• Äldre 23 Jul 22:12
    19917 visningar
    111 svar
    111
    19917

    December brudar :)

    I vackra december sker de jag drömt om som liten flicka :) Jag ska äntligen få gifta mig med en helt underbar man :) Lycklig ända in i själen för detta! Den 31/12 2012 kl:15.00 säger vi ja till varandra och blir man och hustru :) herr och fru Saarinen :) Är vi fler lyckliga människor som säger ja till varandra i vackra december?

  • Svar på tråden December brudar :)
  • Äldre 1 Aug 22:31
    #21

    Vad har ni för musik i kyrkan in och ut march!? Har tänkt Air när vi går ut men vet ej... Känns lite sommrig.. Kanske bara musikstycket från någon låt av Adele !? Brudmarchen Åhhhh blir galen på alla frågor som inte har ett svar..

  • vinter­frost
    Äldre 1 Aug 22:43
    #22

    Jag hoppas vi får ha pachelbel´s canon in D som ingång, annars vet jag inte.. 

  • Äldre 1 Aug 23:24
    #23

    Okej tror inte jag hört den... Kan du länka?! Hittade adeles- someone like you med endast piano spel! I want it!! Så vackert!

  • vinter­frost
    Äldre 1 Aug 23:29
    #24

    ">



    Har älskar detta stycke i flera år. M2b är inte lika förtjust men jag får nog som jag vill ;)
  • Äldre 1 Aug 23:46
    #25

    Aha de e den!! Den är väldigt fin :) ni skulle nästan ha någon som spelar den på svinhäftig elfiol :)

  • vinter­frost
    Äldre 1 Aug 23:49
    #26

    Haha då kanske sambon hade gillat den bättre, tyvärr är jag för klassisk för det o eftersom det är MITT bröllop så är det jag som bestämmer mohahahahaha

    Appropå musik, vad ska ni fa för solosånger? 

  • Äldre 2 Aug 08:48
    #27

    Vi ska ha min syster dotter Marie-Louise som ska sjunga Sonja aldens låt "du är allt" eller "du" vet inte riktigt vad den heter

  • lyckli­g01
    Äldre 2 Aug 09:49
    #28

    Vi kommer mest troligt åka i en typ amerikanare, så länge det inte är blött! Så vi måste ha en extra bil om det är så! Ang solosång ska vi ha lyckorus och kärleksvisan , helt fantastiska låtar!


  • amelia­n
    Äldre 4 Aug 15:58
    #29

    Någon speciell bil blir det inget med för oss (som tur är) för lokalen ligger precis bredvid kyrkan.

    Solosång ska vi däremot ha. Vi ville egentligen bara ha en solosång Sometimes when we touch, men han som ska sjunga framför så tårdrypande vackert Stilla natt att vi bara inte kunde säga nej till att ha den också.  

  • Äldre 5 Aug 14:56
    #30

    Försöker och försöker få tag på chaufför och bil till vårat bröllop men de verkar omöjligt :/ Snart tror jag att jag beställer en färdtjänstbil hahaha :) Börja känna att tiden rinner ur mina händer, årets semester är över om en vecka och har ju tusen saker att ordna med inför bröllopet!! Har dock börjat med lite give aways och servettringar och placeringskort! Har även börjat skissa på ett festprogramm med roliga sånger och annat skoj som en liten presentation av alla gäster :) Men har ni nå fina ordspråk eller roligheter man kan ha i programmet så dela gärna med er :) Har ni börjat pyssla med något ännu?! :)

Svar på tråden December brudar :)