• MariaMagdalena

    Vinterbröllop!

    Är det fler än jag som planerar för ett vinterbröllop??


    Vi gifter oss den 26/1-2013 och nu börjar planeringen ta fart på allvar Det som är spikat just nu är bröllopsresan, ringarna så det är en hel del som återstår :-P


    Det hade varit kul att utbyta tips och ideér med andra som oxå planerar ett vinterbröllop!

  • Svar på tråden Vinterbröllop!
  • lillsmilla

    Jättefina fuskpälsar ni visar! Men är det ingen som vet vart man kan få tag i en som inte är vit/ivory?

  • MariaMagdalena
    lillsmilla skrev 2012-08-23 09:09:41 följande:
    Jättefina fuskpälsar ni visar! Men är det ingen som vet vart man kan få tag i en som inte är vit/ivory?

    Har du kollat Tradera? Eller blocket kanske? Många gånger används ju inte sådana plagg så flitigt och säljs efter kanske bara en gång.


     


    Jag velar just nu mellan tre st, en kort vit i fuskpäls (likadan som lycklig01), en halvlång vit ullkappa och en lång svart fuskpäls. Den svarta hittade jag på Tradera helt ny för 150:-, så ett tips är att kolla där =) Kommer att ha skor som kommer gå i både svart och vitt, och jag kommer göra en del ändringar på klänningen så jag får prova allt eftersom vilken som passar bäst

  • fruwesterlund

    Vilken av dessa lillyklänningar tror ni passar bäst på en mullig tjej storlek 40?

     

  • lillsmilla

    Oj, svårt! Beror ju mycket på figuren man har! Är man (som jag) kurvig med relativt smal midja så tror jag att bild tre framhäver detta bäst. Är man mer "jämn" i kroppen tror jag på modell 1!  Glad (Men alla var jättefina, och i slutändan handlar ju allt om eget tycke och smak!!!)

  • Vinterbrud13

    Hej,

    Här planeras också vinterbröllop, den 19/1 - 13 är datumet. Vi är ganska sent ute med planeringen och har väl egentligen inte bokat något alls. :) Tärnor, marskalk, toastmaster är tillfrågade så jag börjar känna stressen smyga sig på. :)

  • Fremm

    fruwesterlund: Superfina klänningar allihop - jag kan tyvärr inte svara på dina frågor dock. Det bästa vore nog om du testade dem eller liknande modeller för att se vilken du känner dig finast och mest bekväm i.


     


    Vinterbrud13, Välkommen, jag kände oxå att jag började planera rätt sent men de viktigaste bitarna går rätt fort att planera och det är ju rätt skönt... sen är det ju det där andra som man skulle vilja hinna med men som man inte vet om man gör... allt pysslande! :)

  • Fremm
    lycklig01 skrev 2012-08-27 19:19:37 följande:
    Fremm: fick hem organza och tyllen idag! Jag vart jätte nöjd och fort gick det :) bilder finns på min blogg
    Va härligt att du är så nöjd och att det gick så fort. Det ser ju jättefint ut! :) Skulle oxå vilja beställa men har inte bestämt mig än angående stolarna... :-/
  • lycklig01
    Fremm skrev 2012-08-27 21:26:31 följande:
    Va härligt att du är så nöjd och att det gick så fort. Det ser ju jättefint ut! :) Skulle oxå vilja beställa men har inte bestämt mig än angående stolarna... :-/
    jo det gick ju fort så du hinner ju när du vet :) Förra gången jag beställde från honk kong tog det 3 veckor från en anna säljare, med den här tog det 1 :)
Svar på tråden Vinterbröllop!