• fia1982

    Maj 2013

    Någon annan här inne som tänker gifta sig i maj 2013?


    Hade varit kul att ha någon att bolla idéer med och följa förberedelserna.

  • Svar på tråden Maj 2013
  • fiffi71

    jag och min sambo ska gifta oss den 25 maj 2013. har börjat planera och fixat!


    kyrkan är bokad, lokal är bokad


    bestman och brudtärnor och toastmadame är klart!


    skjuts från kyrkan är oxå klart!


    men det är mycket kvar att göra men det är skönt att man är en bit på väg!

  • FruW

    Vi har valt England för att min blivande är därifrån, och vi tvekade en del innan vi bestämde oss eftersom vi kände att hur vi än gjorde skulle vi "krångla till det" för folk. Men nu blir det där och jag håller tummarna för att de svenska gästerna vill komma :) Med tanke på att det är billigare med både hotellrum, mat och dryck där än i Sverige så tror jag nog att det ska kunna locka folk att stanna någon natt extra och se sig omkring lite. För vår del blir det såklart lite osmidigt att planera bröllop i ett land där vi inte bor, men vi hade fler gäster på min fästmans sida så då blev valet enklare.


     


    Oslomyran: Har ni redan bestämt menyn, eller ska ni bestämma den när ni varit där och smakat?

  • FruW

    Just det, inbjudningar kanske vi kommer skicka i december/januari, vet inte riktigt än faktiskt.

  • Oslomyran
    FruW : Nej, vi har tittat på menyer och sagt lite vad vi är intresserade av. Men bestämmer oss gör vi först efter att vi har smakat
  • FruW

    Åh nej, nu har jag börjat känna mig jättestressad över att vi inte har bokat någon lokal än. Vill ju inte boka förrän vi varit där och tittat, men inser nu hur tidigt ute alla andra är och att hela maj kanske snart är fullbokad Rynkar på näsan Var inne på ett hotells hemsida igår där de fiffigt nog hade lagt ut kalendern med bokningar, och det var typ fullt varje helg (i form av bröllopsbokningar alltså). Det dumma är att inte alla ställen vi är intresserade av har den informationen upplagd, så vi hoppas ju att det fortfarande finns en chans. Annars får vi väl boka bord på en restaurang... 25 personer kan man ju lätt klämma in. Men det blir inte samma sak. Skit också att vi inte börjat tidigare!

  • fia1982
    CandJ skrev 2012-08-03 22:32:03 följande:
    Vilket bra datum ni valt;) Vi ville gifta oss innan sommaren, då vi planerar att åka utomlands efteråt och då ska våran son självklart med och vill inte fara då de är galet varmt:)

    Vi ska gifta oss i kyrka och sen ha en mindre fest för våra närmsta, våra mammor och pappor, syskon m. familj och våra mor-farföräldrar. Så vi blir nog kring 25pers. Så de verkar kanske vara lite likt era planer?

    Det är svårt att dra gränsen på gästlistan och för att hålla kostnaderna nere så kör vi såhär och satsar ännu mer pengar på resan:))

    Hur långt i planeringen har ni kommit?
    Vi har bokat kyrka, hittat min klänning, fixat hår och make up och hittat våra inbjudningskort. Jag vill inte ha så stort bröllop + att det blir för dyrt om vi skulle bjudit hela min stora släkt.. Hur långt har ni kommit i planeringen? Ska börja leta bukett och tårta snart. Vi skickar ut våra inbjudningar runt jul så att dom har ca 3½ månad på sig att boka in sig till årets händelse
  • Jenny80

    Vi ska också gifta oss i maj 2013. Den 18:e hade vi tänkt... Mannen friade den 1 augusti så vi har inte alls kommit lika långt som er andra i planeringen. Jag är föräldraledig och har suttit hela veckan och letat lokal. Idag ska vi titta på en

    Jag hittade en sida på facebook - jjshouse.com. Har jättebilliga klänningar! Undrar dock om de är så fina i verkligheten.... Blir lite skeptisk till det priset. Ngn som varit inne o kollat eller har erfarenhet av det? 

  • mirre01

    vi gifter oss ox¨i maj :) vi har nästan allt klappat och klar det ända som ska fixas är att beställa mat och tysklands resa i september :)

  • fia1982

    Jätte roligt att så många har tagit sig tid att skriva om planerna för ert bröllop.


    Vart i landet bor ni som skriver här?

Svar på tråden Maj 2013