika för olika personer och för mig kommer det bli lite rustik känsla med gamla tekoppar och burkar och spets - lite "English tea party" i vintagestil är tanken. Vill gärna ha festen i någon lada så jag kan dekorera mycket själv! Min klänning kommer vara en spetsklänning från 60-talet...tror även jag vill ha flor i håret:)

    Ska bli kul att följa alla här och se hur det går...inte så långt kvar nu ju!
  • LinneaR
    trixie71 skrev 2013-02-14 09:09:00 följande:

    Jösses.... gjorde klart inbjudningskorten igår o sambon postar dem idag.....känner mig nästan lite illamående nu, för hittills har allt ju bara varit ett projekt, men nu blir det helt plötsligt "på riktigt" hahahahaha.


    Vi har bokat kyrkan o lokalen, ringarna är köpta o ligger i tryggt förvar i kassaskåpet.... inbjudningarna klara.... hans kläder klara, jag har iallafall skor o underkläder även om klänningen fortfarande saknas :)


    Den största frågan är fortfarande maten; eftersom vi kommer att ha festen i en gammal lada så är tillgången till kök mycket begränsad o det lutar åt att vi hyr varmhållningsskåp....


    Åker på en liten resa i mars o inhandlar drycker....


    O så ska jag väl knåpa ihop ett litet festhäfte, bra att ha lite papperspyssel att sysselsätta mig med när nerverna blir alltför klena :)


    99 dagar kvar !!!!


    Känns som vi gjort lika mycket ungefär...har dock inte skickat ut inbjudningarna än, men tanken är att de ska ut i nästa vecka. 85 dagar kvar för oss:)

    En fråga om er resa - blir det Tyskland? I så fall vart? Vi håller också på och planerar en alkoholinköpsresa, men har inte kommit så långt än.

    Har också en del att pyssla framöver...men hoppas att jag kommer tycka det är kul och inte blir alltför stressad...men det ska nog bli bra:)
  • LinneaR
    trixie71 skrev 2013-02-15 08:17:17 följande:

    Vi åker inte till Tyskland, bor alldeles för långt upp i landet för att det ska kännas meningsfullt :)


    Vi tar helt enkelt en kryssning till Helsingfors o handlar på båten, inte så stora mängder vi ska ha heller så det passar oss.
    Samtidigt ska vi passa på o mysa lite - champagnefrukost är bokad o spabehandling, ååååh va jag längtar !!


    Låter ju jättehärligt. Bor man närmare Finland är det ju minst lika bra som Tyskland och himla härligt att ha en liten semester!
  • LinneaR
    Hotlena skrev 2013-03-15 16:41:46 följande:
    Någon mer än jag som känner sig stressad? :P Känns som om Maj är bara runt hörnet. Å vi har ännu en hel del kvar att fixa. Min MB håller sig lugn och säger att allt kommer bli bra men jag är inte riktigt lika lugn :P Ska tillägga att jag är väldigt bra på att skjuta upp saker vilket inte hjälper...
    Känner mig lite stressad måste jag säga:) Har också en hel del att fixa, men ändå får jag inte riktigt tummen ur....sitter mest och letar inspiration framför datorn:) Men idag har jag i alla fall bokat transport mellan kyrka och festlokal och är på god väg att boka catering. Små steg i taget:)

    Vi gifter oss 11 maj, så mindre än två månader kvar!
  • LinneaR
    FruW skrev 2013-03-16 09:08:07 följande:

    Aahh, jag är också stressad! Vi har inte bestämt någonting kring vigseln än, vilka sånger och dikter vi vill ha, men har hört av andra att det ofta brukar bestämmas i sista minuten :) Men vi ska ta ett krafttag nu i helgen och försöka samla tankarna kring detta.


     


    I övrigt har vi dock allt under kontroll. OSA var igår så nu borde vi börja kolla på bordsplaceringen, ska bli kul. Glad Kan även tillägga att vi redan betalat typ alla utgifter, förutom blivande makens kläder, så det känns skönt att ha det bakom sig!


    Vigseln har jag inte ens tänkt på än:) kanske borde göra det, men vi har ännu inte pratat med prästen och då jag verkligen har noll koll på hur en vigsel "fungerar" så får vi nog ta alla frågor med henne när det väl är dags. Men in- och utgångsmusik skulle vi ju kunna fungera på nu i alla fall:) Tack för att du nämnde det!!

    Vårt o.s.a är inte förrän 14 april, ca en månad innan bröllopet, men jag har väl en idé i nuläget om hur många som kommer...så kommer nog också börja med bordsplacering snart...Annars är det dags att börja fundera på festhäfte och vad som ska hända på middag/fest - jag tycker det är svårt att komma på roliga saker att "göra"...Karaoke blir det nog i alla fall:)
  • LinneaR

    Tror vi ligger relativt ok till i tid, men känner dock stressen inför själva dagen och då menar jag hur allt ska klaffa...är ju rätt många småsaker som på något sätt ska falla på plats - någon ska hämta maten, någon ska hämta tårtan, lokalen ska fixas till, jag ska sminkas och fixa frisyr och sedan hinna till kyrkan och ändå behålla lugnet. Helt enkelt tycker jag det känns väldigt svårt att se själva dagen framför sig...Men, men allt lär väl falla på plats ju närmre man kommer. Tror dock att jag inte kommer kunna släppa kontrollen förrän jag går och lägger mig på bröllopsnatten:)

    Vi var och provsmakade cupcakes idag, kommer ha cupcakestårta och det känns bra att vi nu betsämt oss för det. Maten är också äntligen bokad så de flesta stora grejer är fixade, men det är alla de små sakerna och detaljerna som nästan tar mest tid och är det jag funderar mest över....

    Men i stort intalar jag mig själv att vi nog är på rätt väg.)

  • LinneaR

    glömde en liten sak med som säkert kommer att göra allt än mer stressigt:) Om två dagar hämtar vi hem en liten hundvalp...kanske inte bästa timingen, men, men:) Vi kommer därför inte ha en bröllopsresa detta år vad jag gissar...kanske sticker vi iväg en vecka om det blir olidligt, men tanken är att åka någonstans vintern/våren 2013/2014...

Svar på tråden Maj 2013